Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huncsongor

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
,,Az ősi hagyományokban a nemi érintkezés magasztos dolog volt.Manapság már ez is fura számunkra.De még furább, ha az indiai vagy a taoista világ erotikus képeit nézegetjük.Szinte alig találni olyat, ahol a férfi teljes súlyával ráfekszik a nőre, leteperi, mint birkózó az…..
  Nem tudom,  feltűnt-e a mélyen tisztelt olvasónak, hogy semmit nem tud a román történelemről. Az angol és francia királyokat egy jeles töri érettségivel fel kell tudni sorolni, de  van némi fogalmunk Premysl Ottokárról vagy a Babenbergekről is. De a románok 1918-ben, szó szerint - teljes…..
Szávai Ferenc rektori megbízatása hétköznapi fideszes karrier; kinevezésekor heti ejtőernyős volt a városban, pályázatát a nyilvánosság szempontjából ugyanolyan szerényen kezelte, mint hasonszőrű társai, vagyis kerülte a fórumokat, művét a professzorok tanácsa eltanácsolta.…..
Szerdán szívinfarktust kapott a Fradi védője, Akeem Adams. Egy héttel ezelőtt még az ősi rivális Újpest jobbszélsőjével küzdött a pályán, most pedig az életéért harcol. Több életmentő műtéten is átesett, jelenleg gépek tartják életben. Az élet és a halál mezsgyéjén…..
Régen kavart akkora vihart bármilyen alkotás, mint az elmúlt néhány napban az Alföldi Róbert rendezte István, a király. Az, hogy viták lesznek körülötte, már akkor borítékolható volt, amikor kiderült: a Szörényi Levente-Bródy János szerzőpáros Alföldire bízza a kultikussá…..
B(alu)LOG A múlt él 2013.08.12 10:39:07
99 évesen halt meg. Ágyban, párnák közt. Körülbelül 15000 – igen, tizenötezer! – embernek ez miatta nem adatott meg. Sem a békés öregkor, sem a békés halál. „…az idős férfit régóta belgyógyászati panaszokkal kezelték, az elmúlt napokban az egyik fővárosi…..
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
Sokszor hangzik el baráti beszélgetésekben (és nem csak azokban), hogy Magyarországon az álláskeresés során (is) elsősorban a kapcsolatok számítanak és csak másodsorban a tudás és a tapasztalat. Csaszi leveléből az derül ki, hogy az elmúlt időszak eseményei benne is súlyos…..
Már egy ideje a fiókomban tanyázik ez a toll, mert sajnáltam elhasználni. Tudtam ugyanis, hogy a Waterman tollak rohadt drágák, legalábbis abban az esetben, ha nincs rajtuk egy Ignis felirat. A Suzuki Ignis gyártási idejéből szabadon kiszámolható, mennyi ideje vigyázok erre a…..
huncsongor 2012.12.21 09:46:13
huncsongor 2012.12.21 13:48:30
@papptibi:
Köszönöm. :)
Bár a tegnapi események kapcsán sokan máris rendőrállamot és 2006-ot vizionálnak, fontos megjegyezni, hogy a rendőrség az idei diáktüntetések kapcsán egészen tegnapig mintaszerűen járt el és példás önuralmat gyakorolt. Annak ellenére sem nyúlt aránytalan eszközökhöz, hogy…..
Szerda este a szervezett megmozdulás lezárultával a tömeg nem oszlott fel, hanem spontán tüntetés jelleggel a Lánchídra ment (1986. március 15, megvan?). Az eddig a tüntetőkkel, még a spontán szakaszban is együttműködő rendőrség innen több fiatalt bekasztlizott, bevitték őket…..
huncsongor 2012.12.19 23:17:40
@komissarlajos: áh az is szopott ma a dugóba :(
Egy jó tüntetés velejárója, hogy a tömeg együtt mozogjon és együtt éljen. Ehhez szükség van közös jelszavakra, könnyen és látványosan kimondható üzenetekre. A legjobb eszköz erre a közös dal, nóta, skandálás.2006-ban a focimeccsen szocializálódott közeg könnyen átvitte…..
huncsongor 2012.12.19 23:06:39
Az elmúlt másfél hét történelmi pillanatai nem értek véget: az országos diáktiltakozásoktól megrettent kormány kommunikációs trükkökkel próbálkozik, és egyik ötletet a másikra halmozva próbálja menteni a menthetetlent. A hétfői többezres budapesti és folyamatos vidéki…..
A november 22-én, Hatvanban történtekkel kapcsolatban a TASZ az igazság minél teljesebb feltárására és a rendőri bántalmazások sértettjei jogainak érvényesítésére törekszik. Úgy gondoljuk, sem a rendőrség írásos közleménye, sem kiadott videófelvételük nem tartalmazza az események összességét.…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Valaki megmagyarázhatná, miért éppen a Volkswagen az idei - és tartok tőle, minden - Tuning Show legnépszerűbb márkája, mert én komolyan nem értem. A német konszern autói olyannyira túlsúlyban voltak a többi gyártóhoz, vagy akár autóipari szempontból releváns országhoz…..
Egy potenciális adócsaló - legalábbis az olasz állam szerintFaramuci helyzetbe kerültek az olasz sport-, luxus-, és minden más drága autók tulajdonosai: abban az országban, ahol a legizgalmasabb poszterautók készülnek és ott, ahol ahol igazán idilli környezetben használhatják…..
huncsongor 2012.02.16 22:11:26
@Sátán meg a Jocó: Mondjuk Mussolini azt tényleg nagyon jól csinálta.
A hétvégén kongresszust tart az LMP. A szinte egyetlen országosan ismert politikus épp lemondott a frakcióvezetésről, több képviselő visszaadta vagy visszaadni készül a mandátumát - van mit tisztáznia a pártnak belül, de kifelé is. Az utóbbi kihívás a nagyobb jelentőségű:…..
Világújdonság lesz, ha megépül Svédország harmadik legnagyobb városa, Malmö és a közelében fekvő egyetemi város, Lund között az első négysávos biciklisztráda. A két skandináv település nem olyan híres kerékpárforgalmáról, mint a szomszédságban található dán…..
Tavalyelőtt már írtam a témáról, és ki gondolta volna, hogy bő egy év múlva még mindig aktuális lesz a kérdés! Akkori jóslatom (270 körüli euroárfolyam 2011-ben) félig bejött, félig nem - nyár végéig igazam volt, szeptembertől (a végtörlesztéses ötlet megjelenésétől)…..
A New York-i metrón rengeteg idiótával lehet találkozni. Persze a budapesti se kutya, de azért a Nagy Alma rátesz egy lapáttal. Mondhatni, már a nagy számok törvénye miatt is többnek kell lenni, hiszen  nappal, csak Manhattanban nyolcmillió ember fordul meg. Erre jön még a több…..
huncsongor 2012.01.05 20:29:31
Voltál már HIV-teszten? Tudod mi az az ablakperiódus? És azt tudtad, hogy a HIV-pozitívak esetében gyógyszeres kezeléssel 96 százalékkal csökkenthető a fertőzés szexuális úton történő átvitelének esélye? A HIV-fertőzés ma még nem gyógyítható, de a rendelkezésünkre álló gyógyszerekkel az AIDS…..