Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brumm Brumi

0 bejegyzést írt és 392 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ó, Apolló és Múzsák, ti adjatok erőt gyenge lantom hangjának, hogy hódoljon az Világ az magyarok diadalának! Kezdődik januárban a győzelmek kora, midőn Szájer és Deutsch képviselők bejelentik, hogy a Fidesz kilép az Európai Néppártból, mert az tele van buzeránsokkal és drogosokkal, amely…..
Istenem, köszönet a férfiért! Akár van olvasószemüvege, akár nincs. Ha az ember lánya elvált nő, akkor piszlicsáré szerelési ügyeire csak a férfibarátait tudja megkérni. (fogas felfúrása, konnektor áthelyezése tizenkét centivel, hogy ne a szekrény mögött bújjon meg a komisz, kontaktos kapcsoló…..
Brumm Brumi 2020.01.05 14:00:10
@Örömhernyó:

Egyetértünk.
Továbbá jelzem hogy van a "feminista" ami ugye haladó, pozítiv, trendy, liberális és még aggathatnám napestig...
illetve van ellenpárja a "hímsoviniszta" , ami ugye az elöbbi jelzőknek az ellenkezője.

Isten őrizzen meg hogy szóvá tegyed hogy miért a férfiak kerülnek a híd alá váláskor...
Vagy hogy miért a nők élnek tovább egy-egy évtizedecskével, miközben hamarabb is mehetnek nyugdíjba...
Mert máris rádugrik egy egy spronz,wirth és véged.
Brumm Brumi 2020.01.05 14:02:44
@marosy: "Gréczy is elvált magyar férfi. Talán bejelölhetnéd a facebookon. "

Ő is alternatív , harmadik utas..:-) Onania vincit amor a jelszava.
Brumm Brumi 2020.01.05 16:53:16
@ColT:

Igen, kb.én is erre gondoltam. Nem a nők tényleges egyenjogúságával van baj(om), hanem azzal hogy az un. feminizmus jelszava alatt egyesek már úgyanúgy járnak el mint a szintén szépreményű liberálizmussal, ami manapság már valójában virtigli liberálfasizmust takar.
Adott egy ember. Egy Anya. E mellett van munkahelye ahol dolgozik napi 8 órát. Ezenkívül vállal különböző önkéntes, társadalmi feladatokat is. Van, hogy rászorulóknak segít, van, hogy kirándulást szervez gyerekeknek és nem mellesleg képviseli a szülőket egy gimnáziumban. A munkahelyi tevékenységén…..
Brumm Brumi 2018.07.20 20:31:45
Elolvastam a cikket. Is. Semmiféle "személyeskedés" sincs benne, csupán józan és jogos kérdéseket tett fel a képviselő úr.

Ugyanis ez a szerencsétlen némber, aki amúgy a szokásos "médiasztár":
24.hu/kozelet/2017/07/04/nem-akar-felni-a-csalodott-osfideszes-edesanya/

