Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WoodenS

33 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még az év vége előtt a YouTube támogatni fogja az élő videókat (live video) - árulta el Steve Chen társalapító Sarah Meyers videóbloggernek. Meyers: “When are you guys gonna do live video on YouTube?”Chen: “2008. We’ll do it this year.Mindig is meg akartuk…..
A Google végre felismerte, hogy a Google Reader fontosabb annál, hogy a Gmailben a more link alatt legyen. Alig néhány perce a Reader linkje felkerült a legfontosabbak közé, így most már egy kattintással is megnyithatjuk. Még egy változás történt, a YouTube-ot is behozták Gmail alá,…..
Még a hivatalos Gmail blogban is elámultak ezen a videón, pedig ők már sok mindent láttak...
Újabb konferencia szerveződik, ezúttal a startupokat hoznák össze az üzletemberekkel.A célja, hogy azok akik tech projekteket szeretnének megvalósítani, rendelkezzenek ehhez elég üzleti információval, és projektjeik nagyobb eséllyel valósuljanak meg - több hazai startup legyen.A…..
A New York Times kifejlesztett egy olvasót, mellyel ősrégi újságok között kutathatunk. Scannelték a lap összes megjelent számát 1851 és 1922 között és feltöltötték a honlapra pdf formátumban. Vagyis a Times Machine segítségével olvashatunk cikkeket a polgárháború vagy az…..
WoodenS 2008.02.26 16:49:24
A Gmailbe beépített Gtalkhoz hozzáadták az Invisible, vagyis rejtve bejelentkezés funkciót. Ezentúl itt is bejelentkezhetünk úgy, hogy a többiek számára láthatatlanok maradunk. Egyelőre az asztali klienssel ez nem használható és csak a Gmail új verziójával működik...
Ha már a barátok, ismerősök, kollégák és családtagok követése is túl időigényes a Twitteren, akkor mit szólnátok ahhoz, ha a szobanövény üzenne neked, hogy itt az ideje, hogy megöntözd. A Botanicalls csoportnál (a New York University Interactive Telecommunications Programjában…..
A Microsoft egyik vezetője köremailt küldött szét a cég dolgozóinak, melyben a Yahoo felvásárlása utáni helyzetre készíti fel őket. Kevin Johnson már arról beszél a mailben, hogy miután a két cég vezeti megegyeznek, megkezdhetik az integrációra való felkészülést. Johnson…..
Webisztán Yahoo, a cenzor 2008.02.19 18:05:00
A Yahoo letiltja keresőjében a Pirate Bay oldalait. Ha pedig arra keresünk rá, hogy "The Pirate Bay", akkor a találatok között nem adja ki a torrenszájt linkjét. A népszerű torrentszájt blokkolása nem újdonság, egy hete egy dán bíróság kötelezte az egyik szolgáltatót,…..
A Microsoft úgy tervezi, hogy komolyan befektet a keresőpiacon, hogy felvegye a versenyt a Google-lal. Még akkor is, ha nem sikerül meggyezni a Yahoo-val - mondta Bill Gates. A cég elnöke nagyon fairnek gondolja a Yahoo-nak tett ajánlatot. Szerinte a Google az egyetlen, melynek keresője…..
Először az olimpiák történetében, a Nemzetközi Olimpiai Szövetség megengedte az olimpikonoknak, hogy blogoljanak, ha betartanak néhány szigorú szabályt. Elég sokáig rágódtak a kérdésen, már tavaly nyáron felmerült, blogolhatnak-e a sportolók.A szabályok: a blognak napló…..
Webisztán Családi Twitter 2008.02.17 17:10:12
Egy "early adopter" anyuka próbálja rávenni családját (három lányát és a férjét), hogy sms és telefon helyett Twitteren tartsa a kapcsolatot egymással a család, amikor annyit akarnak megtudni a többiektől, hogy mi lesz a vacsi, melyik áruházba menjenek bevásárolni vagy…..
A Google újabban videóreklámokat helyez a keresőtalálatok közé. Marissa Mayer alenök, aki többek között a keresőért is felelős azt mondta, hogy a változás csak a fejlődés része, a Google hirdetések soha nem a szöveges hirdetésekről szóltak, hanem hogy passzoljanak a…..
