Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rkazinczy

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínosan érintheti András herceget, hogy letartóztatták Ghislaine Maxwellt, a néhai Jeffrey Epstein segítőjét az Egyesült Államokban csütörtökön. Maxwellt 2016 óta keresték amiatt, hogy a vádak szerint éveken át segítette a pedofíliáért elítélt amerikai milliárdost, Epsteint, akit…..
Ha a forradalom és a kávéház szót egy mondatban említjük, akkor mindenkinek azonnal a Pilvax és a márciusi ifjak jutnak eszébe. Pedig a kávéházak nem ebben az egy esetben szolgáltak a nagy változások melegágyaként.   Amikor a jemeni, szufi szerzetesek a XV-ik században feltalálták a kávéfőzés…..
És akkor mi van? Zeman lánya teljesen egészséges: szexuális orgián vett részt, több liter alkohol, részeg fiatal barátnők, izmos, olajos testű, meztelen férfiak társaságában, minden amit egy tinilány csak el tud képzelni. Dübörög a lejárató kampány Csehországban…..
rkazinczy 2013.10.09 10:44:13
@Csehszlovák Kém: Te ki vagy? Nem tudsz normálisan válaszolni a cikkedre reagáló kommentekre? Miért kell egyből le faszkalapozni az embert? Örülj, hogy van aki olvassa az irasodat!
rkazinczy 2013.10.09 13:19:56
@Csehszlovák Kém: Ennyit rólad.
226           Október 6. Kedd Napok teltek el a bukásom óta, de még mindig nincs semmi hírem vele kapcsolatban.Azért kezd eléggé feszíteni, hogy egy hang nincs róla. Nem nagyon telik el perc, hogy ne suhanna át az agyamon, hogy most mi lehet, miért nem…..
rkazinczy 2013.10.07 08:47:28
Huszonhat éves római katolikus értelmiségi vagyok, Budapesten lakom. Minden héten járok misére, komolyan gondolom a hitem. Teljes munkaidőben dolgozom, de szüleimmel élek, mivel így rengeteg pénzt tudok félretenni. Alig pár napja jött ki a Magyar Ifjúság 2012 kutatás, mely egy…..
rkazinczy 2013.09.23 11:21:43
Kicsit félve kezdem ezt az írást, hiszen a fideszes politikus akár ezt az írást is könnyen a lelkére veheti. Mindenesetre muszáj foglalkozni a közszerepléssel járó gyűlölködő, személyeskedő kommentek bíróságra cipelésével: miért veszélyes precedens és miért mennyire…..
rkazinczy 2013.08.05 22:50:29
@Jock Ewing: Rendben! Szóval az, hogy azt kívánom, hogy Lázár János fejezze be földi pályafutását és ezt ki is írom PTK- ba ütköző cselekedet!
Nem baj! En is azt kívánom, bárcsak Lázár Jani ült volna az autóban. Mellette Orbán, Vona Gabi és Gyurcsany.
Lehet perelni. És, hogy ne érje szó a ház elejét itt a nevem, címen.
Kazinczy Róbert.
Dabas Örkényi ut53
2373
Jelenthetnek ezek a rohadt, korrupt senkik!!!
rkazinczy 2013.08.05 22:59:27
@Jock Ewing: Ki mondta, hogy gyilkolni? Attól meg, mert a halálát kívánom meg nem akarom megölni.Na, de ez a demokrácia egyik alapja nem? Szólásszabadság.
rkazinczy 2013.08.05 23:13:53
@Jock Ewing: Dehát, akkor ez a gondolatszabadsag korlátozása nem? Ahhoz van jog Magyarországon, hogy gondoljak.
Ha azzal fenyegetnék, hogy megekeresem és ragyujtom a mi pénzükből lopott kocsiját akkor megértenéd, hogy odafigyelnek.
De ha minden politikus perre menne, mert valaki nyíltan a halálát kívánja akkor új bíróságokat kéne nyitni csak erre.
Az, hogy mit gondolok az en dolgom. Amíg nem cselekszem meg amit gondolok, addig nem lehetek büntethető. Legalábbis en így érezném tisztának.
Nem elég, hogy a Tesco a vásárlókra hagyja a termékek lehúzását, még fel is jelenti őket, ha mégsem sikerül ez a művelet 100%-osan. Naiv ügyfél kosarából a legolcsóbb hús maradt ki a szórásból, ám amikor visszament, hogy kifizesse, már kipakoltatni vitték. Az ott helyben ki…..
Az egyedülálló, ezeréves iratok műkincskereskedőknél tűntek fel. Előkerülésükről csak annyit tudni, rókák látogatta barlangban találták őket.   Most először került elő olyan dokumentumegyüttes, amely a mai Afganisztán területén a 11. század elején élt zsidók…..
Egy 19 éves nő és egy 30-as éveiben járó férfi maradványait találták meg egy kútban Izraelben. A kút a világ harmadik legrégibb ilyen építménye.    A régészek nem tudják, hogy a Galileai-tenger (Tiberias-tó) közelében lévő Jezréel-völgyben felfedezett ősi…..
rkazinczy 2012.11.11 08:32:13
Subba Kulka János Rajongói Klub 2012.11.07 19:38:10
A Kulka János Rajongói Klub jelenleg a facebook csoportok alfája és omegája, Egyszerűen nincs jobb, nagyon keményen tolják. Prémium kommentekkel! és a bónusz mellé: Kulkapédia bazz......
rkazinczy 2012.11.08 08:49:38
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
rkazinczy 2012.11.07 13:35:16
@2345 (megint): Te hulyegyerek!