évek óta folytat egy elmebeteg kampányt a budaörsi Budai Nagy Antal Gimnázium vezetősége ellen.
Jogosnak tűnik a kérdés: ha mindaz igaz lett volna amit az évek során rájuk hordott/feljelentett stb....akkor hogyan is van az hogy most két gyermekét is oda íratja?
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán érkezett kétnapos látogatásra Izraelbe, aminek keretében találkozott Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel, és Reuven Rivlin államfővel is. Orbán többek között azt hangsúlyozta, hogy itthon "zéró tolerancia van az antiszemitizmus ellen."A közmédia is…..
A tenisz örökifjú, augusztusban immár 37 éves zsenije még mindig a legmagasabb szinten képes teniszezni. A hússzoros Grand Slam-győztes svájci egyik titka az étkezésben rejlik, lássuk tehát mit eszik Roger Federer – lesz meglepetés!..
Brumm Brumi 2018.07.07 17:02:34
@bogáncs11: ebben igazad van és azt sem hiszem hogy ennyi lenne Roger "titka" ami itt olvasható.
Viszont tény hogy 37 éves, és pályafutása legnagyobb részében elkerülték a sérülések.És ez összefüggésben lehet az étrendjével.Is.
Djokovic is akkor kezdett el szárnyalni amikor egy ciprusi
átalakitotta a táplálkozását.
A MTVA és kinövései olyan kelések a magyar média egyébkánt is sok sebből vérző testén amiket éppen ideje már kivágni, de lendületből, és felépíteni egy valódi közszolgálatot a helyén - olyat, ami piacvezető lehet, mint általában tud lenni a normális országokban. A mi kis közmédiánk, a megbízhatatlan…..
A Blikk információi szerint ősszel egy új, saját műsort kap az ATV-n Jakupcsek Gabriella, aminek már elkezdődött az előkészítése. A hírt sem Németh S. Szilárd, sem maga a műsorvezető nem erősítette meg hivatalosan, de iparági források alapján az Indes is úgy tudja, hogy a műsor ősszel elindul...
Tegnap este egymás ellen ment az RTL liszenszelt és a TV2 nyúlt műsora, A Fal és A Piramis egymásnak feszült végre, hogy eldőljön, kinek nagyobb a pöcse a kis magyar médiahomokozóban. Egy adás és egy este alapján marhaság lenne bármilyen következtetést is levonni, de az tény hogy az óriásplakátokon…..
Brumm Brumi 2018.02.07 13:04:26
@Toxic Waste: @beat76

"marketingeseiknek, vagy az ügynökségeknek) is nagyon jó ez így, hogy mindenki vakon bízik a Nielsenben"
" Nem (csak) a parasztokat vakítják az adatokkal, mert ha azért kurvára nem csinálnák a felméréseket,hogy megtudd,melyik műsort hányan nézték. Ellenben reklámidő értékesítésénél nagyon nem mindegy a nézettség, és valamiért a reklámozó multik elfogadják azokat az adatokat,amit itt rendszeresen megkérdőjeleznek a hozzáértők."

Hogy vakon bíznának, az túlzás.
Viszont tény hogy a Magyarországot elöntő korrupció és kenőpénz ezt a területet is vastagon belepte,így a jelenlegi résztvevőknek ideális ez az állapot.

U.I. 2000 körül volt olyan eset ahol még azt is kimutatták hogy az RTL letiltás miatti sötét képernyőjét is többen bámulták mint a köztévét :P
Vagy , mikor kiderült hogy Friderikusz szerződése nézőszámokhoz van igazítva, csodálatosképpen azonnal nézni kezdték azt a bekábelezettek..:P
Tessék már nekem segíteni: hogyan lehet ezt a világraszóló sikert mérni? Visszatapsolták a kampányt? Megállt Soros, és csak néz maga elé meredten? Hány embert lehetett ezzel behülyíteni? Hányan nem csapják le a telefont, kapcsolnak el, törnek ki spontán üvöltözésben a szlogen láttán? Vagy hogy? (A…..
Brumm Brumi 2018.02.05 17:15:54
"Tessék már nekem segíteni: hogyan lehet ezt a világraszóló sikert mérni? "

Például így:
mno.hu/kulfold/visszavag-soros-fokent-putyint-sejti-a-tamadasok-mogott-2440228

Mint akiket a darázs csípett,hisztiznek világszerte...
Márpedig a maffiák halála, mikor eszüket vesztve kénytelenek világosságra lépni.
Brumm Brumi 2018.02.05 17:21:28
b1.blog.hu/2017/12/02/soros_visszavag_csucson_a_filantrop_uzletember_es_kormanyfo_konfliktusa

Priceless.
Avagy hogy hangzik a legszörnyűbb rémhír?
Minden igaz.
Brumm Brumi 2018.02.05 17:40:59
@nápolyi maszti: "Van-e annak büntetőjogi vonzata, ha valaki rengeteg pénzből és pénzért, direktben, töményen és folytatólagosan hazudik a médiában?"