Webisztán Rózsaszín Google 2008.02.14 12:17:06
Meglepődtünk volna, ha a Google nem készül új logóval Valentin napra. De készült. Sőt, annyira belejöttek a srácok, hogy még a GoogleDocs-ot is tejesen átdizájnolták. Az egész rózsszínű lett, a csillagok helyén pedig szivecskék vannak. Így még a legmunkamániásabbaknak is…..
Teljesen átalakította az életünket az internet, már flörtölni is szívesebben flörtölünk a neten, mint élőszóban. Legalábbis a Windows Live felmérése szerint (húszezer felhasználót kérdeztek meg). A finnek 69 százaléka randizott már az interneten, a görögök 62 százaléka…..
Az idén is lesz Web 2.0 Symposium, ezúttal egy napos programmal készülnek a rendezők. Az idén Millenáris Teátrumban lesz a konferencia március 4-én, 35 előadót és vitaszereplőt várnak, 15 előadással és kerekasztal beszélgetéssel. Az előadók között lesz Balázs Csaba, az…..
Nem adja fel a Microsoft, hiába utasította vissza a Yahoo felvásárlási ajánlatát. A cég sajnálja ugyan, hogy visszautasították, de "mindent megtesznek azért, hogy a Yahoo részvényesei felismerjék az ajánlat valódi értékét". Elemzők szerint a Microsoft maximum 35…..
Közeleg a Valentin nap és nagyon úgy tűnik a geekek is rámozdultak. A Computer Love Day oldalon mindenki megmondhatja, mennyire szereti (vagy éppen mennyire utálja) számítógépét. A teendő: meglátogatod a honlapot és leírod érzéseidet a gépeddel kapcsolatban. És hogy ne legyen…..
A Yahoo hétfőn hivatalosan is elutasította a Microsoft 44,6 milliárd dolláros ajánlatát. Azt írják levelükben, hogy a Microsoft 31 dolláros részvényenkénti ajánlatával alábecsülte a vállalat értékét, jövőbeli fejlődési poténcálját, a márkanevet és felhasználókat. A…..
Túl sokan akartak a barátai lenni. A hírek szerint naponta nyolcezren jelölték ismerősnek a Microsoft alapítóját, ő pedig nem tudott ezzel mit kezdeni, így törölte profilját. Pedig állítólag szívesen látogatott el a népszerű oldalra, egy kollégája szerint napi harminc percet…..
A Yahoo vezető testülete arra készül, hogy visszautasítja a Microsoft 44,6 milliárd dolláros ajánlatát - írja a New York Times. A döntést a pénteki vezetőségi ülésen hozták, többen azzal érveltek, hogy a vállalat sokkal többet ér, mint amennyit a Microsoft ajánlott érte. Az…..
WoodenS 2008.02.10 22:29:32
Webisztán Facebook spanyolul is 2008.02.08 18:21:00
A Facebook bemutatta spanyol nyelvű változatát is, ezzel persze nem titkoltan Latin-Amerikából csábítana új felhasználókat. A tervek szerint hamarosan jön a francia és a német verzió is. A Facebook saját adatai szerint felhasználóinak hatvan százaléka az Egyesült Államokon…..
Webisztán Logótörténelem 2008.02.08 10:03:00
Mindenhol látjuk ezeket  logókat, de kevesen emlékeznek arra, hogyan is néztek ki évekkel ezelőtt. Tudtátok például, hogy az Apple logója Isaac Newton volt az almafa alatt? És hogy a Nokia eredeti logója egy hal volt? A Neatorama összeszedte az IT-cégek logóit a kezdetektől…..
A Google ma bemutatta a Google Apps Team Edition-t, mint a legegyszerűbb és leggyorabb módját, hogy a munkatársak és diákok csoportjai tarthassák egymással a kapcsolatot. Csak annyit kell tenni, hogy regisztrálják munkahelyi vagy iskolai emailcímüket és máris biztonságosan…..
Esther Dysonnal, amerikai high-tech újságíróval és kockázati tőkéssel beszélgetett Bodoky Tamás a Budapest New Technology Meetup születésnapi rendezvényén. Dysonnak több magyar internetcégben is tulajdonrésze van.A Google-n kerestem a legtöbb pénzt, nem is közvetlenül, hanem egy…..