Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csengeri Zsuzsa

29 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kérdés: Mindig ugyanolyan pasikba botlom, amilyeneket egyáltalán nem szeretnék. Pedig vannak másmilyenek is, csak Ők mind mással vannak. Egy másik kérdés: Segíthet-e a kineziológia a párkapcsolatomat megoldani?             Először azt szeretném rögzíteni, hogy a kineziológia, a One Brain…..
Sok természetgyógyásztól hallom, hogy az a probléma, hogy egy energetikai blokk keletkezik a testben. Miről beszélnek, egyáltalán mi ez?                A mi testünk, ha úgy vesszük, mint egy gépezetet, egy kétpólusú elektromos szerkezet. Maga az, hogy van két pólus, pozitív-negatív (ha az…..
Kérdés: Több ilyen-olyan tanfolyamon részt vettem, elolvastam rengeteg fejlesztő sikerkönyvet, és még sem működik az életem. Vagy: Egy adott témára több oldást is kaptam, segítőként elvégeztem a 10. tanfolyamot is, miközben szintén sok oldást kaptam. Mégis időről időre azt érzem, hogy visszatérnek a…..
Azt hihetnénk, hogy csak az agyunk tud mindenről, ami velünk történik, csak az agy tárolja az összes információt, és csak ő rendelkezik intelligenciával. Ez nincs így! Ezzel az intelligenciával a testünk is rendelkezik. Sőt, ez az intelligencia az, ami velünk született, ami a mi ösztönös…..
A második leggyakoribb kérdés az, hogy mi is az izomtesztelés, és mire való? Azok a kliensek, akik először járnak nálam, elkezdik – elkezdenék - hosszasan ecsetelni azt az állapotot, azt a helyzetet, amiért eljöttek. Viszont tapasztalhatják, hogy pár perc beszélgetés után összefoglalom az…..
Az 1960-as évek elején Dr. George Goodheart, kiropraktőr – csontkovács - dolgozta ki az izmok vizsgálatának és tesztelésének koncepcióját. A csontot általában párban lévő izmok tartják, és a kiropraktikában azt az izmot kezelik, amelyik görcsös és fáj. Dr. Goodheart azonban gyakran azt tapasztalta,…..
Gondolat-desszertek A jó ember 2017.06.30 08:15:31
A férfi vívódva, bizonytalanul lépett a Mester elé. Szíve ütemesen verte belülről a mellkasát. Erős szívdobogását nagyokat lélegezve próbálta csillapítani. Mélyen meghajolt a Mester előtt, és nem mert ránézni. Senkinek, és semminek érezte magát. - Namaste! – köszöntötte a Mester. A férfi még…..
Mert bizony gyakran előfordul ez is. Természetesen a hallgató ezen döntését el kell fogadnom, és van úgy, hogy mélységesen egyet is értek vele, viszont van úgy, hogy nagyon sajnálom. Az 1. megfigyelésben írok arról, hogy milyen érdekes számomra, hogy ki milyen céllal jön el egy tanfolyamra. Bizony,…..
Azért, mert az egyik legnagyszerűbb módszer az ember holisztikus, tehát egységes megközelítésének. Az utóbbi években újra előtérbe került az a nézet, miszerint a fizikai testben történő változások nem kezelhetők külön sem az elmében, sem a lélekben történő változásoktól. Kinek is ajánlom?…..
Telefonon jelentkezik be a kliens, időpontot kér. Kérdésemre elmondja, hogy csak este 6-ra tudna ideérni. Nézem a naptáram, mondom, hogy így csak kéthét múlva lesz szabad időpont. Nagyot sóhajt, az nagyon soká lenne, mondja, mert nagy a baj, nem tud várni egy napot sem. Finoman kérdezgetem, mi az,…..
Lehet, hogy meghökkentő a cím, pláne az első része. Hiszen azt tanultuk, hogy irigynek lenni csúnya dolog. A hét fő bűn egyike.  Így aztán amennyiben mégis megjelenik ez az érzés, nem veszünk róla tudomást, vagy jól elnyomjuk, tehát akkor bizonyára nincs is. Szóval, irigységet érezni rossz. Persze…..
Az ásvány és az ember. 3. rész   Az előző írásban elmondtam, hogy a nekünk megfelelő ásványok kiválasztásánál az állatövi jegyek nem olyan fontosak. Nem lehet, és nem is kell a kövek sokféleségét a 12 csillagjegy valamelyike alá „bepasszírozni”. Ennél sokkal lényegesebb lehet a választásnál, ha…..
