Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FirkAce

19 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem, a következő videó erősen sokkolhatja a labdarúgás szerelmeseit! Gyönyörű játék a foci, az egyszer biztos! Elképesztő gólok, óriási védések, fantasztikus szerelések, na meg persze azok a hihetetlen gólpasszok, melyeket másnap a gyerekek próbálnak utánozni a…..
Álvaro Morata ügynöke elárulta, hogy a fiatal játékos nem gondol a visszatérésre. Aki tud, az mondjon olyan spanyol labdarúgót, aki zokszó nélkül kikosarazná a Real Madridot! Oké, Iniesta, Piqué, Busquets és még lehetne sorolni a Barcelona spanyoljait, azonban rajtuk kívül…..
Újabb mérföldkőhöz érkezett a királyi gárda, amely ma ünnepli 113. születésnapját. Több mint egy évszázados múlt, rengeteg rekord, megannyi bezsebelt trófea, galaktikus-éra és sztárjátékosok tömkelege. Röviden így lehetne összefoglalni a Real Madrid eddigi 113 évét,…..
A PSG svéd klasszisa egy hatalmas Ibra szoborral javítaná fel Párizs látképét. Hanyag elegancia és arrogancia már-már szinonimái Zlatan Ibrahimovicnak, aki megannyi bezsebelt díj után azt is elmondhatja magáról, hogy viaszszobrot mintáztak róla. A csatár ezzel olyan társaságba…..
Az észak-londoni derbit követően a Spurs drukkerei Harry Kaneről készített képekkel árasztották el az internetet. Tegye fel a kezét az, aki az idei szezon előtt már hallott Harry Kaneről? Fogadni mernék, hogy Magyarországon elég kevés ilyen ember van. Pedig egy igazi csiszolatlan…..
Egy angol bajnoki mérkőzésen még a tea is majdnem egy ezrest kóstál. „Kis pénz – kis foci, nagy pénz – nagy foci.” Ismerős? De vajon igaz ez akkor is, ha a belépők árát nézzük, tehát egy méregdrága meccsnap után tényleg elégedetten mehetünk haza? Bevallom nem…..
A Manchester United sztárja a twitter oldalán posztolt egy kritikus üzenetet a Super Bowl ideje alatt. Azt már tudom, hogy a Facebook mellett az Instagramot is érdemes folyamatosan figyelni, ugyanis igazi gyöngyszemekre bukkanhatunk a közösségi képmegosztón. Azzal sem árulok el…..
Egy fiatal lány olyan képeket csinált a BL-címvédő játékosairól, amire talán csak nagyon kevesen képesek. Ami a rövid szöveges üzenetek megosztásánál a Twitter, az a fotók posztolásánál az Instagram. A közösségi képmegosztó talán az egyik legnagyobb e-portfolióvá…..
A Bayern München balbekkjét, David Alabát a profi pályafutása során még egyszer sem állították ki. Ez a statisztika szinte bármilyen szinten megsüvegelendő, főleg úgy, hogy egy 22 éves srácról beszélünk, aki ha nem sérült, akkor oszlopos tagja a Bayern Münchennek és az…..
A chilei támadó statisztikáit elnézve érthető, hogy az ágyúsok fanatikusai már most az új Thierry Henry-t látják benne. Na jó, az elégedetlenkedő kommenteket megelőzve tudom, ahhoz, hogy a francia legendához hasonlítsam/hasonlítsák a Barcelona korábbi játékosát, még sok…..
A külföldi sajtó szerint a Dinamo Moszkva magyarját több klub is kinézte magának a januári átigazolási időszakban. Honfitársaim! Ugye ti is arra vártok már évek óta, hogy egy magyar focista végre valamelyik neves csapatba kössön ki! És most nem egy Real Madridra, Barcelonára,…..
FirkAce 2015.01.05 01:18:21
@Alex Schneider: Nem hiszem, hogy a sportigazgató hazudna. A Dortmund csapatát a német sajtó emlegette, szóval én is csak azt tudom alapul venni, amit ott írtak le.

Nem tudom, hogy félreérthető volt-e a cikk, de nem arra akartam utalni benne, hogy majd Dzsudzsák fogja kifúzni a csávából a BVB-t. Amikor már konkrét összegről beszélnek (jelen esetben 10 millió euró), akkor ha pletyka szinten is, de érdemes megemlíteni a Dortmund érdeklődését.

