Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csééé

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Csééé 2016.03.23 20:55:57
@Flexy Flex: Te! Nagyon zseni :) Szerinted nekik mi a siker? Mitől lesz sikeres?:) Mégis kinek a pénzét fogják beletolni hogy sikeres legyen? Pláne ha összeomlik. Jaaaaaaaaa.

Semmi baj, gondolkozni majd mi fogunk helyetted is.
Igazán nincs mit.
Szívesen.
  A PestiSrácok.hu portál szerint Soros György magyar származású amerikai üzletember által támogatott civilek, civil szervezetek állnak a pedagógusokat utcára hívó és a köznevelési rendszer állapota miatt az ország több pontján demonstrációt szervező körök mögött.  Ezt volt képes a Magyar…..
Csééé 2016.02.03 00:36:00
@EzSemEnVagyok: Nekem Stadionos Viktor sejlik fel:)
A Showtime sorozatának ötödik évada megy éppen a tévében, és ennek egyik történetszálában mutatnak egy szír menekülttábort is, ahol a főhős Claire romos házak és éhes gyerekek között botorkál, mellette összegraftitizett falak láthatók, ilyen feliratokkal: Meg…..
Innen is hadd gratuláljunk Fábián Barnának és annak az anonim felmérés készítőinek, amit idézve a Ma Reggel műsorvezetője akkora L. Simon Lászlót dobott, mint ide a Déli Áramlat. Fábián Harrach Péterrel beszélgetett a gyerekétkeztetésről, amikor egyszer csak eljutott egy…..
Kínai gazdák remek ötlettel álltak elő, hogy egészen biztosan organikus gyümölcsöket tudjanak a piacra termelni, azaz ne kelljen a növényeket kártevők ellen permetezni. Szúnyoghálót húztak a gyümölcsfákra! A "Dalangtan Red Bayberry Telep" Huangyan kerületben,…..
Passport 27 milliós telefonszámla 2014.05.11 15:30:50
kép forrása: akte 20.24 tényfeltáró műsor (screenshot) Stefan K. spanyol kiruccanása nem túl jó véget ért. Párjával Barcelonában töltötték szabadságukat még március végén, és egyik napjukat egy belvárosi kiskocsmában zárták, ahol a fényképeiket nézegették a telefonjaikon. Miközben 11 órakor a…..
Csééé 2014.05.12 10:20:52
Eljött az idő, Palvin Barbara levetkőzött. Persze egyelőre igen szemérmesen, de azért az olasz Marie Claire májusi számában csak kivillan a popsi, sőt, ha alaposan megnézzük a képeket, akkor itt-ott egy-egy mellbimbó is. Persze, lehet fanyalogni, hogy jaj, a gyönyörű arcú…..
Csééé 2014.04.25 23:19:53
@S.A.: Selejtes:) Gondolom kommentelés előtt tükörbe néztél és ez a szó jutott elsőre eszedbe. Gyerek arcú lány miért ne tetszhetne? Bakker, egy ilyen fiatal csajszi hogy nézzen ki? Mint egy negyvenes? Kommentedből arra engedek következtetni, hogy parányi agyadban fel sem merült az, hogy nem akarja mindenki megdugni. Akkor meg miért ne tetszhetne.
Remélem, hogy nem árulok el nagy titkot, de ezeket a modelleket is anno az utcán, bevásárló központokban szólították le. De ha már ilyen szakavatott, bennfentes vagy ezen a területen, mitől igazi egy nő? Szerintem egy csomó nő és férfi kíváncsi az okfejtésedre.
Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke vasárnap az ATV-ben elismerte, hogy korábban értesült az öszödi beszédről, egy "miskolci fiú" hívta föl, és telefonon bejátszotta neki. A műsorban többször is elmondta, hogy véleménye szerint nem is lehetett kérdés, hogy a miniszterelnök…..
Ma este Depeche Mode-koncert lesz Barcelonában. Ezt csak azért mondjuk, hogy összekössük valahogy a fenti videót az angol zenekarral. Az együttes két tagja ugyanis kedden elment a katalán focicsapat edzésére vigyorogni egyet. Martin Gore és Andy Fletcher láthatóan nagyon jól…..
