Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hallod11

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis Piros Traktor...Ugye, a három szó szinte mindenkiben megmozdít valamit? Mágikus egy dolog, de tényleg, a pszichológia még adós a kérdéssel, hogy a megfelelő populácó számára miért a kis piros traktor a legjobb pupillatágító. Talán ugyanonnan jön a dolog, mint a…..
Az iGO most tízéves, amit egy nagy bejelentéssel körített sajtótájékoztatón ünnepeltek meg. Volt torta, lufi, miegyéb, és a cég jelen lévő vezetői azon a kanapén ülve meséltek a dicső múltról, amit egy hollandbútor-kereskedésben vettek, amikor kiderült, hogy le kéne…..
Kérem, forduljanak el egy kicsit, míg szabálysértően lehajtok az úttestre! Vigyorognak a rendőrök, akárcsak én. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Hallod11 2015.03.06 16:52:34
@MoxNox: Troll ellen nem véd az észérv, kár etetni. :)
A témához:
Más főutakon is van ilyen következetlen táblázás. Pl Rakamaz 30valahanyas főút. Van bringaút, de értelmezhetetlen. (járdára! festettek fel egy sárga csíkot) Ott is néha szabad a főúton tekerni, néha nem.(van ismételve, vagy nincs a tiltó tábla) Országúti bringával szenvedés a sz*r minőségű kacskaringós járdán haladni azt lesve, hogy kilépnek-e esetleg valamely portáról elém.
Más.
Nyíregyháza-Sóstó kivezető út. Csatornázás, a bringaút felrobbantva, az úton 30-as tábla. Nyakig cicanadrágban, meg bukóban tekerek simán 30-al az úton. Persze simán kikerülnek, mert az autóval tudnak többel is menni. No problem. 1 Hero persze ledudál. Utol érem a pirosnál, és kérdezem, mi a probléma amikor 30-al tekerek 30-as táblánál.(nem agresszívan, csak érdeklődéssel a tekintetemben) Van bicikli út, oldalra néz ja nincs, mert felbontották és csak murva van. Montival, túra bringával persze el lehet menni rajta, de országútival nem.
Tanulság nincs. Pár százezret már levezettem. Fizetem 2 kocsi után az adót. (na mégiscsak etetem)És mindez nem függ össze azzal hogy valaki idióta vagy nem a közlekedésben.
Készüljetek, ma kitisztítjuk a reklámszakma egy apró szégyenfoltját. Eljött a nap, amikor még egy ilyen kantábor is, mint amilyen a miénk, kiáll a szexizmus ellen. Izzítsd a hangszálaid, a hiéna ma igazán bőkezű lesz. A képen látható tárgyak Stump Bandi szerzeményei. A…..
Hallod11 2014.12.28 19:46:13
Helló
Én is jelentkezem:
youtu.be/vDYIHvIs_u4

He-he szexistábbat tényleg könnyebb lett volna csinálni. :)