Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vendeghaj

11 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SÜRGŐS FELHÍVÁS!   A következő felhívást Corey és COBRA is külön-külön, egymástól függetlenül is közzétették saját weboldalukon:   Idézet Corey-tól:   "Az alábbi petíció földi kormányok számára és a Szövetségbe tartozó csoportoknak lett címezve. Reméljük, hogy mindez egy jel, amely lehetőséget…..
Ha a kódolt üzenetet jobban szemügyre vesszük, 24 különböző karaktert találunk benne. Ebből – nagyon helyesen – azt feltételezzük, hogy egy egyszerű monoalfabetikus kóddal állunk szemben. Egy különös helyzetről lévén szó, innen két egészen különböző irányt vehetett a kódtörők útja. Az egyik a…..
Magyar zenék Mindenki Én 2015.12.19 19:37:42
Most eltérek a zenéktől. Más lesz a téma.Minden ember saját maga teremti meg a világát. Ne gondoljátok azt, annyira különálló személyiségüek vagyunk! Teljesen a lélek teremti meg a világát maga körül a cselekedetei által. Úgy értve, már születésünktől kezdve teremtjük…..
Magyar zenék Lélekpillangó 2015.12.15 16:53:34
Legyen 2015 AZ ÚJ KEZDET – egy boldogabb élethez! www.lelekpillango.hu/123456..
A Xils Lab továbbfejlesztette Syn'X nevű szintijét, az új cucc neve meglepetésre Syn'X 2. A nyolcvanas évek legendés olasz áramköreit szoftverben emuláló hangszer elképesztően mély szintézist nyújt: hangonként akár negyven oszcillátor, ötven LFO, modulációs mátrix, valamint…..
vendeghaj 2015.08.30 12:17:39
@toportyánféreg: Felhívom figyelmed, szépen fogalmaztam, és semmilyen utálatos szót nem használtam! Még ha sértő is volt hozzászólásom. De jogos volt, mert tudtál volna rá szépen válaszolni, mint átküldöztetni a kérdésemet. Egyébként meg semmi jelentése nincs nálam, ami csúnya szót használtál. Nem sértődtem meg rád.
Több kérdésben is meg akarom fogalmazni a véleményem. Magyarország helyzete az aktuális politikai világban. Orbán Viktor hozzáállása a menekültkérdéshez A halálbüntetés kérdése A keresztyének helyes magatartása most Magyarország, Európa széle felé határhelyzetben él, mint mindig. Döntéseit…..
Henna, gyönyörű hang és előadás! ..
Magyar zenék Deja Vu - Rossz Lány 2015.05.03 17:58:09
Volt egy lány, egy gyönyörű lány. ..
Olyan mintha hozzám szólna a dal! ..
Egy kicsit szomorkás, de szép dal! Felhívom a figyelmet az előadóra! ..
Szép dallam! ..
Ez egy csodálatos dal! ..
Ez a dal régi már, de a dallama is és szövege is kórtálló. ..
Válogatott magyar nyelvű dalok Ajánlom mindazoknak, akik nem akarnak keresgélni a szép magyar zenék között. Itt néhány már van. A Facebook oldalán található, közösség. ..