A KDNP még a választás előtt szeretné az pontot feltenni a négyéves kormányzási ciklus rájuk eső részére, a köznevelés teljes és totális államosítására átalakítására. Ezek szerint komolyan gondolták, amit a PISA-felmérés romló adataiból levontak, vagyis "a…..
Csééé 2013.12.16 09:49:43
Jennifer Teege könyvében ír élete felfedezéséről. A nigériai-német nő ugyanis rájött, a hírhedt náci, Amon Göth unokája. Teege kisasszony látta az 1993-as Schindler listája című filmet, amiben a „Plaszow mészárosaként” is ismert Göth szerepét Ralph Fiennes játszotta.…..
(fotó: ottobock.com) A Nemzetközi Pető Intézet nem csak egy több ezer gyerekkel foglalkozó intézmény, hanem gyermekek, szülők és családok ezrei számára a remény otthona. Egy hely, ahol segítő és gondoskodó kezek várnak kisgyermekeket, ahol szakemberek hihetetlen és példás…..
A Forbes magazin idén is összeállította a legjobban fizetett modellek listáját, amin a már jól ismert nevek mellett új szupermodellel is találkozhatunk. A szinte felfoghatatlan, csillagászati összegeket kereső topmodellek között több anyuka is szerepel és valószínűleg senkit nem…..
Nem sokat tétlenkedett a profi labdarúgó-pályafutását a nyáron befejező David Beckham. Az angol sportoló és divatikon hamarosan megnyitja Gordon Ramsay-vel közös éttermét, most megmutatjuk, hogyan is néz ki. Szavazz ránk a Goldenblogon az Életmód kategóriában! Előre is…..
Michael Gandolfini örökli a nemrég elhunyt James Gandolfini vagyonának nagy részét, írja a NY Daily News. A színész hat hónappal halála előtt, december 19-én írta alá végrendeletét. A 13 éves fiú hétmillió dolláros összeget kap meg, amint betölti a 18. életévét, addig a…..
Csééé 2013.07.04 19:38:11
@jssyjrm2: jogos! Átfutottam a szöveget csak, de azért be kell vallani, hogy itthon egy házat nem sok ember sorolja a személyes tárgyaik közé. Ettől függetlenül igazad van.
Miután a harmadik Nikon-tele döglött be másfél év alatt a cégnél, úgy döntöttem, beadom a derekamat, megnézem, mit lehet kezdeni a saját, ősrégi szettemmel. Van egy Canon 350D-m, egy japán úton vettem valamikor közel nyolc éve, amikor Európában még nem is lehetett ilyet kapni,…..
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Az orosz-mongol határtól nem messze, az Altáj-hegységben egy fiatal nő mumifikálódott tetemére bukkantak.  A test tele volt modern tetoválásokkal, noha 2500 éve készültek.   A 25 éves kora körül, mintegy 2500 éve meghalt nőt még 1993-ban találták meg az…..
Ha valaki egy, a legfrissebb kollekcióból származó 650 dolláros Lanvin ruhában és 400 dolláros cipőben feszít, az menő. Ha viszont ugyanebben a szettben toporog zavartan egy kislány a macijába kapaszkodva az óvodai beiratkozáson, az garantálja, hogy felnőttkorában legkevesebb a…..
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Nem, nem, kedves Compact Disco, az tavaly volt. Wolf Kati dalának lett volna esélye nyerni, ha ez a szánalom-fesztivál tényleg a dalokról szólna, nem pedig minden másról. 2011-ben buktunk meg azért, mert a magyarok nem népszerűek Európában. A 24. helyet megszerző együttes…..
2011. április 16-án a rendvédelmi dolgozók tüntetésén több tűzcsapot is megnyitottak.  Hallatlan ... nemhogy örülnének, hogy egyáltalán tüntethettek! A rendőrség akkor megígérte, hogy fel fogja kutatni a bűnösöket, mert ez a gaztett nem maradhat büntetlenül.Az…..