Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kúrcsány Ferenc

0 bejegyzést írt és 986 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszéljünk kicsit az okosórákról. Tim Cook is ezt tette nemrégiben a Goldman Sachs Internet és Technológia konferenciáján, ahol egy hosszú exkluzív interjú keretében sok minden más mellett végre beszélt kicsit az Apple Watchról is, hiszen tavaly szeptember eleje óta még mindig…..
Allview telefon még nem volt korábban a kezemben, ami persze nem csoda, hiszen a cég nem tartozik a nagy öregek közé, viszont komoly erőkkel igyekszik helyet csinálni magának az ismert brandek között. Két dolog miatt esett a választásom a P7 Xtreme fedőnevű telefonra - az egyik a…..
Indításhoz kattints a 'Reklám bezárása' feliratra, amikor az megjelenik. Az online adások időszakosak, és nem minden esetben működnek!..
Nagy. Jó nagy. Kifejezetten nagy. persze, amíg nem használtam ilyen méretű telefont legalább egy hétig napi szinten, nem tudom megítélni, milyen élmény, de a 159,26x82,98x10,26 mm-es méreteivel nagyon nem apró, pár mm-rel még a hatalmas házzal rendelkező új iPhone 6 Pluson is…..
Kúrcsány Ferenc 2014.10.16 16:12:30
A káromkodások közti átkötések nem teljesen világosak, de ahogy mondja, abban minden benne van. Miközben szörnyülködve csóváljuk a fejünk, mélyen lenyűgöz a kitörő érzelmek gazdagsága, és a hangerő. Az élmény - nyugodtan állíthatjuk - művészi, de csak azoknak, akik…..
Kúrcsány Ferenc 2014.10.07 15:07:48
@fefe79: HOGY NEM TUDTOK A KURVA ISTENIT EGY JÓ DÖNTÉST HOZNI BASZD MEG, NB2-ES FUTBALLISTÁK A FASZOMAT HÁT egész pontosan.
Szabadrúgás Nikolics, a magyar 2014.10.01 18:14:40
Szóval Nemanja Nikolics bekerült a magyar válogatottba. Bocs, Nikolics Nemanja. Nehogy már összekeverjük a szezont a fazonnal. A keresztnevet a vezeték névvel. Remek. Én csak azt sajnálom, hogy - a már tőlünk távozott - Besics, Leonardo nem lehet az. De itt van Enis Bardhi, az új…..
Kúrcsány Ferenc 2014.10.02 09:38:35
@HZ: Ő akkor pont magyar csaj, erről szól a cikk.
Bemutatták a legújabb celebkülönítményt, akik Dél-Afrikában csinálnak majd hülyét magukból jó pénzért. Pars Krisztián, Erdei Zsolt, Dudás Miklós révén sportolók is képviseltetik magukat, de nekünk mégis hiányérzetünk van. A magyar futball is több adásra való arcokkal…..
Öt nappal ezelőtt írtam egy posztot. Miután elolvastam Pietsch Tibor interjúját a "Hosszabbítás" című Nemzeti Sport-mellékletben. http://szabadrugas.blog.hu/2014/09/13/dardai Akkoriban keringet a hír, hogy esetleg ő lesz az új kapitány. De ő maga cáfolta meg, mondván ez kacsa,…..
Szabadrúgás Futball-öreg 2014.09.15 19:50:53
Mit tegyünk. Aki folyamatosan él, megöregszik. Aki abbahagyja a folyamatos élést, azt úgy hívják, halott. Aki folyamatosan futballozik, az futballistaként megöregszik. Aki abbahagyja a folyamatos futballozást, az pocakot ereszt, sör meccseket játszik és régi haverokkal…..
Kúrcsány Ferenc 2014.09.16 16:44:22
@enpera: Az szellemi fogyatékoséknál "olyan"-t jelent, ki tudja milyen okból.
A Liverpoolnál a gyufával játszottak Suarez ügyben, láss csodát, sikerült magukra gyújtani a házat. Az Oldham elleni hazai kupameccsen történt újabb botrány részletei komoly aggodalommal kell eltöltsék klubot, úgy tűnik ostoba és felelőtlen megnyilvánulásaikkal…..
Kúrcsány Ferenc 2014.09.14 14:41:42
Egervárinak igaza van, ezen a szinten megbocsáthatlan egyéni hibák miatt veszítettük el a mérkőzést, csak azt felejtette el hozzátenni, hogy ő lenne az az egyén. "Olyan hibákat követtünk el védekezésben, amelyeket nem lett volna szabad" nyafogta csalódottan, de vajon Elek követte…..
Persze, tudjuk, a gúnyolódás, a pártoskodás kicsinyes dolog, az igazán nagyok felülemelkednek az ilyesmin. Azt is tudjuk, hogy a két rivális ökoszisztéma alapfilozófiájában már annyira távol kezd járni egymástól, hogy egyszerűen nem is érdemes őket összehasonlítani, és…..
