Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titokmost

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ünnepek elmúltával sorra érkeznek Duplán Szomorú Olvasóink levelei. Ők azok, akiknek a vásárlás sem jött össze, és a pénzüket sem kapták vissza. A csalódás, a sok macera, a sokszor érthetetlen kifogások és a dolog alapvető igazságtalansága miatt ki-ki a maga vérmérséklete szerint fortyog…..
titokmost 2016.01.06 19:53:53
@gabors: ez egy javaslat volt, ami alapjan gyorsabban visszakaphatja a penzt. Lehet mas alternativa. De az bonyolultabb. Veled se ertek egyet a 30 es tobb nappal. De megertelek es tudom hogy mukodik a folyamat.
  Érzésem szerint ez az a poszt, ahol a posztolónak nincs igaza, de lássuk, mit mond a köz, olvasás után szavazzon: elvárható, hogy a hotel személyzete kilogikázza vagy legalább gyanítsa a…..
Bár olvasónk csak azon akadt fenn, hogy nem lehetett forintban fizetni, hiába volt már Magyarországon, azért ne menjünk el szó nélkül az elég izmos 13 eurós ár mellett sem! Kedves Homár! Külföldön dolgozom, így december 23-án Magyarországra utaztam, hogy a karácsonyt…..
Az Elittárs társkeresőről többször volt szó nálunk is, főleg amiatt, hogy lemondhatatlan, elérhetetlen - bár utóbbit átmenetinek nevezte és az indulás utáni hirtelen giganépszerűséggel indokolta a cég -, és behajtással fenyegetőzik. Kata nem egy elittárssal…..