Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szemi Alsafejri

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ilyenre még a Homár sem emlékszik, pedig itt aztán lyukas törölközőktől fogadósokig mindenféle sztori megfordul. Üdvözlöm Önöket. 2014-ben vásároltam a "PcLand" nevezetű kereskedelmi egységnél webshop-os rendelés útján egy ASUS márkájú, 27" méretű monitort…..
Olvasónk a hoteltől a jegyzőn át a fogyasztóvédelemig mindenhova elküldte az alábbi panaszt, és teljesen érthető módon, mert, ha a léghoki kattogásán és a falról hiányzó képen akár túl is léphetett volna, a címbeli mondat egyértelműen az elfogadhatatlan…..
Szemi Alsafejri 2015.11.10 14:06:10
1. (szállodai köntös)
Mit érdekel téged, hogy lyukas? Egyébként meg kérhettél volna másikat.
2. ("zsúfoltság" és szaunalepedő) Miért nem bérelted ki az egész szállodát? Miért nem tudtál szaunalepedőt KÉRNI?
3.(masszőr telefonja) No comment...
4.(sötét folyosó + cigifüst) Felnőtt ember létedre félsz a sötétben? Azért a cigifüst nem jön be egy nem tökéletesen záródó ajtó résén.(nálunk a felújítás előtt a régi szétrohadt fa ablak külső részét be sem lehetett zárni, egy fél tégla ment a két ablak közé ami zárva tartotta a külső ablakszárnyakat. Szóval van ilyen téren tapasztalatom.)
5.(tapéta + csavar a falban) A tapéta tényleg gáz. Nálunk az egész gépészet falon kívül van vezetve(fűtés, víz, gáz,) az étkező KÖZEPÉN van két FÉG gázkazán keringető szivattyúval + 20L tágulási tartály, légtelenítő csonkokkal, stb. (kb. egy 4 m2-es fal tele van a gépészettel). Minket kicsit sem zavar a gépészet, de ti egy szem csavar miatt ki vagytok akadva. XD
6.(lyuk az ajtón) A lyuknak az a szerepe, hogy ki tudj nézni, ha valaki jön. Megint csak No comment...
7.("szétázott" az ajtó) Én észre sem vettem volna :-D
8.(szellőztetés) Szellőztetni a folyosóról is lehet a szobaajtó kinyitásával.
9.(Gyerekmegőrző) A családi nyaralás arról szól, hogy lepasszoljuk a gyereket és szarjuk az eget?
10.(szőnyeg) Ugyan nem lehet minden nap patyolatba küldeni, de tényleg gáz.
11.(léghoki) Örülj, hogy van játék a gyerekeknek. Amúgy meg a te fajtádra találták ki a "Radarfülű" jelzőt.
12.(TV) Új kábelt adtak, a probléma megoldódott.
Minimax? No comment...
13.(WIFI) Most kockulni mentetek, vagy nyaralni?
14. Szappant nem mindenhol adnak.

Amúgy meg mi mindig úgy megyünk nyaralni, hogy keresünk valami olcsó, kicsit "balkán" helyet, ami viszonylag tiszta, van víz és áram illetve van a közelben közlekedési eszköz ami bevisz a belvárosba, étterem helyett lacikonyhákba és büfékbe járunk, cserébe három nap helyett egy hétig nyaralunk ugyanabból a pénzből. Akár hiszitek, akár nem mindig jól érezzük magunkat luxus nélkül is.
Olvasónk állítása szerint levele megírásakor igyekezett tömör és higgadt lenni! Ezt el is hisszük neki! Bár én valahogy úgy képzelem, hogy a tekintélyes mennyiségú felkiáltójel köré épített mondandó megírása közben félpercenként felugrott, és kiüvöltött az ablakon ahhoz, hogy folytatni tudja! Ennek…..
Szemi Alsafejri 2015.11.09 10:11:33
@Uriah Heep: bocs az offért, de "lehívni" a szomszédot szokták az emeletről.
A pénztartozást kiszámlázni/kifizettetni szokták.
Szemi Alsafejri 2015.11.09 22:20:25
@atpijkamo: most már tudom.
Szemi Alsafejri 2015.11.09 22:21:59
@Uriah Heep: Köszi, most már értem.
A fenti képen nem egy jobb napokat látott játszóház kicsit hervasztó csúszdája szerepel, hanem egy medence egy négycsillagos, a nevében a resort és a spa szavakat is büszkén viselő hotelből. Wellness víz nélkül. Jó vicc. A hosszú sztori legjobb része egyébként ez:…..
