Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorrog Zultan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az már úgy van, hogy daimónunk ( a szót inkább keresztény, mint klasszikus jelentésében használva) ott próbál röhögőgörccsel elveszíteni bennünket, ahol a legkevésbé sem vagyunk felkészülve rá. A magyar virtuális térben több olyan magyarságkutatással foglalkozó honlap is akad, melyek böngészése…..
Dorrog Zultan 2016.09.11 14:07:03
Ön mit gondolna, ha cége/önkormányzata/civil szervezete több millió forintot költött volna el egy már elnyert utófinanszírozású uniós pályázat megvalósítására abban a hiszemben, hogy sínen van a pályázata, de közben kiderül, hogy valójában nincs fedezet az önök…..
Kezdem úgy érezni, hogy valaki a csütörtököt jelölte ki hivatalos tölteléknapnak, a köpködős-ordibálós performanszok lecsengése után ugyanis megint olyan problémák kerültek elő, mint a villalakók egész napos sziesztáját megzavaró zajok, vagy Dennis viszonyulása Fanni…..
Ahogy ott állt és mondta a magáét, látszódott rajta, hogy tisztában van vele, hogy ő most munkaidőben, elkésve dohányzik és beszélget magánjellegű dolgokról, de ő ezt következmények nélkül megteheti. Sziasztok!   Én valójában érdeklődni szeretnék, hátha az olvasók…..
Dorrog Zultan 2015.02.02 15:48:06
@Tempus.Anh: bocsáss meg, de azt honnan/miből sikerült kiolvasnod, hogy táppénzre íratta magát Krisztián? Ha valaki egy év alatt 9 alkalommal fordul meg a háziorvosánál, az csak táppénz miatt kuncsoroghat?
A poszt lényegesebbik felére vonatkozva: ha nem háziorvosról és/vagy rendelési időről van szó, akkor is ilyen elnéző lennél pl. a fodrásszal vagy a boltossal? Azért másfél óránál többet elbliccelni a rendelésből már nem gyenge teljesítmény, nehezen magyarázható ki kis késéssel, pláne hogy az illető gyakorlatilag házon belül tartózkodik.
Dorrog Zultan 2015.02.02 15:49:19
@Zsencike: ajjaj, latinra okítod Tempust? Csak magadra vess, amit ezért kapsz! :D
Praxis Focipálya van,orvos nincs 2014.12.22 06:41:39
Nos, én személy szerint ezúton szeretnék üzenni városunk és országunk vezetőinek, hogy talán egy kicsit foglalkozhatnának a kirakat helyett az emberek valódi hogylétével és jólétével. Kedves Praxis Blog és Lelkes Olvasótábora! Mit gondoltok a következőről? Helyszín:…..
Dorrog Zultan 2014.12.22 15:12:30
@komolytalan samu: azért fura, mert az önkormányzat IPA-bevétele irgalmatlanul magas, ha jól emlékszem, több mint 3 milliárd forint, elvben semmi akadálya sem lenne, hogy az önkormányzat is beszálljon a feladat (járóbeteg-ellátás) finanszírozásába.
Persze igen, a 20-25 fekvőhely miatt az EMMI lett a fenntartója, előtte meg az önkormányzat felhúzta az épületet nulláról. Az is pénzbe került (alsó hangon is milliárdos tétel lehetett), de az ilyen esetekben nem "kárpótol" semmit az állam, csak viszi a feladatellátáshoz tartozó infrastruktúrát.