Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Subba Zsiga

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Büdösök 2008.02.25 11:19:00
Rohanó világunkban senkitől nem várhatjuk el, hogy hét és fél percet szánjon egy amatőr punkvideoklip megtekintésére, még akkor sem ha ebben (jegyezzük meg: kevésbé hatékony) verbális támadást intéznek az elmúlt tíz év hazai celebvilág színe javaellen. Mondjuk Kovács P.…..
Mindenkinek vidám szerdát kívánunk! Kérlek benneteket foglaljatok helyet, miután köszöntöttétek egymást!Van a filmiparnak egy igen termékeny szegmense, ahol is a helyszínen felvett eredeti hang az eladási mutatókat jelentősen növeli. De az alábbi nem egy ilyen video!..
Subba Hungaropop, utolsó felvonás 2008.02.20 11:36:00
Előző írásainkban alaposan kiveséztük a nyugati zenei áramlatok beáramlását a magyar szintetizátor alapú popzenébe. Igérjük több ilyen nem lesz. Viszont Vágó Istvánnak még picit átadnánk a szót, hogy zárásként helyettünk ő leplezze le az egyetlen gombnyomásra…..
Subba Legyen Ön is majom! 2008.02.14 10:46:00
A tegnap esti adás alapján úgy tűnik, hogy tehetségkutató-sztárcsináló irányba próbál  mozdulni az RTL Klub Legyen Ön is milliomosa. Reméljük, hogy csak egy véletlenül az éterbe került tesztadás tanúi voltunk, mert majomkodással már bőven el vagyunk látva, köszönjük…..
Poptörténelmünket vizsgálva generációktól és stílusirányzatoktól függetlenül erős és állandó nyugati zenei hatásokat figyelhetünk meg. Kezdve a beatkorszakon, a rockon és a diszkón átívelve a punkon, az újhullámon és a techno millió vállfaján kereszül a legutóbbi…..
Subba A hét videója: Kék halál 2008.02.08 13:45:00
A magyarországi kereskedelmi televíziók színvonalát elnézve egy szép elfeledett hagyomány felélesztését szeretnénk javasolni az alacsonyan tisztelt programigazgatóknak. A végső hasznosságot és az össznépi érdekeket is tekintbe véve ez a műsorszám vitán kívül hasznosabb…..
  Felforr a vérem a takaró alatt A legszívesebben most jól meg... Csak nézem a falat, forgolódok némán Látom az arcát, még mindig fáj   A kilencvenes évek hajnalán a szintetizátor alapú popzene nem feltétlenül jelentett egyet a borongós életérzés és a sötét…..
Kezdjük kicsit a memória frissítésével: technopopban idehaza ugye a Bonanza volt az örök aranyérmes, és mint a legnagyobbak közt szokás (mármint nem itthon), a csúcson abba is hagyták. A keményvonalas technopopfanok ezt talán árulásként értelmezték, mivel a szigorú…..