Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem értem

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Eredetileg egy szörnyűséges péniszt akartam képként alkalmazni a poszthoz, de annyira prűd vagyok, hogy nem. Az is elég, ha csak ráutalok valamivel. Mert ugye mik is a mesék? Valamik, amit a gyerekeknek szánunk, hogy kevésbé legyenek gyerekek később. A nevelési folyamat…..
Eztettet a cikket olvastam, ugye (ez már megint kihozza belőlem az idegrángásos ugyézést!):http://www.elo-duna.hu/index.php?id=0Nem látványosan, de jó ütemben épül a budai főgyűjtőcsatorna A Budai Duna-parti Főgyűjtőcsatorna tavasz óta épül a fővárosban, a budai alsó…..
Mit tudunk a szlovákokról? Ha csak az elmúlt időszak híreit követjük, úgy tűnhet, hogy mindegyikük legalább egy Malina Hedvig alakú bábut tart otthon, amire időnként lövöldözni tud, szerintük Budapest a legnagyobb elmagyarasodott szlovák város, ki akarják szárítani a…..
Létezik, hogy Fedor egy olyan forgalmi helyzetbe keveredett, ahol senkinek nincs igaza? Vagy mindenkinek? Szerintetek mi a megoldása az alábbi helyzetnek? Tegnap belefutottam egy érdekes közlekedési szituációba. A helyszín: Budapest, Wekerle-telep, Pannónia és Zalaegerszeg utca sarok. Én…..
Belsőség Finom figyelmeztetés 2008.06.19 16:38:00
Azt hiszem, ez így fair. És merje még mondani valaki, hogy a kukások szemétládák. Lám, milyen finoman tudtára adták a Golf tulajdonosának, hogy díjazzák, amiért megkönnyítette kicsit sem irigylésre méltó munkájukat. Szép volt, uraim, így is lehet! ..
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..
Az m1 a szokásos műsorokkal kecsegtet (Kékfény, Az este, Bestseller), de 23:00-tól a Kultúrházban a Second Life-ról is lesz szó, amibe ugye anyánk, az index is beköltözött, mi meg jól elmentünk a medencéhez, de most ott állunk pucéron, mert levetkőzni még ment, felöltözködni…..
A Jóbarátok című sitcom az amerikai televíziózás egyik legsikeresebb ilyen vállalkozása volt, az NBC-t a nézettségi listák élére repítette stabilan 15 millió feletti nézettségével (a két és fél évvel ezelőtti finálét 52 millió néző követte figyelemmel),…..
Most kezd izgalmassá válni a Megatánc, mondjuk én mostanra kezdtem el baromira unni, de azért még Olter Wandáért és Kovács Gergely Csanádért lehet izgulni (TV2, 20:10). Ha mégsem a táncosokat választjuk, akkor a közszolgálati, és ott a Dob + Basszus. A mai adásban…..
Aki ma mozizni akar, az készítse be pattogatott kukoricát és egyebeket, mert lesz mit nézni, bár a fajsúlyosabb filmek közben nem szoktunk chipset tömni az orcába, de ez részletkérdés. Időrendi sorrendben az első, amivel összefuthatunk, az a Feldobott kő lesz. Jó kedvre nem fog…..
Gyakran feltett kérdés, hogy miért is olyan csapnivalóak a magyar reklámok. Ezerszer hallottuk már a választ, hogy azért, mert mind a megrendelők, mind a célcsoport gyengeelméjű, és egyszerűen ők az ilyet igénylik. A valóság azonban az, hogy a magyar reklámok készítői is…..
Subba A világ legnagyobb pinája 2006.11.22 13:36:00
Nyugat-Szudánban nem csak vér és Darfúr van, hanem ez is. A pontos koordináták: 12 22'19.38 N és 12 19'18.23 E. ..
Azaz az adott sorozat utolsó epizódja, amikor elméletben minden kiderül, mindent lezárunk, és a néző elégedetten dőlhet hátra, hiszen megtudtuk, hogy a kopaszembernek mitől gyógyult meg a lába, és azt is, hogy Meredith akkor most végleg megmarad-e Sheppard doktor mellett. Persze ez…..
A sitcomok egyik alapkaraktere, a bolond fazon a szomszéd házból, akin jókat lehet röhögni. Általában férfi, közel lakik a főhőshöz, annak akár kollégája is lehet, és persze idióta, mert az nagyon mulatságos, ha hülye a haja (Seinfeld) vagy egy nagy papucs (Egy rém rendes…..
Alig néhány órával azután, hogy Britney Spears bejelentette, elválik Kevin Federline-tól, máris felbukkant az interneten egy darabka az állítólag tényleg létező szexvideójukból. ITT VAN A fene tudja, hogy tényleg Britney van-e a filmen, mindenesetre lelkes és technikás a…..
nem értem 2006.11.08 16:12:16
A magyar HBO oldalon csak a produkciós számmal (13) jelzik az epizódot, címet nem adtak neki, ezért maradt az angol cím, nem mert anglomán vagyok. Még valami: eredeti nyelven néztem a részt, így fogalmam sincs, hogy mit hogyan magyarítottak a kollégák. Seth Bullock rezidens…..
Idióta sajtóközlemények rovatunk újabb gyöngyszeméért hála és köszönet a cserkészeknek, akik elszálltabbak, mint gondolnánk. Gyanús is egy picit. "A szombat reggeli zászlófelvonásra már mint a Műegyetem hallgatói jelentek meg a cserkészek, mind ellátva…..
nem értem 2006.11.02 12:52:34