Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saank

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok éven keresztül nem igazán szívleltem – azt is mondhatnám, hogy nem igazán szerettem a Karácsonyt. Egyetemistaként szinte mindig vizsgáztam a két ünnep között, ami önnön léténél fogva sokáig neutralizálta Karácsony varázsát, de azt követően is évek teltek el odáig, hogy most újra élvezni tudom…..
Kép forrása: RTL Klub Ismétlés a tudás anyja – tartja a mondás és a Keresztanyu készítői igencsak megfogadták ezt, hiszen a sorozat első epizódjaiban szembejött a nézővel szinte minden jellegzetesség, amivel az utóbbi években komoly sikert aratott hazai szériákban találkozhattunk. Nem csak bennem,…..
Vinnyogtam már pár évvel ezelőtt, hogy meg kéne tenni, és akkor sem volt már friss ötlet. Az biztos, hogy nem leszek már fiatalabb, az öregedés pedig nagy lutri, nem tehetek úgy többé, mintha örökké élnék, pláne az idei év eddig eltelt időszaka alapján. Úgyhogy kész, eljött az idő. Pár nappal…..
A 9-es Tarantino film hangulatába újfent bele lehet veszni, a történetébe meg kicsit elveszni...
Saank 2019.08.17 15:59:55
@Staff Sergeant: Köszönöm, köszönöm,köszönöm!
Végre valaki kimondja, leírja! Mindenhol csak a sok istenitő, modoros kritika. Mintha valami zárt, intellektuális klub lenne, ahol csak a bennfentesek értenék, hogy "mire gondolt a költő" .
Szerintem az unalmas, hosszú felvezetés végén történik egy nagy semmi. De imádjuk, mert a nagy rendező műve!!! A józan eszünket meg véletlenül se használjuk. Csak hajtsunk fejet, mert ezt várják tőlünk. A parkolójegy árát sem érte meg egész.
Deák Billt, az öreg Bill kapitányt sok-sok néven hívják a médiák és a nép is, de mi maradjunk csak Billnél, aki idén 70 éves és ezen jeles alkalomból újra színpadra áll a Sportcsarnokban. Isten éltesse sokáig!..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗› Attila már néhány hónappal ezelőtt jelezte, hogy készül egy - azóta kiderült, hogy emellett még három másik - veterán Honda CB 50 J felújítása, és mivel ennek most ért Keszte Rudi győri motorépítő…..
Ákos mondja Készülünk a télre 2017.10.05 18:30:54
Nem akarok az alapvető dolgokkal foglalkozni, amit nálam sokkal olvasottabb autós portálok kiveséznek, inkább merüljünk el a részletekbe:Miért van szükség téli gumira?Amikor BMW szalonban dolgoztam, sokszor hallottam a kijelentést, hogy "erre nem kell téli gumi, elég szélesek így is kerekek, szóval…..
A kedvenc ebédlő helyem egy egyszerű kínai gyorsétterem. A berendezése szokásos, semmi különös, de ami megfizethetetlen, nagyon családias - az árak pedig nyomottak. Nem tudom, hogyan éri meg fenntartani, pláne úgy, hogy mindig ad a kedves és mókás kiszolgáló, aki egyben a tulajdonos, vásárláskor…..
Legútóbbi hazalátogatásomkor olyat tettem, amire bár nem vagyok büszke, de külföldön bevett szokás: fizetés nélkül távoztam egy helyről, miután a pincér négyszeri kérésre, 20 perc után sem volt képes a pár italról szóló számlát kihozni...
Az biztos, hogy Szentendrén nem kell nagyítóval keresgélni a luxusingatlanokat. Sőt, akik szívesen nézegetnek szebbnél, szebb (és természetesen drágábbnál, drágább) fényűző házakat, azoknak ajánlom figyelmébe ezt a találati listát vagy a most következő válogatást!..
Olvastam egy cikket a nem mondom meg, hogy hol, ahol sokadjára taglalták, hogy a mai szülők milyen hülye neveket adnak a csemetéknek. Elrettentésül fel is soroltak párat, és első hallásra tényleg viccesnek tűnt némelyik.  A cikk olvasása után elgondolkodtam azon, hogy mi vezeti rá a szülőket, hogy…..