Imádok táncolni.   Olyan férfivel, aki vezet. Mert a valódi tánc titka: a férfi vezet – a nő követi. Nálam ez külön élvezet. Hogy követhetem.   Amikor megszólal a zene, már gyorsabban dobog a szívem. Várom, hogy odalépjen hozzám a férfi, és felkérjen. Mindenképp…..
Kövek és csillagjegyek   Az egyes ásványok leírásában, illetve termékeknél feltüntettük a kapcsolódó csillagjegyeket is, bár ebben a kérdésben elég nehéz eligazodni, nagyon sok variációval találkoztunk. Mivel a program csak egy odaírható jegyet engedélyez, talán…..
Az ásványok a Föld fejlődésének kihűlési, formálódó korszakában több milliárd évvel ezelőtt keletkeztek.  Így aztán évezredeken keresztül tárolták, tárolják a Földből, illetve a világűrből származó finomenergiákat, rezgéseket. Csodálatos szerkezetük, fizikai és…..
Kineziológia (One Brain) tanfolyam tapasztalatai Haladó oktatóként tanfolyamokat tartok és elmondhatom, hogy szinte minden csoport más. Mégis, sok-sok - a rendszerben lévő - újszerű megközelítésre hasonlóak a reakciók. Nagyon érdekes megfigyeléseket teszek, amiket időnként…..
Még akkor is, ha az ember lánya direkte kerüli a reklámokat, azért azok megalkotói, ilyen-olyan felületen, mégiscsak odatolják az arcába. Érthető, hiszen egy fogyasztói társadalomban fogyasztani márpedig kell, ehhez viszont szükségeltetik a vágy felkeltése. A tisztességes…..
Kineziológia (One Brain) tanfolyam tapasztalatai Haladó oktatóként tanfolyamokat tartok és elmondhatom, hogy szinte minden csoport más. Mégis, sok-sok - a rendszerben lévő - újszerű megközelítésre hasonlóak a reakciók. Nagyon érdekes megfigyeléseket teszek, amit szinte minden…..
Világ életemben toleráns embernek tartottam magam. Nekem aztán mindegy, hogy ki milyen, és mit csinál. De, valahogy a zöldszeműeket ki nem állhatom. Jó, persze tudom én, hogy ilyennek születtek meg minden, de akkor sem értem, hogy lehet zöld szemmel kimenni az utcára? Mit…..
57 éves lettem.     Fura egy szám. Sok vagy kevés? Attól függ, honnan nézzük.  A család aprócska gyermekei szemében idősödő nagynéninek, Édesanyám szemében, aki már a 88. éve felé halad, még gyereknek számítok. Fura egy szám. Nem kerek, valamiért mégis…..
Egyre többen panaszkodnak, hogy hiába szeretnek, a vége mindig csalódás. Nem is érdemes szeretni senkit sem. Minek? Azért, hogy a végén le kelljen nyelni a csalódás keserű piruláit?   Én ezt egy kicsit másképpen látom. Valójában soha sem az emberekben csalódsz, hanem az…..
Felnőtt gyerekeimet várom.   Kora délelőtt kezdem az előkészületeket a vasárnapi ebédhez, illetve már a bevásárlással elkezdődik. Ahogy válogatok a zöldségesnél. Szép legyen a zöldség, friss. Úgy szeretik. Majd a hentesnél. Csirkét veszek, azt szeretik a legjobban.…..
  A „kezelhetetlen” gyermek.   Az utóbbi pár hónapban egyre több szülő jelentkezik be hozzám, aki úgymond „nem bír” a gyerekével. A gyermek olyan dolgokat „produkál” amit a szülő nehezen visel, legyen az viselkedési, tanulási probléma, vagy éppen azért, mert a…..
Mi tesz valakit N Ő - vé? Ezt a kérdést nagyon sokan felteszik nekem mostanában,  mint mondják azért, mert erről a kérdésről én jutok az eszükbe. Ez igazán jól esik. Egy nagyon fontos, és aktuális témát feszegetnek. Olyannyira, hogy ebből a témából van egy egész napos…..
Azon gondolkodom, hogy miért is érzem féligazságnak a következő pozitív gondolatokat: Csak azokra az emberekre figyelj, akik igazán szeretnek, akik inspirálnak, bátorítanak és boldoggá tesznek téged. A többieket felejtsd el! Igen, ezek mind-mind kellenek! De! Egy a baj, hogy ez nem…..