Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lakos001

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az egyik legegyszerűbb, mégis legelgondolkodtatóbb infografika, amit láttam, pedig jó pár százon túl vagyok. Félelmetes az egyszerűsége, és az is, mennyi mindent megértet. A statisztikai adatok ugyan britek, de nagyon meglepne, ha nálunk az adatok ennél szebb képet…..
lakos001 2013.10.23 10:31:16
@donder: "en biztos, hogy ugy nevelem a gyerekeimet, hogy kialljanak az igazukert" Probalkozni lehet, de mivel a gyerekeid - jo esetben - fuggetlen szemelyisegek lesznek, ezert az o dontesuk lesz, hogy adott esetben vallaljak-e az igazukert kiallas arat. Persze csak ha hagyod es nem erolteted rajuk az akaratodat.
Betörők támogatták 400 ezer forintnyi szavazattal VV Attilának a Való Világ 5 döntőbeli győzelmét egy autószerelő műhelyből, írja a Blikk. Az autószerelő műhely tulajdonosa a rendőrségen feljelentést tett, és az RTL Klubhoz, illetve a szolgáltató Telekomhoz is leadott…..
Öröm látni, hogy a csökken a mobiltelefonos spamek száma, mert amúgy egy társkereső szájt üzenete képes lehet társadalmi feszültségeket okozni. Leonito esetében szerencsére erről nincs szó, viszont érdemes neki is a szolgáltatójánál letiltani az emeltíjas sms fogadásának…..
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
lakos001 2010.08.27 18:38:59
@Ötdiplomás tanár: a lenyeg az, hogy szabadon valaszthass, hogy mit akarsz nezni es ne mondja meg senki "folulrol", hogy mi a jo neked. ha igenytelen musort akarsz nezni, akkor megtehesd, mert igenis legyen ilyen musor is. ha pedig a darazsak parzasa erdekel, akkor azt is nezheted egy masik csatornan, vagy masik idopontban.
lakos001 2010.08.27 18:46:39
@orosz69: eszak-koreaban.
Egy férfi megszólít egy nőt az utcán : - Mondja hölgyem lefeküdne velem egymillió dollárért ? - Egymillió dollárért? Le. - És húsz dollárért ? - Na de uram mit gondol mi vagyok én? - Hogy ön micsoda azt már megbeszéltük.Most már csak az áron vitatkozunk! Magyarok!…..