Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbsz2

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2019-ben belevágtunk és csináltunk egy videókampányt azért, hogy bemutassunk három olyan fővárosi helyszínt, ahová régóta nagyon kellene kijelölt gyalogátkelő. Jártunk a Corvinus Egyetem mellett a Sóház utcában, a Rákóczi úton a Kazinczy és a Szentkirályi utca vonalában és az Örs vezér téren is. Az…..
bbsz2 2020.01.04 21:13:56
@Virág Algernon:
Igazad van, már ami az alaphelyzetet illeti. De hogy mindenki jól járjon az lene a legjobb ha elszeparálnánk őket egymástól (gyalogosok vs. autósok). Tehát a föld alá vitt átkelő kiváló mint ötlet. Csak a kivitelezés lett anno rossz. Ha ezen lehetne változtani az lenne mindenkinek megfelelő. Babakocsi, mozgássérültek, idősek és tulajdonképpen mindenkinek. Leginkább egy hosszú rámpával (ez simán kivitelezhető lenne az egyik fal mellett) a lépcső ugyanis elég széles, esetleg egy olyan mozgólépcsővel ami az Árkádban is van - olyannal ami nem lépcsős hanem egyenes -, vagy olyan liftekkel amik működnek is és nem is sz..ják tele.

A bringások egy más tészta, ők az autókkal haladhatnának ahogy máshol is teszik ahol nincs bicikliút.
bbsz2 2020.01.04 21:16:32
@_Neville: Hát azért, hogy mindenki biztonságban közlekedhessen. Egy ilyen csomópontnál a legjobb megoldás a kereszteződés alatt vagy felett elvinni a gyalogos forgalmat.
Nem alantasabb létforma, hanem biztonságosabb. :)
Élni és élni hagyni...
Megnéztük mit szeretnek a cseh és szlovák szomszédjaink a hatalmas kínálatból.   Bevezető Az utóbbi hónapokban többször megnéztük, hogy mi magyarok miket vásárolunk a leggyakrabban. Most úgy döntöttünk csavarunk egy kicsit a történeten, és megnézzük, hogy a határ, illetve két határ túloldalán…..
A legújabb sorozat legolcsóbb tagja, de az utolsó fillérig megéri az árát...
bbsz2 2018.07.20 22:02:15
@mosodás: Miért is kellene egy telefonnak mindenkinek feltétel nélkül jónak lennie?
Azért van több gyártó, sokféle telefon a palettán, hogy mindenki megtalálja magának a megfelelőt.
De értem... sajnos van olyan akinek ez nem megfelelő. Ha jól emlékszem ezt nem is állította a poszter... Én pedig ezért írtam, hogy telo vásárlás előtt alaposan körül kell nézni.
bbsz2 2018.07.30 12:25:04
@mosodás: Hát félig igaz csak amit irsz... mármint velem kapcsolatban...
Igaz nagyvárosban élek... igaz főleg itt töltöm az időmet... de.. a kb. 10millió emberből aki Magyarországon él, abból az egyötöde kb. 2millió Budapesten él. Saccra a másik 4/5-ből legalább 2/5-öd meg egyéb nagyvárosokban.
Tehát igenis ahol étlapot kell nézni meg egyéb internetet igénylő dolgokat, azoknak lesz 3-4G.
Másrészt amikor vidékre megyek mindig működött a GPS, az üzik megjöttek... igaz ez nem is nagy adatforgalom.
Van olyan hely amit rendszeresen látogatok és valóban csak 2G van, de még ott is tudok a játékokkal amiket feltettem játszani. Nos komoly letöltéseket meg WI-FI-n intézek az pedig van a házban.
Szóval én úgy látom azok vannak kevesebben akinek nem felelne meg egy ilyen telo.
A méltán népszerű Xiaomi talán legkedveltebb szériája a Redmi sorozat, hiszen remek ár/érték arányú készülékek szerepelnek a palettáján. De talán ezek közül is a leghíresebbek a Note széria tagjai. Nem is olyan régen mutatták be a Redmi vonal 5-ös szériáját, most pedig előrendelhetővé vált a Redmi…..
Hol is kezdődik minden? "Gazdagabb" esetben egy eljegyzési gyűrűvel, majd a házasságkötés alkalmával a karikagyűrűkkel. Itt azért rögtön megemlíteném, hogy költségkímélőbb megoldás, hogyha a karikagyűrű maga az eljegyzési gyűrű is. Itt persze pattognak a kifejezések,…..