Lajos csak tanácsot szeretett volna kérni egy homáros örökzöld, a felháborítóan gyorsan gajra ment cipők témában, erre nem belefutottunk egy sportos nevű, de rejtélyes módon inkább az élelmiszeripari kiskereskedelemben jeleskedő szakértői véleménybe? A poszt alatt ajánlunk…..
Én sosem laktam magasházban. A 4. emeletre bármikor felmegyek gyalog, de gondolom az 5-diknél magasabban lakók kétszer is megfontolják, mielőtt elhagyják a lakást, ha rossz a lift. De mit csináljon szerencsétlen futár, akinek épp a karbantartás idején kéne kézbesítenie a…..
Olvasónknak abban nincs igaza, hogy a Miskolc Pláza az egyetlen bevásárlóközpont, ahol fizetni kell a mosdó használatáért, mert rögtön ott van pl. a fehérvári Alba Pláza is, de valóban nem gyakori. Hogy jogszerű vagy nem pénzt kérni a pisiért ilyen helyen, azt nem tudjuk.…..
Újabb bizonyíték arra, hogy nem szabad a szuper ár, akció és társaik feliratoknak agyatlanul hinni.  Sziasztok! Szombaton készítettem ezt a képet a budakalászi Auchan áruházban. A 75ml-es Elmex fogkrém darabja 849 Ft, ha a felette lévő polcról 2 db-ot veszel egy csomagban…..
Ha az eset felnőttel történik, akkor is idegesítő lenne, de így, hogy gyerekek kerültek önhibájukon kívül megoldhatatlan helyzetbe, egészen elképesztően gázos. Létezik, hogy egy metróállomáson senkinek nincs hatásköre az ilyen extra esetek orvoslására? Inkább úgy túnik, hogy a megoldáson kívül a…..
Hát úgy néz ki, ennek az étteremnek csak a weboldalát érdemes meglátogatni. Kedves Homárosok! Alább küldenék egy augusztus 10.-ei sztorit Balatonfüredről, a Borcsa étteremből. Tavaly már jártam náluk, és mivel meg voltam elégedve, megörültem, hogy idén a szállásunkon a…..
Ön tudta, hogy a távolsági buszokon van felszállási sorrend az utasoknak? Igen? Ügyes, és akkor valahogy húzza ki a következő posztig, mert ez a többieknek szól. Egyúttal köszönjük olvasónknak, aki a földön ülve utazott 4 órát és levelezett a Volánnal ehhez a…..
Szemi Alsafejri 2015.08.11 20:54:55
Van az a szitu, amikor az ember megveszi a surimi névre hallgató halkészítményt (aka rákrudacska vagy nagyon őszinte pillanatban rákimitáció), és boldogan megeszi mondjuk spagettivel, de ez a pillanat egész biztosan nem egy önmagát minőségi dél-olasz konyhát vivő, a pazar…..
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
István Galaxy S6-osán klittyog a gomb, ami nem tűnik őrült nagy problémának, de egy több, mint 200 ezres telefonban tényleg ne klittyogjon már semmi. A szerviz szerint viszont ez egy ilyen Samsung - ami mondjuk igaznak is tűnik, mert nem kellett különösebben feltúrni a netet sem a…..
The fospumpa is rising! Szilárd a füves univerzum legpechesebb embere. Nem szívni, nyírni akart pedig szegény, méghozzá igényesen, ezért egy akcióban is 76 ezer forintos modellt választott a Bricostore-ból. A boltban külön a lelkére kötötték, hogy 5 üzemóra után cseréljen…..
Próbált már ovist  vigasztalni, amikor a világ működése épp méretes fityiszt mutatott neki? Elég kemény meló. Főleg, ha maga a felnőtt is azt gondolja, hogy rosszul működik a világ, vagy, ha eleve ő maga sem érti a működését. Szegény Ildikó helyzete sem lehetett könnyű,…..
Jorgosz Kacidis, az AEK Athén U21-es válogatott labdarúgója náci karlendítéssel ünnepelte szombaton a Veria elleni görög bajnokin a győzelmet jelentő gólját. A futballista azt írta a Twitter-oldalán, hogy nem volt tudatában a mozdulat jelentésének. Az ügyből hatalmas botrány…..
Gyerekszobába azért nem raknám, tuti rémálmai lennének... ..