Amugy meg a blogironak szeretnem ajanlani ennek a baromnak a kommentjet, hogy az ilyen gondolkodas nelkul megirt, buta cikkek egyedul erre jok, hogy ilyen sotet botsaskakat elohuzzanak a foldbol.
rkazinczy 2012.11.07 13:44:32
@2345 (megint): Neked ez ilyen szellemi orgazmust ad nem? Hogy frocsogsz? Alig varod, hogy valaszoljon valaki arra amit irsz.
Hany eves vagy?
rkazinczy 2012.11.07 13:54:26
@K3rnel: Te kis buta......Azert kerdeztem meg hany eves, hogy tudjam lehet-e meg javitani az allapotan vagy ilyen marad orokre......vagod?
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
rkazinczy 2012.10.31 15:37:24
@zbzbzb: :DD Istenem!
Azt hiszem erdekes lesz erre a blogra jarni, kommenteket olvasni.
rkazinczy 2012.10.31 15:41:48
@zbzbzb: Jah. El lehetne vele jatszatni a japan csajos szajba pisilos jelenetet. iztos szereti a kaka sexet is.
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
Subba Szeva Viktorom! 2012.10.09 15:46:43
Ezt egy szombathelyi informatikus fiú küldte OV-nek a facebook oldalára, de nagyon hamar törölték. "Szeva Viktorom!!!!!!!! ... Most olvasom, hogy kötelezõen le akarjátok cseréltetni a rendszámokat, mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a…..
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
  Íme a hír.   Szerzs Szarkiszján örmény elnök a nemzetbiztonsági tanács ülése után bejelentette, hogy utasította a hadügyminisztert arra, hogy helyezze rendkivüli készültségbe az örmény hadsereg alakulatait, és egyben bejelentette, hogy megszüntetik a diplomáciai és…..
rkazinczy 2012.08.31 23:49:40
@Ben Franklin: Ez nem azon mulik, hogy epp te latod-e a tvben a hirt errol, hanem diplomaciai korokben korbe megy majd a story.
Es persze nem fogunk bele halni ebbe. ezutan is megyunk majd Olimpiara erted.
Itt diplomaciai erezeketlensegrol van szo, penzert cserebe, amit meg oda sem adtak....
Erted ? Vagy csak trollkodsz?
rkazinczy 2012.09.01 00:07:09
@Ben Franklin: ??? Mire gondolsz? Mirol szol???
Biztos a sok vendég miatt, és nem azért, mert turisták voltunk... Ha kicsi városka népszerű helyére indulsz, akkor feltételezed, hogy beszélnek angolul, és nem azért, mert mostanában így szokás, hanem azért, mert a honlapjukon is választhatsz még két másik nyelv közül, hogy…..
rkazinczy 2012.08.26 18:37:28
Március végén jelent meg a Pannonia Allstars Ska Orchestra Lovemonster című nagylemeze, amin a dal is szerepel, amire most klipet készített a skazenekar, és aminek most itt a Lángoló Gitárokon van a premierje. A PASO az Elhagytam magam dalszövegéhez illő, laza, nyári hangulatú…..
rkazinczy 2012.08.22 18:04:43
@Takika: He? Milyen folt??? Torold le a kepernyod!
Természetesen egyértelmű, hogy a politikai pártoknak szüksége van olyan hősökre, akik népszerűségükkel, az általuk támogatott pártokat is hitelesebb színben tüntethetik fel, akik vonzóvá tehetik az amúgy kevésbé vonzó gépezeteket. Akik feltűnnek a rendezvényeken, elmondják…..
rkazinczy 2012.08.21 22:38:05
@dr. Bubó: mentsegere "ts". Kerem !
Csak ők a melegben locsolták a fesztiválozókat, hogy ne legyen bajuk. Valószinűleg megállapodtak a fesztiválal, ha pedig nem akkor csak simán voltak jó fejek. Ők így értelmezték a szolgálunk és védünkőt. Videó lent.   ..
rkazinczy 2012.08.12 21:29:13
@KKKKKKK: Akkor odamennek bazd meg !!!
Ennyi!
OZORA - szemtanú beszámolója a dombrol néztem végig ahogy legalább 15 busznyi embert visznek és nem bántak ám késztyüs kézzel hát peti én le voltam döbbenve a paradicsom pokol lett és elbaszták az egészet haza is jöttem reggel simán mehetnek holnap is akár és még 1…..
rkazinczy 2012.08.12 16:56:38
@Madárfejű Lajcsika: Ahha, szovcal a kommunizmusban is azt mondtad, hogy minden fasza. Aki nem tartja be a kommunistak torvenyeit az basszak meg!
ha a torveny az lenne, hogy kuldj csecsemoket gazkamraba akkor kuldened oket, merhat ez a torveny es erre neveltek.
Ha a torveny azt mondja ki, hogy mivel az ujszulott gyermeked egyik laba kisebb, mint a masik akkor sorsara kell hagyni a hegy tetejen.
En, mint ex droghasznalo ugy latom, hogy a torvenyek CSAk ugy fejlodhetnek es csiszolodhatnak ha neha a tarsadalom egyes retegei, kepviseloi kilepnek ebbol a torvenyek vajta mederbol.
1956-ban ha azt mondjak, menj haza mert allamilag be van tiltva a tuntetesed akkor hazamesz? Na persze ez koltoi kerdes.

