Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ForróAPite

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Moszkvatér 2020.04.20 07:00:00
Meglepetés jelleggel ismét eljutott hozzám egy adag "leesik az állam" típusú régi kép, ezúttal az Electric Railroaders' Association archívumából. A készítők, Joseph és Richard Braun 1967-ben látogattak el a még modern metróvonalak nélküli Budapestre, ahol még a villamosok voltak a legfontosabb…..
Elvtréning Hölgy tulajdonos 2019.09.07 22:48:40
Elmentünk ma autót nézni. Csak úgy. Néha szoktunk ilyet. Kinéztük neten, aztán belibbentünk a kereskedésbe. Az értékesítő fickó persze egyből lecsapott ránk. Szépen, sorban, igen választékosan elmondta, hogy milyen fantasztikus tulajdonságai vannak az autónak, majd a monológ végén nagy levegőt…..
A Kopaszi-gátra vitte ki a sajtót az RTL az őszi újdonságok bejelentéséhez, mármint szó szerint, vízitaxival, kettővel is menten, az egyikben Nádai Anikó, a másikban Puskás Peti fogadta az utasokat, de hálistennek nem ők kormányoztak. Ők csak műsort vezetnek majd, a Való Világ új szériáját, ami majd…..
A gimiben imádtam a tornatanárt. Hótt laza volt, nem szólt be, ha cigizésen kapott, adott a söréből, és az osztálykiránduláson állítólag nagyon megdugta azt a szemüveges irodalom kistanárt, akiről mindenki tudta, hogy a kinyúlt pulcsi alatt embertelen jó testet rejteget. Mindenki mesél hasonlókat a…..
Nagyon reménykedtem, hogy ma már nem kell több Demcsák Zsuzsával kapcsolatos hírt betennem, de sajnos nem így lett. Vujity Tvrko nemrég posztolta Facebook-oldalán, hogy a jövőben Bombera Krisztinával vezeti majd az ATV reggeli műsorát, az ATV Startot. Ezt a műsort, a Kálmán Olgától örökölt Egyenes…..
Megnézzük melyek a legolcsóbb – nem önkormányzati – panellakások ma Budapesten...
Új paradigma Maxpontos szóbeli 2017.06.24 01:14:49
Zajlanak a szóbeli érettségik. Ilyenkor mindig eszembe jut egy hajdani kedves tanítványom, aki a földrajz szóbeli felelete közben egyszer csak így szólt: és most lapozok az atlaszban 2 pontért. Majd áthajolt az asztalon és megnézte, hogy tanára valóban beírta-e a pontozólapra a 2 pontot. Mert ami…..
Gondoltad volna, hogy egy 19. századi bérház romos udvara rejti az ikonikus Abigél szobrot? Megtaláltuk, s ha már ott voltunk, nem féltünk kívánni sem tőle...
ForróAPite 2017.06.14 04:58:07
Introvertáltak Szorongás oldása 2016.06.19 16:34:15
Alapvetően azt tanácsolom, keressünk fel egy pszichológust, aki segít kiboncolni mi áll ennek a hátterében és hogy lehet megszüntetni. De ha erre nincs lehetőség vagy keret, akkor segíthet pár dolog.   Az egyik a házi kezelés. Egy nagyon jó könyv a témában Reneau Z. Peurifoy - Szorongás, fóbiák,…..
Végre elkezdődött a szedd magad akció! Az eperföldek megnyitják kapuikat, és amellett, hogy a bolti árnak majd a harmadért lehet gyümölcsöt venni, hétvégi programnak is szuper az eperszedés. Az epernek amúgy most 1000-1400 forint kilója, és a hírek szerint júniusban sem lesz olcsóbb, mert az április…..
Van az embernek egy végső magányossága, ami abból fakad, hogy élményei csak a sajátjai, a saját szubjektumán átszűrve, a nyelv és az ember, mint beszélő szűk keresztmetszetén átpréselve jutnak csak el másokhoz, akik azt szintén saját élményeiken és értelmezésükön keresztül fogadják be, hogy mire…..
A nyugdíj egy hihetetlenül felkapott dolog lett mostanában. Egyre többen beszélnek róla, egyre több embert "érint", és egyre többen kezdtek el gondolkodni. Nem kell megijedni ahhoz, hogy belássuk: az állami nyugdíj egyáltalán nem lesz elegendő a nyugdíjas éveinkre! Ez nem vélemény, hanem tény, amit…..
ForróAPite 2016.04.17 06:17:29
Újabb fasza célállomásokra juthatnak el fillérekért a magyar utasok, Lengyelországba fapados busszal, Macedóniába repülővel. A Polskibus naponta kétszer és már egy ezresért elvisz Krakkóba, ha a borzasztó weblapjuk nem rettent el a foglalástól. A Baltikumra fókuszáló, de két…..
Van itt egy kopaszodó, szemüveges, csúnyácska férfi, akinek szemében örökké huncut tűz és olthatatlan kíváncsiság bujkál. Az úriember idestova ötven éve szórakoztat bennünket filmjeivel. Szinte minden létező zsánerben kipróbálta már magát, de valahogy mindegyiket sikerült…..
ForróAPite 2015.12.02 04:33:21
Bevallom töredelmesen életemben nem hallottam erről a nőről. Illetve egy soron következő filmünkben, A hullámban hallottam róla, de addig nem. Azután itt van ez a nem kicsit félrevezető magyar cím is - az eredeti cím sokkal jobb, noha az meg spoileres, már amennyire beszélhetünk…..
  Kontroll reloaded     A DVD kitűnő találmány. Valaha egy öt évvel korábban bemutatott film már Csipkerózsika álmát aludta, és legfeljebb arra várthatott, hogy egy-egy másod- vagy harmadosztályú kereskedelmi vagy kábeltévé csókja egyetlen adás erejéig felébreszti,…..
ForróAPite 2015.01.07 05:10:21