Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalnoki81

0 bejegyzést írt és 2851 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
Az Atalanta elleni 3:3-as döntetlent követően a Juventus a Monza csapatát fogadja az Allianz Stadiumban, s be kell gyűjtenie mind a három pontot, ha el akarja kezdeni a felkapaszkodást a tabella középmezőnyéből.  A két csapat nemrég az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében is találkozott egymással, akkor is…..
A La Gazzetta dello Sport szerint Cristiano Ronaldo titkos megállapodása továbbra is komoly hullámokat ver, és a portugál futballista szerződése fontos része a Prizma vizsgálatnak, amelynek a Juventus is tárgyát képezi. A milánói napilap szerint a torinói ügyészség számos dokumentumot talált…..
Szalnoki81 2022.12.04 22:33:55
@MdewC: A komplett vezetőség lemondott! Vajon miért? Hidd el ők már tudják hogy cunami közeledik
A La Gazzetta dello Sport újságírójának birtokába jutott néhány lehallgatott telefonbeszélgetés a Juventus aktuális sportigazgatója, Federico Cherubini és az egykori pénzügyi igazgató, Stefano Bertola között, és a bár a Tuttosport értesülései szerint ezek a felvételek büntetőjogi kontextusban nem…..
A Juventus a második csoportmeccsét is elvesztette a BL-ben, szerda este Torinóban a Benfica nyert 2-1-re, így a Juventus elég nehéz helyzetbe került. „A futballt nehéz megmagyarázni, csak annyit lehet mondani, hogy a 2-1 után a meccsnek vége volt, és 3-1 és 4-1-es eredményt kockáztattunk.” -…..
A Juventusra sorsdöntő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés vár szerda este, a zebramezesek a Benfica együttesét fogadják Torinóban, s nyerniük kell, amennyiben ott szeretnének lenni az egyenes kieséses szakaszban. "Ángel Di María ismét rendelkezésünkre áll, de még nem tudom, hogy az elejétől a pályára…..
A tippmix olyan, mint a póker. Rossz dobás nincs, csak rossz megadás! (infógyüjtögető)..
Azért, mert meglátunk egy ajtót, még nem biztos, hogy be kell mennünk rajta (Jólesz György)..
Nyereményből mindig bátrabb az ember :D (Hugó84)..
A Juventus szép lassan megkezdte a felzárkózást hazája bajnokságában, s ennek fontos lépése volt, hogy az előző fordulóban rendkívül értékes győzelmet aratott a Lazio otthonában. A magabiztos teljesítmény után hatalmas pofon következett, mivel a csapat a Bajnokok Ligája csoportkörében kilátástalan…..
A rövid győzelmi sorozattal a Juventus megkezdte a felzárkózást a bajnoki tabellán, azonban a címvédő Inter elleni 1:1-es döntetlen, majd az azt követő hazai vereség a Sassuolo ellen megtörte a csapat lendületét, s a listavezető AC Milan-Napoli páros 13 pont távolságra került. Massimiliano Allegri…..
A Juventus számára igencsak döcögősre sikerült a bajnoki rajt, a csapat előbb egy lényegében megnyert meccset és két pontot engedett ki a kezéből az Udinese otthonában, majd nehezen értelmezhető és elfogadható vereséget szenvedett a Torinóba látogató Empoli ellen. A zebramezeseknek most egy…..
Szalnoki81 2021.09.11 20:54:50
@DelPiero2: Sztem meg éppen fordítva igaz. Az edzőnek kellene nagyobb beleszólást engedni a csapatépítésbe igazolásokba. Itt valójában kb 2-3 ember dönti el ki lesz leigazolva ill eladva az edző véleménye harmadlagos.

