Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agomama

4 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egész egyszerűen gyönyörűek az új Shape Sensation kollekció darabjai a Triumph idei tavaszi-nyári kínálatában. Nem csak formálnak, de olyan darabok is vannak benne, amelyek a narancsbőr ellen is küzdenek. (Tényleg, brutál jó!) A Cool Sensation família és a Diamond…..
A nagy hideg ellenére sem tétlenkedünk. Szeretnénk ha legalább ezzel egy kis örömöt vihetnénk a napjaitokba, ezért februárban egy nagyon értékes nyereményjátékot hoztunk Nektek a Glamour Beauty webáruház együttműködésével. A játék 2012. február 8-tól 19-ig tart.…..
világevő Egy extra nehéz kvíz 2012.02.11 18:00:00
[Itt található a megfejtés!] Kicsit nehezen indul, aztán majd még nehezebb lesz, ahogy teszek még majd fel ide képeket, de legalább érdekes lesz majd a megfejtés, azt megígérhetem. [a múltkori kvíz megfejtése a poszt legalján lesz, aki meg akarja nézni, előbb kattintson ide,…..
Boldog Újévet mindenkinek! Kezdjük az évet rögtön egy nyereményjátékkal: ha blogom eléri a 150 főt a Facebook-on, akkor kisorsolok 1db Grönö lámpát a lájkolok között. A képen látható nyereményt a szerencsés nyertes által kívánt színben és anyaggal fogom elkészíteni. Ez egy valódi…..
agomama 2012.01.04 08:15:29
agomama 2012.01.04 15:19:46
@Diamia8: Facebook is like!!
Szép estét!
Ambrus Ágnes
A kérdés a szokásos: mi van a képen? Persze a lehető legpontosabban. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy rájön-e valaki.Adós voltam még a múltkori találós kérdés megfejtésével lent az is megtalálható, aki először játszani akar, nézze meg a képet itt.Ha nagyon nehéz, majd teszek…..
   Ugye, hogy ti is úgy gondoljátok: a magyar nők a legszebbek? Mi igen... Ja, és a L'oreal is, akik ezen inspiráción kiindulva hoztak ki egy új kozmetikumot. Írtunk már róla itt. De akkor még csak az állagáról tudtunk leginkább beszámolni, mert a hatását az idő…..
agomama 2011.11.22 06:24:52
@agomama: Köszönöm!!!!! Nyertem!!!
A mai bejegyzést Dienes Viktória, a Rendez-vous Nature francia bio- és natúr kozmetikum üzlet tulajdonosnője hozta nekünk, fogadjátok szeretettel! A végén pedig játék is van ám, aki figyelmesen olvasott, nyerhet valami nagyon finomat és szépet... :)   „Az orvos kezel, a…..
  Ti nem fagytatok meg reggel? Volt, ahol már fütyültek a mínuszok rendesen. El is vágyunk ebből a télből valami pihentető, kényeztető melegségbe. Pont azt szeretnénk, amit a képen láttok. Azt gondoltuk, tán egy csodás pihenésnek ti is örülnétek. Van egy kedvenc…..
Jön a rossz idő.... :(  Ez sokunkat elkeserít... De hogy ezt az időszakot könnyebben átvészeljük... :) jöjjön egy nyereményjáték!!!! Ez a játék első fordulója. Ebben a körben, amit nyerhettek az nem más, mint a képen látható termékek.  Pontosabban: 1db BarryM…..
  Vasárnap immár tizedik alkalommal  tipeghetünk át a rózsaszínre világított Lánchídon. Ez a kis ákció mindig a mellrák elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet és arra, milyen elengedhetetlen szűrésre elmenni. Halálosan fontos lehet, fogalmazhatunk így.…..
agomama 2011.10.06 07:52:13
  Hol volt, hol nem volt. Nagyon kedves és ismert barátaink észlelték, hogy ma van az első születésnapunk. Így úgy gondolták, meglepnek bennünket, illetve titeket. Mert ugye a sztároknak is fontos a szépség! Főleg, ha a Nesze! olvasókról van szó. Mi azóta is oda és…..
A PUMA új, tavaszi/nyári kollekciójában szerepel ez a "Penny Rey" elnevezésű, barna és fekete színben kapható bőrcipő. Bár nem igazán kedvelem a PUMA cipőket, ezzel a slip-on típusú darabbal semmi gondom nincs, nekem tetszik. Kényelmes és tetszetős hétköznapi viselet…..
agomama 2010.05.07 10:24:41
A lakásom közelében van egy szelektív szemétgyűjtő, ahová mindig kiviszem a szelektíven gyűjthető szemetet, mint műanyagpalack, vagy papírok. Azonban mindig úgy néz ki, mint Nápoly külvárosa a nagy szemétlekarási botrány idején. Azaz úszni lehet a hulladékban. Nem tudom,…..
 Sára lányom kedvenckedvenc sütije. Fogyasztási technikája a profi szotyisoké. Egy tálca pite elől be, távolba révedő üveges tekintet, néhány rágómozdulat, tepsi oldalt ki. Ezt a süteményt a Culinaris-ban láttam meg ősszel. Fehér,…..
Az öltöny nem veszett el, csak átalakult. Táska lett belőle. Milyen ötletes megoldás! Bár 250 dollárért nem hiszem, hogy megvenném valakinek a használt öltönyét, ilyen formában sem.Nektek kéne?(kép: likecool)..
agomama 2010.05.03 13:51:49
Több, mint egy hónapos szavazás után lezártuk a YourLook versenyünket! A legtöbb szavazatot, egész pontosan 68-at Dávid és a kabátjáról beküldött fotó kapta, ezáltal pedig ő nyerte a 10.000 Ft-os H&M vásárlási utalványt és a MASCULIN "30-as sztárok - Két óra…..
agomama 2010.05.03 13:37:38
A mozinet.hu jóvoltából most ismét belépőt nyerhetsz egy premier előtti vetítésre, ezúttal a Revans Oscar-jelölt filmet nézheted meg.  Annyit kell tenned, hogy a produkció rendezőjének a nevét  e-mailben megírod, (a Filmdroid alatt megtalálod a kapcsolatot) határidő…..
agomama 2010.04.26 08:18:52
agomama 2010.04.26 16:54:29
Style & Budapest Nyereményjáték 2010.04.06 11:39:00
Sziasztok!Panyizsuzsi blogján gardróbrendezés ajándékutalványt nyerhettek. Ehhez nem kell mást tennetek, mint feliratkoznotok a panyizsuzsi hírlevélre és kommentelnetek a postot. A játék péntek délig tart. Sok sikert!…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide       Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Az…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok! Most nem terrortémában írok, csak…..
Az importálás automatikusan történik, blog.hu-s blogod adminfelületén a Beállítások/Motorháztető menüben töltsd fel az importfájlt és kövesd a rendszer utasításait. További részletek itt! ..
agomama 2010.03.08 09:06:13
Utazónk ismét Sydneyből jelentkezik be, ezúttal Zoli zsebéből kandikált ki a kis szégyentelen. Zoli ugyanis a munkája miatt tartózkodott a kenguruk földjén, mint elmondta, az NSN-nél dolgozott. Egy gyors wikizés után megtudtam, hogy ez vagy a Nokia Siemens Networks-öt jelenti, vagy…..