Tegnap este a Frizbiben jelentették be, hogy az ATV egy újabb egykori TV2-s arcot igazolt le Bochkor Gábor személyében (jó, az ő esetében nem a TV2, ami először beugrik az embernek, de a Hajdú-Sváby-Kárász-Gaál-Trvtko-Demcsák-Bombera sorba beleillik szépen), aki szeptembertől heti egy alkalommal egy…..
Általában nehéz szeretni azt, amikor színészek dalra fakadnak, mert ilyen esetekben nagyon sokszor valami meglehetősen kínos produkció születik. A posztban bemutatott előadók esetében nem szeretnénk ítélkezni, van köztük ilyen is, meg olyan is, a közös viszont az, hogy (talán egy…..
Saank 2017.06.14 21:16:46
Korábban már írtam nektek egy klasszikus módszert a kerti szerszámok rozsdamentesítésére, most azonban egy sokkal egyszerűbb módszert mutatok, amihez kotyvasztani sem kell.  Az egész lénye annyi, hogy a szerszámok rozsdamentesítésére nem kell célirányos, drága vegyszert venni, elég, ha a boltban a…..
1912. A szentpétervári Nemzetközi Kereskedelmi Bank páncéltermének széfjei. Az ilyen banktermekről nagyon kevés fotó lelhető fel..
Saank 2017.04.18 07:36:40
@bioLarzen: a Babettákon sem volt jóideig csillapítás. Pedig az aszfaltozott út is kevesebb volt.
Budapesten egyre népszerűbbek azok az üzletek, ahol több különböző szolgáltatás fér el egymás mellett. Néha egészen meghökkentő dolgokba tudok belefutni, viszont most olyan kávézóval találkoztam, ami szinte már adta magát! 2011 óta a Mester utcában van egy szuper bringás üzlet, amelyet sokan…..
Bemattult, erősen szennyeződött fényszórónkat egyszerűen megújíthatjuk egy fogkefe és fogkrém segítségével...
Chris Porsz "utcai fotós" szenvedélye, hogy megkeresi a régi képek szereplőit, és újra elkészíti velük a fotót az egykori helyszínen, igyekezve megtartani az eredeti beállítást. Így nemcsak a szereplők életének változását követhetük nyomon, hanem a városkép változását is...
Egyszerre jó és rossz is, hogy munkaerőhiány van Magyarországon. A háttérben azonban bonyolultabb összefüggésekre lelhetünk. ..
Tizenkét éves korom óta vagyok megszállottja a Star Warsnak, és túlzás nélkül állíthatom, akkor kezdett megszületni bennem a filmrajongó, amikor kezembe kaparintottam és rongyosra néztem a klasszikus trilógiát. Szeretném azt hinni, hogy Luke Skywalker, Han Solo, Obi-Wan Kenobi, Darth Vader és a…..
Majdnem egy éve már annak, hogy bárgyú mosollyal az arcomon, sajtszósztól ragacsos kézzel és egy kissé csalódottan baktattam kifelé a Star Wars: Az ébredő Erő premierjéről. Nem mintha rosszul szórakoztam volna, egyszerűen csak arról van szó, hogy sokkal többet vártam az új generáció első Star…..
Geszti Péter, a Nemzet Marketingese tegnap este Kálmán Olgának magyarázta, hogy attól, hogy állami felkérést kap, még igazán kritizálhatja a vezetést. Kálmán Olga elég keményen belekérdez abba, hogy ha Geszti pár hónappal ezelőtt olyanokat mondott, hogy Magyarországon kussolni…..
Ezek a pasik nem a bélyeggyűjteményüket mutatják meg, ha meghívnak magukhoz! A hírnév, a pénz és a csillogás néhány sztár esetében irigylésre méltó verda-kollekcióval is együtt jár. Nézzük az 5 legkomolyabb gyűjteményt! DAVID BECKHAM: NEM CSAK A FOCI ÉS A DIVAT Az egykori sztárfocista ma már…..
Vannak listák a legszarabb dalokról, albumokról, a legjobb dalokról, jó dalokról szar előadóktól, de olyan lista, amiben azokat a nótákat gyűjtik össze, amik annyira rosszak, hogy az emberek örömmel hallgatják, főleg mert vicces, vagy csak mert egy házibuliban erre lehet a legjobbat baszatni. Ennek…..