Ha azt vesszük hogy a Teller leveles Szabad Nép főszerkesztőjét az a büntetés érte hogy a MÚOSZ elnöke lehetett, vagy a Bulgár, Avar,Mészárosokat ért büntetéseket, vagy a Kálmán Olgikat, vagy a Fajkasháziakat...
azt mondom, nézőpont kérdése.
Iszonyatosan kellemetlen interjút adott kedvenc Hollywood-szakértőnk, Návai Anikó, vagyis a bennfenteskedő interjúk királynője a Mokkában. Mikor Pachmann Péter az újabb magyar Oscar-jelölés kapcsán a magyar film újravirágzásáról, pontosabban annak okáról, kérdezte Návait, ő habozás nélkül vágta rá…..
Brumm Brumi 2018.01.26 17:27:05
@SmittyB: " akkor ez poszt mi?"

Návait és Vajnát errefelé gyűlölni?
Ronda antiszemitizmus.
Vannak olyan sorozatok, amikkel nem foglalkozunk eleget, egyrészt, mert a lustaság nagy úr, másrészt meg azért, mert a 470-520 évi sorozatból (2017-es ill. 2018-ra jósolt adat) egyszerűen kimaradnak olyanok, akikkel pedig foglalkozni kellene, Sajnos, hadd tegyem hozzá gyorsan. DEÁMBÁRAZONBAN.…..
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, az Indexben jól tudjuk ezt, de a pénteki Tényekbe egy egészen meglepő hiba csúszott.  Az előzményekhez annyit érdemes tudni, hogy Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy "Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban…..
Brumm Brumi 2018.01.14 07:24:12
@Costanza: "nem egy big deal, mit kell negativkodni allanoan minden faszsagon? "

Hosszú éveken át köteteket hordtak össze itt és másfelé, itthon és külföldön, minden hullámhosszon, ugyanazok a Jobbik jelentette náciveszélyről, lendvai ildikók és epigonjai fedeztek fel naponta újabb és újabb jeleket a Fidesz "összekacsintásáról", "összeborulásáról" a Jobbikkal.

Erre ma mit látunk? Heller Ágnest gárdamellényben, itt meg "hogy Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy "Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban ne a Fideszes V.Németh Zsolt győzzön, akkor a Jobbikos Bana Tiborra kell szavazni."

Grand guignol.
Ma este a Lakástalkshow-ban az a Bödőcs Tibor lesz a vendég, aki interjút nem szívesen ad, annál szívesebben baszogatja a politikusokat, és forgat olyan pompás újévi beszédet, ami láttán Áder Jánosnak meg kellene gondolnia a műfaj hanyagolását. A mai műsorban ez várható: A világgal és önmagával…..
Polgári engedetlenségi akciókat kezdeményez a Gulyás Márton alapította Közös Ország Mozgalom, ha a parlament október 23-ig a parlament nem fogadja el a választási rendszer megváltoztatását célzó ellenzéki javaslatot. ..
Brumm Brumi 2017.10.04 11:38:58
@chrisred: "Vagyis, ha jól értelmezem, akkor szerinted a rendőrségi intézkedés már előre meghatározza a későbbi bírói ítéletet."

Nem, nem értelmezed jól.
Én csupán azt bizonyítottam hogy a számuely-klón elleni rendőri őrizetbevétel nem politikai indíttatás miatt született és nem mert a rendőrség "orbánista" , hanem egy teljesen jogos és megalapozott intézkedés volt, amit bármilyen civilizált országban is meghoznak, ha valaki rendőrhöz mer nyúlni.( próbálnád csak meg pl. az USA-ban lefestékszórozni a rendőrt...Guantanamon fojtanának vízbe, ha egyből nem lőnének agyon ott helyben).
Amit a bíróság ítélete utólag is igazolt.("A 300 órából lejön a 12 órás fogvatartás ideje - közölte a bíró.")
December elején új sorozatot indít a TV2, méghozzá olyan színészek szereplésével, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván és Fenyő Iván...
Brumm Brumi 2017.10.04 11:28:29
@vénkujon: "hol a baj ezzel? esetleg javíthatom magyarfilmesch stílusra"

Ezeket ugyan javíthatod bármire:

"A TV2 új sorozata Hámori Barbara showrunner, Árva László kreatív producer és Rohonyi Gábor vezető rendező irányításával készül."

csak a magyarságot kéretik nem belekeverni.
Van egy olyan pillanat a családfelállításoknál, amikor hirtelen döbbent csend lesz a teremben. A résztvevők által alkotott körben az apa képviselője szorosan összeölelkezik a lányát képviselő csoporttaggal. Már a kép önmagáért beszél, ám az apa képviselője legtöbbször ki is mondja zavart mosollyal:…..
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
A választásokra ráforduló őszi ülésszak első napján Orbán Viktor Vona Gábort nőkhöz hasonlította (egészen pontosan azt mondta, hogy a kormányzáshoz komolyabb eszköz kell, mint egy szemöldökcsipesz, ismét élesítve ezzel a Habony-művek kitalált rágalmazását a Jobbik elnök homoszexualitásáról), Kósa…..
Megdöntötte a saját rekordját a köztévé híradója, és úgy beleállt a nyár talán legdebilebb ügyébe, hogy láthatóan nem hajlandóak engedni abból a rögeszméből, hogy Németországban polgárháborús állapotok uralkodnak, migránsok tombolnak az utcákon, a rendőrség tehetetlen, itt a vég. Még akkor sem, ha…..
Brumm Brumi 2017.07.28 14:26:33
Aki tud németül az olvassa el a legrissebb lipcsei rendőrségi beszámolókat:
www.lvz.de/Leipzig/Polizeiticker

Tiszta csend és nyugalom,tényleg:P
Ja hogy éjjel háromkor még a Martin Luther King templomra is molotovokat dobtak:?
Gonosz véletlen.
Brumm Brumi 2017.07.28 16:51:01
@feribácsi: " Hol olvastál a Martin Luther King templomról? Lipcsében található egy Lutherkirche és Markkleeberg városrészben egy Martin-Luther-Kirchgemeinde. Miért is lenne Lipcsében egy amerikai fekete polgárjogi harcosról, aki egyúttal lelkész is volt, templom elnevezve?"

Persze, Hülye Úr, persze:

www.lvz.de/Mitteldeutschland/Polizeiticker-Mitteldeutschland/Unbekannte-werfen-Brandsaetze-gegen-Dresdner-Martin-Luther-Kirche

Na most tessék elképzelni ha ez egy zsinagóga...Itt óbégatnának fejvesztve...
De ez csak egy keresztény templom, ugye.

Amúgy meg Lipcsében olyan jó a közbiztonság, hogy bizonyos kerületek felett minden éjszaka rendőrségi helikopterek köröznek...
Tamás Gáspár Miklós előállt egy bizarr gondolattal. Olyannyira bizarr, hogy első olvasásra csak néztem, hogy hol van a poén, amit nem vettem észre. Szerinte minden, a jobbtól kicsit is balra álló ellenzéki párt álljon félre és hagyja egyedüliként indulni az MSZP-t, vagy ha erre nem hajlandók, akkor…..
Brumm Brumi 2017.07.12 07:55:55
www.atv.hu/belfold/20141117-andre-goodfriend-elment-a-bito-szalonba

Belföld
ÍRTA Gavra Gábor
2014-11-17 11:48:00
André Goodfriend elment a „Bitó-szalonba”

Részt vett a Bitó László lakásán megrendezett szombat esti összejövetelen André Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti ideiglenes ügyvivője – tudta meg az atv.hu több, az eseményen jelen levő forrásból. Értesülésünket a házigazda, Bitó László is megerősítette.

Baloldali és liberális értelmiségiek, valamint parlamenti ellenzéki pártok politikusai mellett ezúttal André Goodfriend, az Egyesült Államok ideiglenes ügyvivője is részt vett szombaton a Bitó László lakásán rendezett összejövetelen. Nemcsak részt vett, de forrásaink egybehangzó állítása szerint énekelt is (az egyik jelenlévő szerint zongorakísérettel).

Bitó rendszeresen tart értelmiségiek és baloldali politikusok részvételével összejöveteleket lakásán. Most szombaton azonban a szokásos meghívotti kör mellett André Goodfriend is jelen volt az összejövetelen.