Személyes véleményem szerint Balázs marad a Dinamoban, de mint szorkoló csak azt tudom mondani, amit a cikkben is leírtam: jó lenne látni őt egy német-spanyol-angol topliga valamelyikében.
Steven Gerrard bejelentése után – elhagyja szeretett klubját, a Liverpoolt – azonnal megindultak a pletykák, melyek szerint az angol középpályás az amerikai MLS-be szerződik. Az igazat megvallva ez egyáltalán nem lenne meglepő, sőt…   A Liverpool jelenlegi csapatkapitánya…..
Termékeny évet tudhat maga mögött a Real Madrid, hiszen a spanyol csapat december huszadika óta hivatalosan is a világ legjobbja. Azonban ez a kijelentés aligha állta volna meg a helyét a 2014-es év kezdetéig. Kétségtelen, hogy valami történt. Valami olyan, amiről a Madridisták…..
FirkAce 2015.01.02 22:29:41
@Alex Schneider: Ancelotti fejében kialakult egy kezdő 11, melyen csak kevés esetben változtat. Nem tudom, hogy ennek pontosan mi az oka, de jelenleg a sérüléseknek tudom be. Nehéz a mostani Real Madridot egy régebbivel összehasonlítani, hiszen ahogy azt az eredmények is mutatják, az utóbbi 10-12 év legjobb Realja a mai.

Mindenesetre Luka Modric kényszerpihenője, Illaramendi ingadozó teljesítménye, Khedira folyamatos rehabilitációja nem igen engedte meg az olasz szakembernek a rotációt. Legalábbis ha a középpályára gondolunk.

Most én is úgy érzem, hogy előbb-utóbb elfogy az energia a sok mérkőzés miatt. A következő 27 nap alatt kilenc meccs vár a BL címvédőjére, szóval most válik el a szar a víztől majd!
Pénz, luxusautók, kacsalábon forgó paloták és rohadt jó nők. „Nehéz” lehet a sztárfocisták élete az egyszer biztos. A csajokról készült lista után még jobban irigyeljük a labdarúgók mindennapjait. Berényi Mikitől tudjuk, hogy két dolog kell ahhoz, hogy meghódítsunk egy…..
FirkAce 2015.01.02 22:16:15
@Alex Schneider: Pontosan nem tudom, hogy mi lett a story vége, de októberben én annyit olvastam, hogy válságban van a kapcsolatuk.
Utolsó pillanatban megnyert meccsek, óriási meglepetések és gyönyörű egyéni teljesítmények jellemezték az idei labdarúgó szezont. Íme 10 ok, amiért 2014 felejthetetlen év marad a labdarúgás szerelmeseinek. Német vébé arany, 10. Real Madrid BL-diadal, edzőváltások és…..
FirkAce 2015.01.02 22:10:25
@fallen: Tény, hogy ingyen volt, de úgy gondoltam, hogy egy olyan játékos, mint ő, bombaigazolásnak számít.
FirkAce 2015.01.02 22:11:32
@Hun Endorfin: Köszönöm a kiegészítést, ez a kép teljesen elkerülte a figyelmem!
A portugál klasszis a 2014-es évben is kitett magáért, ami nemcsak az egyéni, hanem a csapatérdemek tekintetében is meglátszik. Íme néhány ok, amiért Cristiano Ronaldo az aranylabda legnagyobb várományosa. 1. Április 29. emlékezetes nap marad a Real Madrid drukkerek, és Cristiano…..
A brazíliai világbajnokság legjobb játékosának választott Lionel Messi az idei évben sem maradt adós a spanyol, illetve európai rekordok megdöntésével. Íme az argentin zseni legemlékezetesebb pillanatai a 2014-es évből: 1. 58 nap kényszerpihenő után Messi 2 góllal vette ki a…..
Azt már eddig is tudtam, hogy Németországban élnek-halnak a fociért, azonban az, hogy karácsonykor 27.500-an jönnek össze szeretett csapatuk stadionjában csak azért, hogy egy jót mulassanak még mindig ledöbbent engem. A happeninget a Bundesliga II-ben vitézkedő Union Berlin drukkerei…..
Nagyon úgy tűnik, hogy igazak az orosz és német pletykák, melyek szerint Dzsudzsák Balázs télen Dortmundba költözhet. A Dinamo Moszkva benne is lenne az üzletben, azonban ahhoz, hogy tető alá tudják hozni a felek a transzfert, egész pontosan 10 millió eurót kéne kicsengetni a…..