Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danni

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Kóka János köszöntése 2007.03.12 07:00:00
Bár egyáltalán nem biztos, hogy Kóka János 2010 után egy parlamenti párt elnöke lesz, de hogy most ő a befutó, az eldőlni látszik. Az SZDSZ befolyásosainak többsége látványosan irtózik Fodornak a gondolatától is, ezért úgy söprögetnek Kóka előtt, mint abban a hülye…..
Egyszerűen nem tudjuk megunni a Káma Szútra érdekes pozíciót háromdimenziós szobrokban feldolgozó, majd minden irányba forgatható panorámaképeken azokat közzétevő oldalt. Talán az izgi pozíciók francia, malackododó hangzású nevei teszik, vagy talán a szereplő figurák…..
Subba Bugi a lábban: Üzemi tánc 2007.03.06 12:36:00
Már maga a karakter is elég erős, de mozgásban valahogy sokkal durvább. Arckifejezés, koreográfia, köszönjük, nagyon átjött!..
danni 2007.03.06 16:44:37
A kórházban nyitunk, ahol az első rész végén halálugrást végrehajtó Peter fekszik, Nathan ugyan megmentette, de kicsúszott a kezéből az öccs, és kicsit összetört. Repülésről hadovál és hasonlókról, Nathan úgy tesz, mint aki nem tudja miről van szó, jobb így mindenkinek.…..
Mandiner blog Érezhetően 2007.02.28 16:35:00
Érezhetően visszaesett az ellenzéki párt előnye az FN és a Szonda Ipsos szerint.Ennyire...
No, hát minőségi csere szemtanúi lehetünk a kormányzati kommunikációban. A Tesco gazdaságost (nem, basszameg, azért sem hagyom ki) felváltja a Cora ("egy mosollyal több"), amit amúgy a MILF kategória elkötelezett tisztelőjeként is üdvözölni vagyunk kénytelenek.Zsuzsa…..
w Ismeri a Szandi Mandit? 2007.02.19 14:13:00
Szeretném azt hinni, hogy Pilhál György viccel a mai glosszájában, de ha így van, akkor az eddig megszokott göcsörtös-bumburnyák stílustól merőben eltérően, faarcúan, angol módra teszi.A Magyar Nemzet nagy becsben tartott zászlóshajója ugyanis azon élcelődik Kiss Péter angol…..
Az MTV új kajás műsorát csak üdvözölni lehet, persze ne igyunk előre a medve bőrére, meglátjuk, milyen lesz a kivitelezés. Szóval ez nem főzőcske lesz, hanem gasztronómiai mindenes, ismerjük az ilyenfajta magazinműsorokat. Mit ettek eleink, hogyan ne rohasszuk meg az ételt,…..
A Gauland Ágnes-féle "botrányos" Fábry-könyv nem most jelent meg, de én most olvastam, és most röhögtem rajta egy jót. Arról van szó, hogy hogyan (nem) köpte le Fábry annak idején Gyurcsány bekeretezett szentképét. Volt az a magyarázat, hogy nem leköpte, csak…..
Korábban már pletykaszinten emlegettük, aztán kiszivárgott információk alapján biztosra vettük, és most, a TV2-től kapott hivatalos tájékoztatás alapján már bátran kijelenthetjük: a Heroes, azaz a Hősök című sorozat március 4-én egy duplarésszel indul útjára.A…..
A felületes újságolvasó keveset tudott meg Pim Fortuynról, a 2002-ben meggyilkolt holland politikusról. Leginkább "előretör a szélsőjobb, juj" jellegű cikkek tudósítottak hirtelen karrierjéről, bizonyosnak jósolt választási sikeréről, majd az országos sokkot kiváltó…..
Kicsit késlekedtem ezzel a bejegyzéssel. Először megnéztem a ma reggeli Nap-kelte interjút, aztán vártam egy picit, megint végignéztem, mert nem hittem el, hogy tényleg. Aztán kajáltam egyet, mert ettől az egésztől leesett a vércukrom, közben nyugtatóként megtekintettem a cuki…..
