Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erős Ferenc

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hideg téli estéken egy kis grillkaja jól esne? Akkor ezt próbáld ki! 10 perc alatt megvan - kézmosástól kézmosásig!  Hozzávalók: 1 kg karaj (szeletelt) 2 konzerv kukorica 1 nagy tejföl kevés citromlé 450 g majonéz 1 póréhagyma 1 fej saláta 4 ek ketchup 1 ek…..
Az Elittárs társkeresőről többször volt szó nálunk is, főleg amiatt, hogy lemondhatatlan, elérhetetlen - bár utóbbit átmenetinek nevezte és az indulás utáni hirtelen giganépszerűséggel indokolta a cég -, és behajtással fenyegetőzik. Kata nem egy elittárssal…..
Erős Ferenc 2014.12.23 22:37:42
@ColT: Akkor most leírom a véleményem a tisztelt elitekről!

Kezdetben te vagy anya meg apa okos kislány/kisfia és de jó , hogy tanulni szeret mert legalább nem kell talicskát tolni majd szegényemnek.

Aztán ráébredsz az öntudatra, hogy apát, anyát ki lehet használni. Ezért tanulsz mert így legalább dolgozni nem kell. Közben bulizni jársz szétbaszatod magad,drogozol, iszol és persze otthon te vagy a család kincse pedig ha az otthoniak tudnák , hogy mekkora selejt vagy elszégyelnék magukat! Aztán 1-2-3 diploma anyáék eltartanak. Aztán ebből a csőcselékből lessz a bíró, ügyész, rendőrfőnök akik ti lesztek és akik nem mernek a rendszernek ellent mondani mert akkor megszűnik a munkám , ebbe annyira belemerültök( meg persze az egyetemi drogozás miatt az eszetek is elmegy) , hogy nincs időtök ismerkedni , ezért még egy fisz-f...sz társkereső oldalra is pénzt költötök csak azért, hogy ugyanolyan idióta társat találjatok mint ti magatok vagytok. Jön a gyerek és persze ő is egyetemista lesz, de nem mertek szólni neki , hogy ne hirdesse magát mert féltek , hogy akkor esetleg a ti hirdetéseiteket is megtalálja. Közben nagyon sok pénzt kaptok a "munkátokért" amit rendesen még elkölteni sem tudtok , hiszen csak a jómód látszatát akarjátok fenntartani. meghaltok úgy , hogy 2 db értelmes mondatot nem váltottatok senkivel az élet értelméről.

Persze kivételek vannak, és nekik a legmélyebb tiszteletem.

Elittársat mindenkinek!!!!!
Erős Ferenc 2014.12.23 23:05:38
@ColT: Ha nem olvastad az irásom végét akkor beidézem: "Persze kivételek vannak, és nekik a legmélyebb tiszteletem."

Boldog karácsonyt mindenkinek!!
Erős Ferenc 2014.12.24 12:57:54
@gabors: Hallhatsz egyet, ami a a kedves elit társkereső hölgynek szól.

-Dobja ki nyugodtan az összes felszólító levelet, mert a végrehajtást csak 200.000Ft feletti tőke összegre lehet kérni amibe természetesen a késedelmi és behajtási összegek nem játszanak. Tehát csak a tőke ami 9108 Ft.