Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mulder

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárga Ház Megspórolta bakker! 2008.02.18 17:20:56
Az arabus Al-Waleed bin Talal bin Abdul Aziz al-Szaúd (ez biztosan csak a beceneve, mer' nagyon rövidke) be akarja aranyoztatni az Airbus A380-át. 300 milla a vas, plusz 58 milla a foncsor, persze dezsőben! Azt is írja a zújság, hogy a bélés is (márványozott konyha, sivatagi stílusú…..
Ma olyan témáról ejtünk szót levélírónk billentyűzete által, ami nem feltétlenül fog bárkit is vidámabbá tenni. Mániás depressziósok innentől ne is olvassanak tovább. Sokan valószínűleg baromira unják az övbecsatolás témáját - de nem baj, mert én (meg remélem,…..
Andrea szeretett volna iskolába menn...Jó napot mindenkinek!Bár nem hiszem hogy aki vonattal jár annak jó. Ezzel az egész szrájkkal csak az országnak tesznek rosszat és a munkába és iskolába eljutókat akadályozzák. A mai napon történt, hogy reggel 5-kor felkeltem hátha beérek.…..
Ezt a levelet kaptam az Egészségügyi Minisztériumtól:Kedves megintallunkvazze, Olvastuk K. Gabriella levelét az elmaradt kontroll-vizsgálatról. Megpróbálnánk a  hölgynek segíteni, hogy a gyermek megkapja a szükséges ellátást, de ehhez több információra lenne…..
Mulder 2008.02.04 18:32:16
Ma kaptam.   Esztelen ez a sztrájk, előzőleges bejelentés nélkül, csak úgy találomra! Decemberbe azon aggódott sok egyetemista, hogy haza tud-e menni az ünnepekre! Most, februárba egy vizsgámról maradtam le a sztrájk miatt. Egy országot vesznek semmibe, és egy országgal…..