Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pannakönyvmoly

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
booksfan Könyvespolc 2. 2015.04.10 15:59:04
Stephenie Meyer: A burok ♥ ♣ Letölthető Megtekinthető Colleen Houck: A tigris átka ♥ ♣ (Tigris 1.) Letölthető Megtekinthető Collen Houck: A tigris küldetése ♥ ♣ (Tigris 2.) Letölthető Megtekinthető Colleen Houck: A tigris…..
booksfan Könyvekből filmek.... 2015.02.28 13:42:10
Richelle Mead: Vámpírakadémia Cassandra Clare: Csontváros E. L. James: A szürke ötven árnyalata Veronica Roth: Beavatott Suzanne Collins: Az éhezők viadala 1, 2, 3      Kerstin Gier: Rubinvörös   Stephenie Mayer: Alkonyat 1,…..
"A könyvekben minden benne van. Minden szépet, bölcset, fontos dolgot leírtak valamikor. Lehet valaki annyira arcátlan vagy öntelt, hogy ezt tagadja? De hát ki is akarná tagadni? Az ember azért olvas, hogy érezze az életet, hogy életre keltsen a maga számára olyan dolgokat, amelyeknek…..
"Szeretem a könyvet, és úgy nézek rá mindig, mint egy csodára. Mint elmúlt vagy élő lelkek néma- vagy hangosfilmjére, titkos jelekbe zárt örömére vagy fájdalmára."  ..
„A könyv az az embernek , ami szárny a madárnak.” "A könyv csodálatos utazás a múltba és a jövőbe." ..
booksfan 2015.01.02 16:50:37
A könyvek a legcsendesebb és legkitartóbb barátok; a legmegértőbb és legbölcsebb tanácsadók , és a legtürelmesebb tanítómesterek.                           \Charles William Eliot\  ..
booksfan Könyvespolc 2014.12.28 15:41:20
Jelek: "♥" ← Romantikus      "♣" ← Fantasy       "♦" ← Erotikus "Θ" ← Akciósabb Joss Stirling: Crystal ♥ ♣  (Lélektársak 3.)  Letölthető Megtekinthető  Jamie Mcguire Gyönyörű sorscsapás ♥ Letölthető Megtekinthető  Jamie…..
Ó ne mondjátok azt hogy a Könyv ma nem kell, hogy a könyvnél több az Élet és az Ember.  Mert a Könyv is élet és él, mint az Ember- Így él: Emberben könyv. S a könyvben az ember.                                             \Babits Mihály\ …..