Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lippije_

11 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gandalf úgy véli, Zsákos Bilbó lehet a legmegfelelőbb jelölt arra, hogy a tizenhárom fős törp-kommandóhoz  csatlakozva segítsen visszaszerezni a törpök birodalmát, ahonnan Smaug, a sárkány űzte ki őket. Igen, kilenc év után végre újra Középföldén…..
Matolcsy bejelentette ma reggel, hogy tervezik betömni a 400 milliárdos hiányt a 2013-as költségvetésben.Persze betöm 3 lyukat, de 5 új lyuk keletkezik, amire majd újabb csomagot kell készíteni, ami betöm pár lyukat, de néhány újabbat is okoz és így tovább, és így tovább…..
Sarokba szorították egy internetes vitában? Paráználkodáson kapták felebarátja asszonyával? Százmilliókkal nem stimmel a város költségvetése? Az Örülünk Vincent blog „Jobber érvelőkártyákkal” áll a köz szolgálatára.A Népszabadság 2003-ban meghamisította a…..
agymosott ballibes Gyöngyöspata 2011.04.27 12:39:42
 Van egy Hofi vicc, ami valahogy úgy szól, hogy a suszter sámfával fejbe akarta dobni a segédjét, de az lehajolt, és pont akkor lépett be a suszter felesége a műhelybe, puff, pofán. Azt mondja erre a suszter : így se rossz. Valahogy így érezheti most magát a…..
agymosott ballibes Változás kell 2011.04.26 11:53:06
 Húsvétra kaptunk új alaptörvényt a nyuszitól. Alkotmány ez? Nem hiszem. Legalábbis nem az enyém, az biztos. Hosszú évekre bebetonozhat ez egy klientúrát, meghatározza azt, hogy merre megy az ország, és nagyon úgy néz ki, hogy nincs most olyan erő, amely képes tenni ellene…..
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír) – DokumentumszolgálatTisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Asszonyok, sőt, Anyák! Magyarok, barátaim, nemzetisorsközösségi társaim! Nyolcmillió magyar minden emberi kézzel meghúzott határon innen és túl, határok nélküli eszmei-lelki…..
"Amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek." Így reagált Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke arra, hogy sajtóhírek szerint Lengyelországnak mégis engedélyezi az Európai Unió a magánnyugdíjpénztári befizetések figyelembe vételét a költségvetési hiány…..
agymosott ballibes Mehet így? 2010.12.13 12:43:07
Képzelt beszélgetés egy képzelt országban: - "De jók vagyunk, kicsináltuk azt a hülye Költségvetési Tanácsot is! Pattognak itt, még hogy nem megalapozott, meg veszélyes. Mit képzelnek ezek? Szembemenni a Nemzeti Együttműködéssel? Szétzavartuk, mehetnek!"- "Te,…..
Fideszfigyelő Az MTI hazudik 2010.12.12 17:23:00
Az MTI szerint mindössze mintegy ezren vettek részt a nyugdíj-lenyúlás elleni demonstráción. Én 3 tucat kiflit veszek Selmeczi Gabriellának, ha a következő képen csak ezren vannak. S mivel kicsit oldalról volt fényképezve több százan lemaradtak róla, mert a tömeg az Andrássy út…..
Régi családi hagyomány nálunk a karácsonyi üdvözlőlap küldése. Anyám idén is fog kapni, de nem csak tőlünk, hanem magától a szeretett atyácskától is. Igen, Viktor levelet ír Neki (és nagymamának is), mint egy jól nevelt Jézuska. Megígéri Neki, hogy megvédi a nyugdíját.…..
 Horváth "deszépenmosolygok" Csaba fantasztikus ötlettel állt elő : a főváros támogassa a nehéz helyzetbe került devizahiteles lakosait.Namármost. Nekem is van futó hitelem, igaz, én már olyan burzsuj vagyok, hogy forint alapon fut - ergó nekem már nem is lehet rossz,…..
Puhányak a fiúk! Nekem lenne még pár ötletem a készülő médiaalkotmányhoz. - Neki kell menni a google-nak. Mostantól a kereső minden esetben, ha a Gyurcsány, MSZP, bal, liberális szavakra vagy nem adna találatot, vagy kizárólag bűnügyi híreket hozna fel (bár ezt a…..
 Selmeczi “megvédem a nyugdíjakat” Gabika szerint a manyup pénzek eltüntek, mert a gonosz pénztárak eltőzsdézték, és nincs biztonságban ott a pénzem. A PSZÁF szerint (ami, mint köztudott “független” testület) idén közel 250 milliárd forint hozamot…..
agymosott ballibes Nem blogolók 2010.12.10 22:00:07
 “Ha egy kormánynak az a feladata, hogy megmentse az emberek nyugdíját, nem a blogolók véleményével kell számolnia” – jelentette ki Szijjártó a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában.Hát a…..
agymosott ballibes Menni kell 2010.12.10 21:58:27
 Annyira szerettem volna valami vicceset írni, annak ellenére is, hogy ma roppant nehéz és hosszú napunk volt a melóban, de az, ami ebben az országban folyik, teljesen elkeserít. Lehet jönni, hogy idegenszívű, meg hazaáruló, meg komcsi (izé, ezt akkor mostantól a jobbosokra kell…..
Három kérdés: “Egyetért-e Ön azzal, hogy a magánnyugdíjpénztári kifizetéseket az állam semmilyen módon, még átmenetileg sem vonathatja el?”“Egyetért-e Ön azzal, hogy a magánnyugdíjpénztári tagdíjat törvény nem módosíthatja – még időlegesen sem…..
Amiért nem rendelkezhetünk teljesen szabadon magánnyugdíjvagyonunk felett, ez a pénz már nem is a magántulajdonunk? (Fotó: Huszti István/Index) Az InfoRádióban Rogán Antal – a kormánypárti politikusok közül gyakorlatilag elsőként – kísérletet tett rá, hogy ne…..
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
Önöknek ilyen nincs és nem is lesz – mondta ma az ellenzéknek a kétharmados többségre utalva egy mérsékelt konzervatív politikustól talán szokatlan stílusban Navracsics Tibor az alkotmánymódosítás parlamenti vitájában. A Fidesz-KDNP az áprilisi választási győzelme óta…..
Megtörtént, amire kevesen számítottak – ha nem is úgy, ahogy esetleg erre néhányan gondoltak. A ma délelőtti szavazáson egy szavazat hiányzott a szükséges kétharmados többséghez az Alkotmánybíróság jogkörét szűkítő Lázár-féle alkotmánymódosításhoz benyújtott…..
lippije_ 2010.11.10 12:17:46
A fideszes indoklás igaz: az AB komoly gátja lehet annak, hogy az országban fontos és jelentős változásokat hajtsanak végre. De talán nem így kellene megoldani a problémát. A múlt héten bebizonyosodott, hogy a kétharmaddal valóban mindent meg lehet tenni: a Fidesz, ha bármi vagy…..
 A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor meghirdettük (az akkor még az újságunkkal együtt UFi nevet viselő) blogunkon az UFiklán megalakulását a Travian nevű online stratégiai játék gyors szerverén. A klán aztán szépen gyarapodott (ma is élünk és virulunk, az s3-on…..