Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fjord Harrison

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Mark Metcalfe / Getty Images Hungary Olyan hihetetlen sikere van az ausztrál SBS csatornán egy sokak szerint iszonyatosan unalmas műsornak, ami egy hosszú-hosszú vonatutat mutat meg a mozdonyba helyezett kamerával, hogy az SBS úgy döntött: a pusztán csak háromórás, rövid kis műsorocskának…..
Ass blaster Cifra nyomorúság 2018.01.01 10:45:02
Otthon voltam.  Megírom.  Egy hét nem nagy idő, de szinte végig mentem valahová. Családi és baráti találkozókra, színházi előadásokra. Itt kérek elnézést azoktól akikre az idén nem jutott idő és azoktól is akire jövőre nem jut idő mert akkor látogatom meg azokat akik idén kimaradtak. Szóval nem…..
Magyarországon is útjára indult az OREO őrület, a világ legnépszerűbb, több mint 100 országban forgalmazott kekszmárkáját végre mi is megízlelhetjük és degeszre tömhetjük vele magunkat. Állítólag az OREO keksznek a drogokhoz hasonló hatása van, ráadásul, ha igazi…..
  A hirdetést Vályi Pista küldte be a listára, és nem igazán térek napirendre fölötte. Míg mások szövegben alkotnak nagyot, ez képi világával viszi be állcsúcsra a vizuális jobbhorgot. Küldöm mindenkinek, aki szereti a szépet. A háttérben húzódó dunántúli lankák, a…..
Fjord Harrison 2015.01.22 19:38:57