Regisztráció Blogot indítok
Adatok
warbirds

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila nagyon megörült, amikor ilyen áron ilyen teljesítményű fúróra bukkant, ám az öröme csak addig tartott, amíg fúrni nem kezdett vele. A pontos mérés pedig egész mást mutatott, mit amiért ő fizetett. Rákerestünk a gyártóra és szinte semmit sem találtunk, ami mondjuk ezek után nem…..
Nívó Hisztiország 2012.05.22 09:26:00
Szia! Hogy vagy? Lehet pár kérdésem? Te is 40 %-os THM-re vetted a tévédet? Hiszen csak párezer forint volt a törlesztő havonta, és a szomszédnak is volt már! Aztán persze sírtál, hogy a sok hitel miatt nem marad pénz másra. Te is 1500-ért adtad el az 5000-ért vett OTP…..
warbirds 2012.05.22 14:30:04
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
warbirds 2011.02.09 10:30:34
Jó magyarok nem kölcsönözhetik ki könyveiket egy olyan intézményből, melynek nevét egy kommunista adja. Szabó Ervint felejtsük el. Bűnös. Pontosan miért, nem tudom, de legyen annyi elég, kommunista. Nem érdekel, hogy ő építette ki a közkönyvtár-hálózatot vagy ő honosította…..
Kedves Terror blog,Angol nyelvtanár vagyok, 15 éves gyakorlatom van, 5 évet dolgoztam közoktatásban, gimnáziumban és szakközépiskolában. Rá kellett jönnöm, hogy a tanárok a mai értelmiségi Magyarország „dolgozó szegény” rétege, az értelmiségi munka legalja,…..
Hétvégén a barátnőmmel sétáltunk a belvárosban, aztán a Deáktól a Kálvinig villamossal utaztunk. Ahogy felszálltunk, rögtön feltűntek a hátizsákos, kimerült brit turistalányok, akik egy útikönyvvel és egy nagy, kihajtott térképpel hadonásztak a villamos közepén, és azt…..
Elsöprő szenvedély itatja át Zoltán levelét. Sajnos teljesen hétköznapi, a BKV gyakorlatában inkább gyermeteg csínynek minősíthető dolog történt az anyjával a Nyugatinál: az ellenőr kikapta a bérletet az utas kezéből, majd belekötött abba, hogy lejárt a hátulján…..
Azt mondták, tegnap azért került sor a buszvezetők szabotázsára, mert végleg elvesztették lojalitásukat a BKV felé. De ez csak szöveg, a valóságban még sosem volt ekkora egység a tömegközlekedési cégnél.Bár a buszvezetők eddig sem álltak a BKV szellemi - erkölcsi…..
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..
warbirds 2009.12.22 12:08:29
„Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször ilyenkor átkarolja a vállamat. Ez rendkívül kellemetlen, de valahogy még elviselném. Aztán egyszer csak rászokott arra, hogy már nem átkarolt, hanem beszéd közben a fenekemre tette a kezét. Nagyon kellemetlen volt, egyáltalán nem tudtam figyelni arra, amit mondott, teljesen lekötött, hogy most mit tegyek. Próbáltam köhécselni, csúnyán nézni, de ő csak mosolygott, mintha a világ legtermészetesebb dolga történne. Ezt nem csak velem csinálta, hanem szinte minden közeli kolleganőnkkel is.” (idézet a blogbejegyzésből)

"Az osztályvezetőnknek az volt a szokása, hogy amikor odajött hozzám, hogy valami munkát kiadjon, mindig rendkívül közel állt. Általában ilyenkor átkarolta a vállamat, amit még valahogy elviseltem, bár nem volt kellemes. Olyan volt, mintha birtokolni akarna, és egyúttal valahogy atyáskodni is felettem. És a bizalmaskodás is zavart. Aztán egyszer csak rászokott arra, hogy már nem átkarolt, hanem beszéd közben a fenekemre tette a kezét. Nagyon kellemetlen volt, egyáltalán nem tudtam figyelni arra, amit mondott, teljesen lekötött, hogy most mit tegyek. Próbáltam köhécselni, csúnyán nézni, de ő csak mosolygott, mintha a világ legtermészetesebb dolga történne. Ezt nem csak velem csinálta, hanem szinte minden közeli kolleganőnkkel is.” (részlet a NANE honlapján talált bejegyzésből)

A linket valahol a 2-3. komment között tették be, de azóta mintha törölték volna...

Buktaszagot érzek...:D
w 1981 2009.08.06 07:00:00
1981-ben kezdtem meg óvodai tanulmányaimat Budapesten. Akkor még a szuperbabaképzők nem léteztek, sőt az óvodai tanterv is elég laza volt. Hetente egyszer-kétszer voltak kötött foglalkozások, de az etetésünkön és délutáni altatásunkon felül az óvoda főleg úgy működött,…..
Olvasónk hiába jelezte leszállási szándékát a 276E autóbuszon, mert a jármű az Ananász utcai megálló mellett olyan tempóban haladt el, mint ha ott nem is lenne megállója. Utasunk szólt a buszvezetőnek, hogy jelezte a leszállási szándékot, le szeretne szállni. Nagy hiba volt,…..
Akkor is folytatják a vasutasok a sztrájkot, ha teljesítik követeléseiket - mondja Gaskó anyád István. Merthogy szolidárisak a reptéri alkalmazottakkal. Aztán majd a pedagógusokkal meg a közszolgákkal. Teljesen mindegy, csak dolgozni ne kelljen, csak címlapon legyenek.A családban…..
Nem csak mi éreztük úgy, hogy a Joshi Bharat csúnyán szerepelt, a számok is ezt mutatják. A tegnapi nézettségi adatok szerint az indiai tenyérjós "sorselemző" műsora 15,4 %-os közönségaránnyal igencsak alulmaradt, nem a Mónikával, hanem a Kaméleonnal szemben…..
Vastagbőr Négy mancs vs. libamáj 2008.09.03 08:00:00
A Négy Mancs egy osztrák környeztvédő szervezet (VIER PFOTEN), melynek több országban vannak irodái és helyi képviseletei. 1988-ban alapították Bécsben. "A VIER PFOTEN/NÉGY MANCS számára fontos, hogy Brüsszelben esetleg az egyes grémiumokban való jelenlétével, célzott…..
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..