Del Pierot Marchisiot Mandzukicot a vezetőség engedte el a klubtól nem az edző.
Szalnoki81 2021.09.11 20:58:03
@Thuglife!: A Juve utoljára talán Conte alatt mutatott be helyenként szép futballt általában a bedarálos játék jellemezte a csapatot

Allegri akkor szállította a győzelmeket( ha gyakran nyögvenyelősen is) és a baj noki címeket.
Szalnoki81 2021.09.11 21:23:37
@DelPiero2: Nem értek egyet. Ha kinevez a klub egy edzőt megfogalmazza vele szemben az elvárásait. A másik oldalon az edző elmondja hogy ezeket a célokat ilyen és ilyen taktikával játékrendszerrel tudom elérni és ehhez erre és erre a posztra kell igazolni majd lead egy listát kiket képzel el ( egy posztra 2-3 jelölttel)
Innentől kezdve a vezetőség térfelén pattog a labda. Egy Sarri vagy egy Pirló nyilvánvalóan nem mond le a Juvénál egy évi több millios állásról.
Az teljes zsákutca hogy kinevezem az edzőt kitűzöm a célokat de majd én döntöm el hogy milyen eszközökkel érem ezt el. Persze ha bukta van az edző viszi el a balhét.
Jót tenne a futballnak sztem a menedzser típusú edzősködés térhódítása
Juventus FC blog A hét kérdése 2021.09.03 11:17:43
Az előző szezonban megszakadt a Juventus csodálatos és történelmi sorozata, kilenc bajnoki címmel zárult évet követően a zebramezesek átengedték a scudettót az Internek. Mindezek után érthető, hogy az elmúlt évek kísérletezései után a klub szeretne visszatérni a kiszámítható és biztosnak vélt…..
Gianluca Di Marzio beszámolója szerint a Juventus továbbra sem mondott le Mauro Icardi szerződtetéséről. Miután szombat este Moise Kean megérkezett Torinóba, vasárnap pedig átesett az orvosin, a Juventus vezetősége egy újabb csatárt szerződtetne Cristiano Ronaldo elengedése után. Párizs felől…..
A Juventus a tegnap este nem súlyos, ám igencsak fájó vereségbe szaladt hazai pályán a feljutó Empoli ellen,  Leonardo Mancuso találata három pontot ért, a Juventusnak pedig a második félidőben kapura tartó lövése sem volt. „A srácok erősen kezdtek, aztán az első hibából gólt kapott a csapat, majd…..
A nyári átigazolási ablak pár nap múlva záródik, ezért a Juventusnak gyorsan kell cselekednie a támadósor megerősítése tekintetében, miután a tegnap a klub kénytelen volt hazaengedni a Unitedhez Cristiano Ronaldót, aki nem kívánta folytatni a torinói kalandját. A támadósor tekintetében több név…..
Szalnoki81 2021.08.28 10:19:15
@juventino74: igazad van de én továbbra sem tartom megfelelő szintű csatárnak Keant, de nem az én pénzem ugyhogy felőlem hozhatják csak könyörgöm egyenlőre kölcsönbe
Szalnoki81 2021.08.28 11:17:10
@Rikoo: ott minőségi középpája szolgálta ki
Szalnoki81 2021.08.28 11:18:11
Ahogyan az az elmúlt napok alapján várható volt, Cristiano Ronaldo három szezont követően, egy szezonnal szerződése lejárta előtt elhagyja a Juventust, azonban nem a Manchester City-hez igazol, hanem visszatér egykori csapatához, a Manchester Unitedhez. "A Manchester United örömmel jelenti be, hogy…..
A tegnap éjszaka egybehangzóan számolt be minden valamire való olasz sportújságíró arról, hogy Cristiano Ronaldo a távozását kérte a klubtól, s többet nem kívánja magára ölteni a Juventus mezét. Fabrizio Romano szerint a játékos és a City között megegyezés született, most Jorge Mendes a két klub…..
Az olasz sajtó több forrásának egybehangzó beszámolója szerint a Juventus elutasította a Liverpool 100 millió eurós ajánlatát, amelyet az angol klub Federico Chiesa megszerzése érdekében tett. Az olasz válogatott szélső tavaly nyáron a Fiorentina együttesétől érkezett a Juventushoz, előbb 10 millió…..
Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog ! (tuti1x2)..
Szalnoki81 2021.07.20 18:15:11
Szalnoki81 2021.07.20 18:51:33
Nem is szoktál fogadni ? Nem én, mert aki fogad az veszít, én pedig nyerni szeretek! (Charlie Firpo)..
Szalnoki81 2021.06.28 20:00:04
@bakker.: köszi a választ.