Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nuptsze

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Quantum woo: kísérlet az irracionális hiedelmek és a kvantumfizika összeegyeztetésére; áltudományos állítások alátámasztása kissé misztikusan csengő kvantumfizikai fogalmakkal. A következő írásban egy olyan, erősen vitatható módszert elemzünk, ahol szívesen dobálóznak…..
Nuptsze 2015.08.18 23:28:47
Nem elég, hogy a sót káliummal "fertőzik" (persze ez nem igaz, a valóság kevésbé krimiszerű), újabban arról olvasni, hogy a sóban - az EU utasítására - méreg, valamiféle cianid (!) található: Számomra is csak pár hónapja derült ki mi a helyzet Magyarországon a sóval…..
Nuptsze 2015.08.18 22:43:56
Az újszülöttnek minden vicc új. Bár nem mai keltezésű a jelen bejegyzésben elemzett cikk, biztosan vannak mások is rajtam kívül, akikhez csak évekkel megszületése után jut el a szenzációs hír: két Nobel-díjas kutató kiáll a homeopátia mellett! Mivel a lenti írás…..
Nuptsze 2015.08.17 22:48:07
Ne igyunk kólát mert egészségtelen, igyunk csapvizet, az egészséges. De ne igyunk hideg csapvizet, mert szívrohamot vagy rákot kapunk. De még jobb ha nem is csapvizet iszunk, hanem ásványvizet - az sokkal egészségesebb. Ajjaj, ásványvíz!!! Hát abban egy csomó méreg van. Ja nem is,…..
"A Boiron Laboratórium az Oscillococcinumot a világ mintegy 80 országában forgalmazza, ez az egyik legismertebb terméke. Alkalmas az influenzás tünetek (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) enyhítésére. Alkalmazását az influenza kezdeti tüneteinek jelentkezésekor meg…..