Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daneee

8 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a The 100 elindult, legyintettem, szép, fiatal emberek szappanoperájának tartottam csak éppen posztapokaliptikus környezetben (nagyon felületesen: atomháború - űrállomásokra költöztünk - űrállomás szar állapotban - 100 fiatalkorú bűnözőt leküldünk tesztelni - lehet élni - vannak elvadult…..
Oké, lehetett számítani rá, hogy ez embertelen marketingkampány és a testvársorozat The Walking Dead elképesztő sikere kihat majd az új leágazásra, a Los Angeles elbukását krónikáló Fear The Walking Dead-re is, de azt szerintem senki nem tippelte előre, hogy a premier nézettsége…..
Góle egy olyan fehér pólóban fogad minket, aminek a bal oldalán van egy normál méretű zseb, felette meg egy másik, nagyobb, de akkora, hogy belefér egy 13-as Macbook Air. Bárcsak tudnék fotósoppolni, na mindegy. Ma kiesik valaki, vagy Bence, vagy Orsi. Tematikázás van. Már…..
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
daneee 2015.04.03 21:26:25
Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog.…..
Gólem az első Albina utáni napot egy mödansziéban kezdi, a fejin egy vörös köd fantázianevű lencsével megturbózott piacos Prada-szemüveg, felsőtest kibikkantva, a kezében meg Baywatch Mitch kedvenc játékszere, a vízímentő túlélőkészlet ikonikus darabja, a Piros Műanyag Basz,…..
  Aszongya a pink inges Gólem, aki egyébként egy jelenség ebben a cuccban, komolyan, hogy ma oszt a Pandora odabasz majd, meglátjuk. Egy óra van most csak rajta, úgy látszik vannak olyan napok, amikor kurvára kel tudni, mennyi az idő Kiskunmajsán, és olyanok, amikor nem. Egy jótanács…..
Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy…..
daneee 2015.02.24 21:01:52
Új csatornán, új műsorvezetővel, új idősávban indult el tegnap az Éden Hotel, az a reality, amivel a TV2 nagyobb kockázatot vállal, mintha Kárász Róbert főszereplésével mutatna be egy vígjátéksorozatot. A maratoni műsorfolyam heti öt hétköznap jelentkezik majd, ha minden…..
daneee 2015.02.24 08:50:14
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
A magyar kereskedelmi televíziózás pont úgy cuppant rá a reality-hullámra, mint a külföldi tévék, csak kisebb fáziskéséssel. Ez, mármint a lemaradás persze nem akadályozott meg bennünket abban, hogy a külföldön is legnépszerűbb műsorok licenszeit megvásároljuk, vagy ha az…..
daneee 2012.11.30 13:42:56
@RTB: Szerintem az Ecopolyra gondolsz. Jó kései órákban ment az RTL klubon.
hogyvolt Fátylat rá! - 1x03 2012.09.23 14:50:00
Pinokkina és Pinaszakáll az erdőben ismét, esküszöm, ezeket a felkonfokat egy rohadt hosszú és kimerítő napon vették fel, mármint az összeset (lesz tán vagy 12 epizód), valahol hátul a Cukormadár butik kitelepült valami bódéval és onnan hajigálták Horváth Évára a cuccot. Ma…..
Kommentárokat engedélyezd!..
Kommentárokat ne kapcsold ki, azzal lett feliratozva! :)A zenét anno Ben Geroge Bushnak "küldte". Szerintem érthető miért. :)..
hogyvolt Éden hotel - 2x11 2012.03.22 09:00:00
Kikericssárga ruhában, a kelleténél nagyobb terpeszben áll a mexikói vártán T69.2, Levente egy szerencsés flótás, mondja, hiszen Csírával és Alexával is együtt aludhatott, nahát, nem is tudtam, hogy van humorérzéke. Ezt át kell élni, mondja Dér Heni a főcímdalban, fogalmad…..
hogyvolt Éden hotel - 2x10 2012.03.21 08:30:00
Pedró tegnap azt mondta, Noémi pénzért szop faszt Szlovákiában, és ennek ma következménye lesz, legalábbis a klasszikus BKV Előre-színekben pompázó T69.2 szerint, aki a csajom szerint még mindig a legjobb nő az egész Éden hotelben. A felkonfokra mellesleg az idén sokkal kevesebb…..
hogyvolt Éden hotel - 2x04 2012.03.09 07:30:00
Emberek, kiválasztás! Ennek örömére a T69.2 SE trópusi skint kapott, pirosas-fodros ruciban forog a kamerába, csöcsrészen a ruha a boldog nyolcvanas éveket idézi meg a nyak mögötti megkötővel és az abban lógó cuccal. A mell alatt hasat beszorító bőrövre nincs magyarázat,…..
daneee 2012.03.08 22:15:56
hogyvolt Éden hotel 2x03 2012.03.08 07:50:00
A T69.2 SE ruhatervezőinek mára csak nagyon korlátozott mennyiségű anyag juthatott, a türkiz vagy kék vagy zöld miniruha a pinát éppen takarja és mellben is csak annyira van a helyén, nehogy megidézze Janet Jackson szellemét. A bal csöcs mellesleg határozottan nagyobbnak tűnik. Ma…..
daneee 2012.03.07 22:39:34
@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ő szerintem is értelmes, de Edina se tűnik ostobának, nem véletlenül kerültek egymáshoz ennyire közel.
daneee 2012.03.07 22:42:43
@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ja, hogy irony. Bocs, nekem valahogy nem tűnt fel butasága, de én elfogult vagyok vele szembe, mert fehérvári, és haverom csapattársa volt. :) Szóval , na.. :D
A harmadik nagylemez, mely Billy Talent III Címre hallgat, harmadik kislemeze. A zene ihletője a Veronika decides to die című regény, melynek filmváltozata is van. A műben Veronika öngyilkosságot kísérel meg, gyógyszerekkel.   ..
Az első lefordított zene a második nagylemezükről való. A dal negyedik kislemezként jelent meg, s a mai napig az egyik leghíresebb Billy Talent számnak tudhatjuk be. Igyekeztem érthetően fordítani, de érthető szerintem a történet: reménytelen szerelem. Sokunkkal előfordult…..
Üdvözlök mindenkit az oldalon. A blog témája az országban kevésbé ismert, azonban külföldön nagyobb népszerűségnek örvendő zenekar. ( Azért hazánkba is ellátogattak már :) ). Célom a hírek publikálása, valamint zenéinek fordítása, hogy néhányan akik szeretik, de nem…..
Saját versek, költemények CSODA 2011.10.09 22:04:00
Kezdésnek jöjjön a Csoda című vers. Csoda   Mikor a fájó érzések nem múlnak Mikor úgy érzed most már elég Mikor úgy látod, nem jön több holnap S szíved már lángokban ég   Mikor úgy érzed, hogy nem látod a fényt Nem tudsz átlépni több akadályt S mikor…..
 Bruno Mars - Grenade / Gránát   Első "áldozatunk" Bruno Mars szerelmes költeménye. A fordításnál kisebb hibák előfordulhatnak. Az elemzés után pedig elolvashatjátok, hogy nézne ki ez az zene, ha a 19.-20. században íródott volna. Könnyen jön, könnyen…..