Regisztráció Blogot indítok
Adatok
óvott világ

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könyvtacskó Izraeliek között 2019.03.18 15:41:00
„Logikusan nézve Izrael nem élheti túl. Egyetlen ország sem élheti túl, hogy minden irányból ellenségi veszi körül és lakóinak jó része is az ellensége"  – zárul Tuvia Tenenbom provokatív izraeli útikalauza. Miért ilyen borús a német gyökerekkel Jeruzsálemben született, Amerikában élő és…..
óvott világ 2019.05.04 10:47:19
Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat! „Tisztelt” Polgármester Úr!   Első körben és először is elnézést kérünk, ha kissé indulatossá sikerül levelünk, de az események ismeretében talán megfogják érteni a kérdéseket és hangvételt!   Tisztelt Polgármester Úr!   Döbbentem hallottuk így egy…..
Pillanatnyigondolatok Ébresztő! 2018.04.20 12:13:45
Kedves Fideszes barátaim! Most nagyon örültök. Örültök a győzelmeteknek. Pedig nem kéne.Éreznetek kéne,hogy 2/3-os töbsség a parlamentben az nektek sem jó.Éreznetek kéne,hogy ahol nincsenek fékek és ellensúlyok az az országelőbb utóbb élhetetlen lesz számotokra is. Benneteket is érint,hogy…..
Lion Feuchtwanger – Siker A zsidó származású, német nemzetiségű Lion Feuchtwanger a XX. század legjelentősebb történelmi regényírói közé tartozik, ebben a műfajban a legelismertebb német irodalmárnak számít. Műveit a múlt század ’30-as éveitől kezdődően tömegek…..
Az atv.hu tudta meg, hogy Budapesten, a Gutenberg téren nagyméretű muszlim kulturális központ épül. A létesítményről a helyiek és az építkezésen dolgozók úgy tudják, hogy mecsetszerű imahely lesz. A tervezett központ az Országos Zsidó Egyetemtől néhány méterre készül, és a tulajdonosa egy olyan…..
ISIS-aktivisták a Twitteren az #America Burning (Amerika lángol) hashtaggel ellátott üzenetekben lelkendeztek a kaliforniai tömeggyilkosság után. “Büszkék vagyunk a három oroszlánra ... Kalifornia utcái katonákkal és nehézfegyverekkel teltek meg. Az Egyesült Államok lángol” –…..
Librarium India fullasztó világa 2013.09.18 13:36:21
Régóta terveztem már olvasni valamit Salman Rushdie-tól, olyannyira, hogy Az éjfél gyermekei már a tavalyi várólista-csökkentésre kiválasztott tucat könyv között is helyet kapott, aztán végül mégsem került sor az elolvasására, így átkerült az idei tizenkettes…..