tibimisinek igaza van. Szivj el egy fuves cigit(de inkabb 3-at) es utana ha azt mondod, ettol a dologtol az emberek kanniballa valnak akkor ok! Tamogathatod a torvenyt!
Amig nem erted,nem tapasztaltad mirol van szo addig vakon tamogatsz egy szart!
rkazinczy 2012.08.12 17:13:55
@Madárfejű Lajcsika: Hat azt hiszem a felelosseg vallalasrol kapcsolatban igazat kell, hogy adjak, de fenntartom, hogy a tovenyek nem tokeletesek es kihuzott mellel tamogatni valamit vagy eppen ellenezni valamit, azert, mert torveny van ra az nem elore mutato.

ha pofan rugnak a rendorok, mert tiltas utan maradsz akkor elfogadod, ami tortent, de attol meg kimondhatod, hogy a torveny hibadzik nemde?
Es valoszinuleg nem fogadnad te sem oromkonnyekkel ha honfitarsaid eljeneznek, mert pofanbasztak, pedig ok ott sem voltak a tuntetesen. kepletesen szolva iugye.......

Meg annyit raknek a 'drogosok' vedelmehez, hogy, bar nem tudom kik pontosan de a Kendermag egyesulettol voltak olyan akciok amikor magukat jelentettek fel mikozben fuvet szivtak, szoval nem mondhatod, hogy egy 'drogos' sohasem tenne ilyet..
rkazinczy 2012.08.12 17:15:30
@CheetahRabbit: Rajta sem voltam....Drogoztam, nem voltam drogfuggo.
Van aki iszik neha egy pohar sort, de nem lesz alkoholista.
Van akit meghivnak a haverjai pokerezni megsem lesz szerencsejatek fuggo.
Stb,.
Ej, mi' czudar világot egzisztál ama populáczió, mely a maga nemzethi alakulatát is csupán cziczomátlan isráelitákból képes összebarkátsolni, noha jószerével állnak rendelkezésre gerinczes és délczeg Római Katholikus legények szerte a Kárpáth-Medenczében, kik igaz szívvel…..
rkazinczy 2012.08.09 00:34:11
Tisztelt jobbikos hölgyeim és uraim, ez csak a kezdet. Nem tudom nem észrevenni a Gondviselés kesernyés humorát a történetben;  az antizsidó párt politikusa megtudja, hogy zsidó, az egyébként dehogynáci szervezet pedig azonnal kiokádja magából. (Hogy Vona szerint nemzetközi az…..