Kúrcsány Ferenc 2014.09.11 15:02:48
@Tomi from Space: az biztos, a legnagyobb idióták meg 200e-ért vesznek Android telefont, ami olyan mint 400e-ért venni egy laptopot hogy Linuxot futtass rajta :D
Tizenkilenc év kihagyás után kedden ismét Budapesten lép fel a nyolcvanas, kilencvenes évek legmeghatározóbb magyar progresszív rock zenekara, az East. Az életműkoncert kapcsán a zenekar vezetőjének, Móczán Péter basszusgitárosnak tettünk fel pár kérdést, akivel az aktuális témák mellett…..
Kúrcsány Ferenc 2014.08.04 13:39:36
@ElPadre: A Rések a falon egy pop lemez volt (nyilván nem az elsőemelet "szintjén"), az álmodjkirálylányos énekes meg... :D
Február végén még csak bizonyos készülékre volt hivatalosan elérhető a Google Now Launcher. A minap a Cég elérhetővé tette az összes eszközre, amin legalább 4.1-es android rendszer fut. A magyar nyelvű Playen "Google Asszisztens Indító" név alatt keressétek az…..
"Jönnek az oroszok! Jönnek az oroszok!" - kiabálta a televízió izgatott kommentátora. És jött a brazil Wanderson, a brazil Ári, a brazil Joãozinho, a kolumbiai Ricaro Laborde, a szenegáli Mousa Konaté az uruguayi Mauricio Pereyra, az üzbég Odil Ahmedov, az üzbég Nikolay Markov.…..
Elindult a bohócliga. Egy forduló után nehéz következtéseket levonni, annyira bátrak nem vagyunk, hogy máris emelkedő színvonalról írjunk. Ezért aztán visszatekintve az előző körre áttekintjük, hogy mit is vártok a bajnoki helyezéseket illetően.   A múlt héten, folytatva…..
Egy kis emlékezet frissítés. A múlt kútja nem is olyan mélységesen mély. Első pont: 2014. január 21. Közlemény: a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége szerződést bontott az utánpótlás-válogatottakért felelős valamennyi szakemberrel, így Róth Antallal (U21), Tuboly…..
Kúrcsány Ferenc 2014.07.25 15:32:56
Kedves Anyu ,Apu és Mixi-manó! Régen írtam már, mert a CSAPATTAL nagyon készültünk erre az utánpótlás EB-re, és minden időmet lekötötte a felkészülés. Edzés közben nem lehet írni, mert vagy minden idegszálammal a feladatra koncentrálok, vagy hajzselés a kezem, és az…..
Kúrcsány Ferenc 2014.07.25 13:36:34
Talán úgy érezték az Amazon Appstore-nál, hogy túl sok figyelmet kapott az öregebb kuzin (gyk: a Google) az elmúlt napokban, no meg hogy kicsit elfancsalodhatnak a Fire-felhasználó kedves ügyelek, ha belegondolhatnak, hogy mindebből ők nem sokat kapnak majd a belátható jövőben.…..
Kúrcsány Ferenc 2014.06.28 03:34:08
labdabiztos Nihilbe lökve 2014.06.05 10:16:19
Még a régi szép időkben, amikor néhanapi posztírás helyett csak a kommentelők között hőzöngtem a 'biztoson (és elég nagy erőkkel téve ezt, amit bizonyít, hogy a derék végh hanta még csupán onlline párbeszédekre korlátozódó ismeretségünk korszakában nagy bizonyossággal…..
Mindjárt az elején egy remek hírrel kezdhetem : a pénteken elrajtolt NB1 idei 16 csapata között nincs sem montenegrói-, sem izraeli-, sem norvég-, sem pedig szerb csapat, így minden megszerzett pont a magyarok mérlegét gyarapítja majd. Ez egyben rossz hír is, hiszen a Celik Niksic sem…..
Kúrcsány Ferenc 2013.07.29 15:30:10
Sexepil @ A38 Hajó, 2012.06.07. Eleinte szorongó, majd felszabadult Hegyi Zoli, a legkorábbi repertoár mellett az Egyesült álmok nagylemez anyaga és ETA-feldolgozások a teltházas A38 színpadán. Könnyen meglehet, hogy az év legjobb koncertjét adta tegnap az egyszeri alkalomból…..
December 28-án, szerdán tartja jubileumi Ufóshow koncertjét az idén harminc éves KFT zenekar a budapesti Papp László Sportarénában. Az együttest még pár hete, egy zenekari próba után sikerült mikrofonvégre kapnunk, és a némi feszültséggel is tarkított interjúban szóba…..
Barna, Barna... Megint kibasztál valakivel. A wikipedia szerint "szakmai tudását nemzetközi szinten elismerik", itthon mégis csak annyit tudunk róla: ő az az edző, aki még nem teljesített teljes élvonalbeli szezont magyar kispadon. Lehúzta a Zalaegerszeget, a Kispestet és…..
Hajcsatok Ugat, de nem harap 2011.09.08 20:56:00
Risztov Éva megint hallatott magáról. Most éppen szakított.  Javában zajlik Eilatban a hosszútávúszó Eb - már az megérne egy külön történetet, hogyan rendezhetnek a földrajzilag egyértelműen Ázsiához tartozó Izraelben bármilyen Európa-bajnokságot, de most más a téma.…..
Kúrcsány Ferenc 2012.08.09 21:08:12