Tényleg nem akarunk ötleteket adni a márciusi demonstrációkhoz, de azért lenne egy tuti tippünk, hogyan is lehetne minél több felháborodott, mindenre elszánt embert az utcára vinni. Szóval ha kormányellenes tüntetést kellene most szerveznünk, akkor egyszerűen csak elindtanánk egy…..
Van ez a csajbalhéra hajazó kis vihar a biliben, tele van vele a sajtó, a Bagi-Nacsa páros nem ment el egy műsor forgatásra, Hajdú Péter producer vagy mi, meg perel, egyenesen ötvem miskára, mert az jár neki ezért, ebből 200.000 forintot számlál minden egyes ATV-vel kapcsolatos…..
Ideje lenne már megköszönni Havas tanárúrnak, hogy állandó témát ad nekünk. Egyébként meg az is tök jól látható, hogy a Mokka-botrányokhoz nem kell Pákó szolizott segge, meg Paudits Béla, elég, ha néha beültetik Havast riporterkedni. Mai bunkósága (A videóoldalon felülről…..
w Relációanalízis 2007.01.24 18:54:00
Visszatérő téma volt (és lesz) itt az elviselhető magyar konzervativizmus, úgyhogy tartsuk rajt szemünket a... a mások fajtán. Hogy ne olyat.Új médiaiskola indul, írja a mai (print) Magyar Nemzet. A MAMI-ról - Magyar Média Iskola, így külön írva, hibásan, de mindegy - van szó,…..
A Bagi-Nacsa páros lelépésének kulisszatitkai, a szakító sms, a soha el nem készült tévéparódia és a több mit tízmilliós kötbér, amit lehet, hogy a Tv2 vállal át. Részletek itt...
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
Kovács Ági után Südi Iringónak is azt javasoljuk: nem kéne erőltetni. Mondjuk egyből akkor elvesztette a meccset, amikor pont a Szeszélyest vállalta be, amiből semmiképp nem jöhetett ki jól, még akkor se, ha kiderül, hogy Gobbi Hilda reinkarnálódott benne. De nem…..
danni 2007.01.20 14:50:21
Odáig végül is rendben van a dolog, hogy kiásunk egy régi sztorit, retrózgatunk,  megkérdezzük az utca emberét, emlékszik-e Anett Pötzsch műkorcsolyázónőre, aztán nyomozgatunk egy kicsit, hogy igaz volt-e, vagy csak városi legenda, amíg ki nem derül, hogy Gyulai István…..
2007 első értelmezhetetlen sajtóközleménye a tévécsatornától, amely műsoraival napról napra bebizonyítja, hogy a magyar szakácsok egyszerűen tényleg tehetségtelenebbek külföldi kollegáiknál. Ja és: sajtóközleményt cégjegyzékszámmal befejezni igazi újdonság. "Kedves…..
w Ah, szabadság nem virul 2006.12.29 11:30:00
Feldobta a csizmát nemrégiben a párttitkárból lett öltönyös fáraó, a tragikomikus feudálkomcsi Nyijazov, minden türkmének Basija, aki magáról nevezte el a januárt, és a kurva anyjáról az áprilist. Hurrá. Szaddám nyakán szorul a hurok; várom Kim és Lukasenko pusztulását. De…..
w Amikor a hóhért 2006.12.28 10:00:00
Akasztják Szaddámot. De nem ám majd egyszer, hanem most: egy hónapon belül. Hirtelen halál.A legnagyobb hiba, amit diktátor elkövethet, az az, hogy megbukik. Sőt, az az egyetlen hiba, mert ha hatalmon marad, akkor a többi hibája nem derül ki, vagy erénnyé kovácsolható.…..
Hogy miért szeretem a bikavért? Talán mert hamisíthatatlanul magyar, a mi garatunkra készül, a szánk íze szerint alakul. Ilyenre csiszolta a magyar talaj, a lélek és persze a gasztronómia. A tiszta kadarkától eltekintve talán ő illik legjobban kishazánk étkeihez. Ezért mindig…..