Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tourist

5 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment A hurkok mindenit! 2012.05.16 06:10:00
Az utakon nem kizárólag közlekedéstechnikai mérnökök közlekednek, hanem csipkeverők, pékek, sőt, méhészek is. Honnan a fenéből kéne tudniuk, hogy az téglalap alakban összevagdalt aszfaltnak bármi köze is van a lámpához? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Döbbenetes, mennyire gyorsan avulnak az új kütyüink. A SonyEricsson Xperia Arc telefonom nincs egy éves (bár egy éves maga a modell), de már nagyon "gagyi" a mai modellek mellett. Picit több, mint egy éve használom a Galaxy Tab-em, és hát sem sebességben, sem egyéb dolgaiban…..
A holdportól nem elég, hogy semmit nem láttak a felszínből a leszállás előtti pillanatokban az Apollo 12 űrhajósai, de sebességmérőjük is megbolondult, mivel a fékezőrakéták által felkavart homokszemcsék bezavartak a készüléknek. Az Apollo 15 leszállóradarjának eredményeit…..
A Best Players Poker Club következő - Aconcagua - pókerjátszmája 2011.11.22-én 19:00 órakor kezdődik a szokásos helyünkön.Kérem, jelezzetek itt a blogon, hogy jöttök-e a póker versenyre.Jelentkezéseket 24 főig fogadunk el jelentkezési sorrendben...
tourist 2011.11.22 08:21:29
Számos bűncselekménynek lehet ártatlanul gyanúsítottja, aki nem, vagy nem megfelelően védi le a WLAN hálózatát. Az alábbi cikk  ennek a jogi hátterét taglalja, nemzetközi kitekintéssel.   Nemzetközi szinten is komoly viták várhatók a nyílt hálózatok…..
Azt már lehetett tudni egy ideje, hogy a Parlamentben népszerű az Apple tabletje, sok képviselő csak úgy a maga örömére vásárolt iPadet, Szájer József egyenesen a táblán írta az alkotmányt, valamint döntés született arról is, hogy a kormány tagjai helyettes államtitkári…..
PromontorBlog Buszsávban 2011.06.02 16:20:00
Mi lesz, ha netán elfogadják Tarlós István javaslatát, hogy minimum két utassal lehessen a buszsávot is használni?..
Vasárnap feltörték a Népstadion melletti kerékpárpálya bringaraktárát, az ott található mintegy ötven bicikli és motor közül egyetlen egyet vittek el. Az eltulajdonított gép Nagy György sebességrekord-vadász egyedi kerékpárja volt. A Schwinn-Csepel támogatásával készült…..
Voltak, akik felhördültek, másoknak mosolyt csalt az arcára, amikor jeles politikusaink közül egyik-másik megemlítette, hogy ingyenessé teszi a fővárosi tömegközlekedést. Bár az intézkedés nem lépett életbe, számos utas kész tényként kezeli az ígéretet és jegy nélkül…..
tourist 2011.03.23 11:27:54
@ohmyFgod: A cikk alapján: 6-ból 1 fizet az utazásért.
Ha mind fizetne, akkor 6x-os lenne a BKV bevétele.
Ez volt a kiindulópont.
  A fiatal brazil építész, Guilherme Torres eredetileg irodának képzelt 73m2-es otthona Londonban. Nem tudom, a "fiatal" mit takar, de kalkuláljuk bele, hogy  csak a felújítással elszállt 10 év. Mert persze menet közben derült ki, hogy minden szivárog, reped és ráz…..
Thaiföldi utazáshoz ajánlott oldal: http://thaifoldiutazas.uw.huRészletes leírás Thaiföld látnivalói, olcsó repülőjegy Thaiföldre: Bangkok, Phuket, Koh Samui.Szállás keresés Thaiföldön. ..
Thaiföldi utazás egyéni szervezéséhez az alábbi oldalakat találtam:http://thaifoldiutazas.uw.hu/Az oldalakon utazási tippek vannak olcsó, akciós repülőjegyek vásárlásához Bangkok, Phuket, Koh Samui felé. Összeállított Thaiföldi útiterv, Thaiföld látnivalói, Bangkok…..
Subba Laptop lopás videón 2010.02.04 11:11:00
Szuper kis videó egy lopásról (rettenet mixeléssel), és törjön el az összes tolvaj fasza!   2010. feb 1-én elloptak egy táskát benne egy macbook pro-val. széria szám: 7394903B66D ha tudsz valamit ide írj légyszi: megyunklopni@gmail.com ja és a rohadt tolvajoktól függetlenül…..
tourist 2010.02.04 14:54:54
Egy újabb lehetőséget fedeztem fel a Koh Samuira való eljutást illetően: április vége óta közvetlen hajójárat köti össze Pattayát és Koh Samuit, de kikötnek Pha-Ngan szigetén is. A társaság honlapja sajnos full thai, ezért talán hasznos, ha a szórólapról néhány infót…..
tourist 2010.02.04 14:48:46
w Elefánt a Verseny utcában 2009.10.05 19:00:00
Re: Bezárják a Verseny utcai piacotÓ, a Verseny Utcai Piac! Már a neve is csodálatos, gyönyörű könyvcím lehetne, ha egyszer elkészülnének azok a kibaszott jó könyvek a modern magyar baloldalról. Népek olvasztótégelye volt. Cigányasszonyok, románok, bolgárok, arabok és…..
 Olcsó Brazil utat tervez? Ez a Brazíliai útileírás segítség Önnek, hogyan tervezze meg saját útját, hogy megnézhesse Brazília látványosságait. Ezt az utat 1 hónap tervezéssel megvalósíthatja, a legolcsóbb áron. Útiterv:Fortaleza: ipari város, 2 millió lakos, nincs…..
Az olvasók érdeklődésének megfelelően, ezen az oldalon a következő útleírások készülnek:Plitvicei tavak megtekintése (Horvátország)Rovinj nyaralás, hajóval 1 napos Velencei túraPárizs látványosságaiRóma látnivalói, sétaútvonal Rómában, Vatikáni…..