Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levego

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap jött egy email, egy weboldallal kapcsolatban kértek tanácsot. Az adott weboldal úgy működött (ma már nem jön be az oldaluk UPDATE: AZ OLDAL ISMÉT ELÉRHETŐ), hogy műszaki cikkeket árult, viszont a házhozszállítás díja magasabb volt a szokásosnál, amit előreutalás esetéen…..
Úgy látom, hazánk kezd háromfelé szakadni javítgatás szempontjából. Az egyik tábor a „vigyük márkaszervizbe”, a második „tudok egy jó fusi műhelyt” és számomra legijesztőbb harmadik tábor a „Megnézem a YouTube-on és megcsinálom otthon”. Házon belül is vitát kavart az a téma, amit a HWSW cikke…..
levego 2018.11.17 14:30:52
@lenörd hofstadter: Maximálisan igazad van!
Persze ez egy költői túlzás. De három műszaki területen szerzett diplomával meg merem engedni magamnak azt az elszállt gondolatot, hogy mérnöknek valljam magam. Legalábbis még egy darabig. Szeptemberben ugyanis a bölcsészkaron folytatom a tanulmányaimat. Hogy minek is? Ha erre lenne egyszerű…..
Épp 76 éve, 1942 augusztusában kezdődött az a szovjet katonai hadművelet, mely a 2. magyar hadsereg doni katasztrófájához vezetett. Az évfordulós alkalomból érdemes áttekintenünk a korabeli körülményeket és eseményeket...
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok és Gyárfás Tamás MÚSZ elnök közötti háború újabb csatájában az Audi látványosan az elnök mögé állt, legalábbis a sajtótájékoztatón külön roll up jelenítette meg a négykarikás autógyártó logóját. Nagy kérdés, hogy a cég tisztában volt-e vele, hogy egy nagyon…..
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
levego 2016.11.06 11:57:38
Az utóbbi néhány napban különösen erős volt a felhozatal az eszetlen butaságokat illetően. A kormányoldal maradandó emlékeket akart hagyni maga után, mielőtt elmennének szabadságra. Röhögjön és szavazzon!..
levego 2016.06.13 20:17:19
A gyógyszertár legalább egy héten egy alkalommal lehetne úgy nyitva, hogy munkaidő után be lehessen menni, vagy legalább munkaidő előtt. Mi is érintettek vagyunk a lányommal a Heim Pál bőrgyógyászatán már évek óta. Én is nehezen értettem meg ezt a sorszám rendszert. Tetézi a…..
A BUPAP urbánus sétáján bennfentes infókat tudtunk meg a legendás aligai pártüdülőről, korábbi cikkünkben a komplexum történetéről és főleg az Aliga I. mindennapi életéről írtunk. A második részben arról lesz szó, hogyan és mivel töltötték az idejüket a pártvezetők és külföldi vendégeik, Csonka…..
levego 2016.01.14 06:53:12
@lavór: 2016!
Ideje, hogy a zsidók és a magyarok is megtudják!Ki küldte Auschwitzbe a  460.000 zsidót Magyarországról?Éveken át úgy tudtam én is, mint más, hogy a magyarok, a románokkalellentétben, Auschwitzbe küldték, a halálba, polgártársaikat azsidókat. Magyarországról 1944-ben…..
levego 2014.12.16 19:24:51
Praxis Elátkozott egészségügy 2014.12.14 06:00:00
Jussanak eszünkbe, az egészségügy helyett, a stadionépítésekbe beleölt milliárdok, és az is, hogy akik ezeket az őrült szabályokat, törvényeket hozzák, nos, azok VIP betegként ebből semmit nem vesznek észre, hiszen az ő kezelésüket is mi fizetjük! Régen az orvosi hivatás,…..
levego 2014.12.14 13:15:43
Rákay Philip idén is megrendezi a Magyarország, szeretlek-napot a köztévén, ami tavaly egymilliárd forintba fájt, és senki nem látta, mert ki az isten akarna egy napon át pántlikás, turulmadaras, csujogatós magyarkodást nézni, ugye. A tavalyi hétvége (idén már csak egynapos lesz…..
levego 2014.08.21 18:23:10
@brumeszkosz: Teljesen Igazad van
Emberek, vállalkozások ezrei mennek tönkre, és közben nem fehérül a gazdaság. Harc ez is a kormány részéről. Több mint négyszázezer online pénztárgépről van szó, ugyanannyi kisvállalkozóról, kereskedőről és a családjukról, no meg az alkalmazottaik köréről. Másra…..
Nem tudom eldönteni, hogy a biztonsági cégek vezetői a hülyék, vagy ők akarnak mindenkit hülyének nézni. Ahogy a HVG cikke is rávilágít, egyre inkább elszaporodtak az ál-kéklámpás autók. Mivel megkülönböztető jelzésre nem jogosultak az őrző-védő kft-k, legálisnak nem…..
levego 2008.02.10 18:34:55
Magyarország légszennyezettsége 2008. február 1-jén. Kőrakás parkból tud valaki jelentést adni? De Debrecen, Putnok, Szeged és Miskolc is jelentkezzen, mindenki kap még levegőt?..
levego 2008.02.01 16:28:41
Mindenki figyelmébe www.kvvm.hu/olm/station.php?id=43
Országos Légszennyezettségi Mérőhálózat