Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v.rita

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lojalista nevű olvasónk rövid levelet küldött nekünk, melyet képekkel is illusztrált. Ő azt vette észre, hogy a falak menti nagy oszlopoknál, ha esik, úgy folyik le a víz, mint a Niagarán. Értem én, hogy nincs pénz, meg ilyenek, de valahogy nem lehetne egy kicsit leszigetelni…..
Általában ti kérdeztek, hogy melyik ruha, cipő, fotó honnan van. Most előállt az a helyzet, hogy akárhogyan keresem, kutatom a fotók készítőjét és megjelenését, nem találom. Két blogon fedeztem fel, de egyik kedves kolléganő sem tüntette fel sem a modell, sem a fotós nevét.…..
Eredetileg úgy terveztük többen, hogy élőben nézzük meg a Je Suis Belle 2011-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóját a berlini divathéten. Ez sajnos nem sikerült, de a facebook-on végigkövettem az eseményeket. A tervezőpáros ugyanis már az itthoni…..
Biztosan mindenki játszott már ezzel a bizonyos tátikával általános iskolás szünetben. Technika órán hajtogattunk aztán a nagyszünetben tátikáztunk és beleírtuk négy fiú nevét és aki kijött az lesz majd a férjünk. Ha hinnék neki, akkor a ma napig várhatnék egy Gézára...…..
Dan Martensen remek munkát végzett ezzel a fotósorozattal, a fekete-fehér képei igazán jól megmutatják a kikötözött modell (Shannan Click) szenvedését és a kiszolgáltatottságában rejlő szexuális vonzerőt is.A legerősebb hatást talán ez a kép éri el - Shannan…..
v.rita 2009.12.19 19:37:13
@Squirrel007: nekem is az tetszik a legjobban
Kedves Olvasóink,Letörölhetetlen mosoly van az arcomon. Hogy miért? Íme egy Nők Lapja Café cikk, amely divatblogokat ajánl a nyárra, köztük az ourfashion.blog.hu oldalat is, azaz BENNÜNKET!Kattintsatok IDE és olvassátok el a cikket! ..
OurFashion USE kiárusítás 2009.07.22 20:10:00
Lányok, jó vásárlást!..
A Marc by Marc Jacobs 2009-es fürdőruhakollekciója maga a gyerekes csínytevés, pajkosság, játékosság és huncutság.A kedvencem a kollekcióból ez a halacskás, asszimetrikus dressz, amelyen mintha pacman és cápali&cápeti gyerekei úszkálnának:Imádnivaló részletek teszik…..
Amikor megláttam Oscar de la Renta esküvői kolleckióját, egy nagyon kedves ismerősöm jutott eszembe, akinek jövő nyáron lesz az esküvője (és akinek ezúton is megigérem, hogy lassan de egyszer biztosan odaérek az olasz órákra). Hogy miért Ő jutott eszembe? Mert Ő is csak úgy…..
A nagy divatházak kitettek magukért a szerelem ünnepének tiszteletére. A Miu Miu szerelmespiros táskákat és kesztyűket kínál erre az alkalomra.A Gucci kollekciója azért már jóval visszafogottabb - főleg a fehér szín dominál bennük, és a cipőktől a kendőig sokféle…..
v.rita 2009.02.10 17:25:54
Mindenki kedvenc dizájnere Daisy Lowe modellel és Jürgen Teller fotográfussal dolgozott együtt a tavaszi-nyári kollekció reklámfotóin. A végeredmény? Nagyon Marc Jacobsos képek, amiből hiányoznak a Victoria Beckhames fotósorozatban megmutatott humoros fricskák. Nekem ez így…..
OurFashion Love or hate 2009.01.29 16:35:31
Nem nagyon tudnék mit hozzáfűzni, az ízlésficamos Patricia Field biztosan feladná Carrie lábára. Mint ahogyan a fejére sem félt döglött madarat illeszteni, szóval tőle tényleg nem álnak távol az efféle "különleges" ötletek. Na jó, a tollak nélkül lehet…..
v.rita 2009.01.30 12:50:29
Valentino csodás esküvői ruhakollekciója a Pronoviasnak egyszerű vonalú, uszályos szoknyákkal és szépen kidolgozott részletekkel csábít. Az első képen a csodás csipkerátétes ruha, hasonló anyagű fátyollal arisztokratikus eleganciát sugároz. A másodiknál…..