A Bitó-szalonnak nevezett értelmiségi kör sajtóértesülések szerint fontos szerepet töltött be 2014 magyar belpolitikájának fordulataiban. A hvg.hu a nyáron arról írt, hogy itt született meg Falus Ferenc főpolgármester-jelöltségének ötlete. A lap szerint „Bitó László író lakásán rendszeresen találkozó a fővárosi liberális értelmiségiek hívtak fel MSZP-s politikusokat, hogy elfogadható lenne-e számukra Falus Ferenc jelölése”.

Januárban pedig Bitó és rendszeres meghívottai Fischer Iván lakásán találkoztak Bajnai Gordonnal és ekkor beszélték rá, hogy fogadja el Mesterházy Attila közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltségét és a koordinált indulás helyett az MSZP, a DK és az Együtt közös listás indulását az áprilisi országgyűlési választáson.

Egy másik hétfői írásunkban arról is beszámoltunk, hogy az amerikai ügyvivő a 19 éve meggyilkolt izraeli miniszterelnök, Jichák Rabin fiával találkozott vasárnap este Budapesten. Juval Rabin és André Goodfriend a “konfliktusok megoldásának lehetőségeiről” beszéltek - írta az ügyvivő Twitter-üzenetében."

Tessék figyelmesen újraolvasni az akkori- igencsak mértékletes- beszámolót.
Mi változott?
Jó, Badfriend nembarátunkat azóta elhordta a szél, ez talán a legnagyobb pozitív változás. Úgy néz ki, az izraeli nagykövetnek is hamarosan halaszthatatlan magánügyi problémák miatt távoznia kell.
És Házmesteri elvtársat felváltotta Botka elvtárs.

És kb. ennyi. A bitók, fischerek , tgm-k etc. most is ugyanolyan rettegéssel nézik a naptárt és ahogy közeledik a 2018-as választási dátum, őrjöngve, hisztizve bármilyen eszközzel próbálják megakadályozni az újabb bukást.
Mert ne legyen illúziónk: tudván hogy demokratikus választásokon esélyük nincs újra hatalomra kerülni, ha alkalmuk lesz rá, még egy kis polgárháború kirobbantásától sem riadnának vissza, úgy ősztől számítva, ahogyan már a gyulyásmártonok elkottyantották, a charlesgati forgatókönyv alapján.

És ennek a delíriumnak az egyik jele tgm "'javaslata".
Valljuk be: ez egy foikkal jobb mint a választások bojkottálása a "demokratikus ellenzék" által, amivel egy másik hasonszőrü állt elő.

Muhaha.
Brumm Brumi 2017.07.12 09:30:30
@déjá vu39: "Mondd aranyoskám, a Bitó lakásán 2014-ben történteknej, a Goodfriend - Rabin találkozónak mi köze van a cikk témájához? "

Olvasd hangosan, oda van írva:

A bitók, fischerek , tgm-k etc. most is ugyanolyan rettegéssel nézik a naptárt és ahogy közeledik a 2018-as választási dátum, őrjöngve, hisztizve bármilyen eszközzel próbálják megakadályozni az újabb bukást.
Mert ne legyen illúziónk: tudván hogy demokratikus választásokon esélyük nincs újra hatalomra kerülni, ha alkalmuk lesz rá, még egy kis polgárháború kirobbantásától sem riadnának vissza, úgy ősztől számítva, ahogyan már a gyulyásmártonok elkottyantották, a charlesgati forgatókönyv alapján.

És ennek a delíriumnak az egyik jele tgm "'javaslata".
Valljuk be: ez egy foikkal jobb mint a választások bojkottálása a "demokratikus ellenzék" által, amivel egy másik hasonszőrü állt elő.

---

Nnna. Ha még mindig nem érted "aranyoskám", akkor felezz,kérd ki a közönség segítségét vagy telefonálj a vágópistának...
Nem állítja le a kódoltan zsidózó állami propagandakampányt, hiába kérte tőle a Mazsihisz...