Egyszerű, kerek formájú táska csodás névvel: ez a Dior Diorita. A kép ne tévesszen meg benneteket, nem kistáskáról, hanem a most divatos nagyméretű ún. hoboról beszélünk.Nekem valahogy a nyári bézs és fehér változat jobban tetszik, egy párizsi városnézéshez keresve sem…..
Amikor először megláttam a McQueen Pre-Fall kolleckió képeit, úgy éreztem, mintha egy mesevilágba röpített volna el. Olyan érzésem van, mintha egy 19. században élő divattervező tervezte volna meg utópisztikus kollekcióját. A képek és a ruhák tökéletesek, sehol nem lehet…..
A Givenchy 2009-es Pre-Fall képeinek nyilvánosságra kerülésekor, Riccardo Tisci azt nyilatkozta, hogy a kollekció készítésekor Frida Kahlo képeiből nyert ihletet. Több képét is ismerem a festőnőnek és ezek után, valahogy nem ilyen ruhákra számítottam. Aztán jobban megfigyelve…..
Jennifer Lopez már a Golden Globe-on viselt aranyszín bársony ruhájával is kivívta nemtetszésemet, most pedig ez a Chanel izgalom rettent el, amely már a kifutói változatban is csúnyácska. A díva egyébként az Artist and Athletes Beiktatási bálon viselte…..
Amerika új elnökének beiktatására figyel most a világ, a divatipar viszont inkább a first lady öltözékére fókuszál. Hosszú ideig tartó spekulációk után végre fény derült a dologra: az egész napos rendezvény kezdetén Michelle Obama egy halványzöldes-sárga, csillogó…..
Egy kis photoshop, lilás-pirosas háttér, nagyon fura smink (főleg az első képen) és még Katie Holmes haja sem tetszik. Ez alkalommal a ruhák sem győztek meg, pedig Miuccia Prada tervezte őket. Mert Alas és Marcus Pigott fotózta, de szerintem még ez sem segített a…..
OurFashion H&M tavasz 2009.01.08 23:08:05
Imádom a tavaszt és a nyarat, ennek a hideg télnek igazán vége lehetne már. Ráadásul itt van a mindenki számára olyan nagyon nem vágyott vizsgaidőszak is(ez hosszú kimaradozásom oka is). De itt vannak ezek a képek tele mediterrán hangulattal és napfénnyel, amik egy pillanatra…..
Egy kedves kommentelő Candyperfumegirl hívta fel rá a figyelmemet, hogy már több kép is megjelent a Madonna féle Louis Vuitton kapmányból. Következzen most ezek közül egy. Azért választottam ezt, mert a képen szereplő ruhában jelent meg Madonna a GUCCI és az UNICEF Tattoo Heart…..
A 2009-es januári brit Vouge-ot lapozgatva figyeltem fel, ezekre a Dolce and Gabbana kampányfotókra. Első ránézésre azt mondtam magamban " ez a Donatella Versace miért csinál hülyét magából?" Aztán lenéztem a feiratra és láttam, hogy Dolce and Gabbana. Hoho! Akkor ez itt…..
Mivel virslit mindenki tud főzni, petárdázni meg tilos, ezért a szilveszeri Szertár-adásban a pezsgőbontás egy nem klasszikus módja következik.Persze a jelenséget jó megjegyezni, mert sörösüveggel ugyanígy működik.Talán keveseknek tűnt fel, de ez az adás nem az üveg…..
Annak az oka, hogy ez a ruha most ebben a postban szerepel nem a megszokott érzelmi felindulás - hogy valami nagyon tetszik, vagy esetleg nagyon nem - hanem az hogy egyszerűen nem tudok dönteni. Ez a Bottega Veneta ruha első ránézésre nagyon tetszett, megnéztem közelebről és több dolog…..