Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tullamore Dew

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne érje szó a ház elejét, hogy csak az LMP-ből posztolunk bicikliző politikusokat. Ha látunk utcán bicikliző politikust, pártfüggetlenül kipakoljuk őket.Ezt a képet most találtuk, Teknős Miklós, a Népszabadság fotóriportere csinálta a '90-es években valamilyen sajtóeseményen.…..
Tullamore Dew 2012.04.17 09:30:01
Tullamore Dew 2012.04.17 09:36:20
@[ρΛик]: Ez technikai kérdés:
1. a vidéki időseb papák, nem biztos, hogy a lábukat még át tudják lendíteni a nyereg felett.
2. a takarmányos zsákot ilyen eszközön könnyebb szállítani, mert csak rá kell dönteni a vázra.
3. biztosan van még egyéb magyarázat, pl. nem a dizájn számít, hanem a praktikum.
Egyetlen év alatt 400 százalékkal nőttek a regensburgi PG Gmbh. bevételei, miután piacra dobta a BlackTrail nevű termékét. A limitált szériás, csúcstechnológiás kerékpárral a német cég betört az amerikai piacra, és Németország legnagyobb kereskedői is bevették kínálatukba…..
Subba RTL: Dáthás 2010.12.28 18:38:25
Erős Antonia fújja ki az orrát azonnal! Az egyik szolga pedig vasalja ki azt a borzasztó inget!..
Tullamore Dew 2010.12.28 20:58:11
The fospumpa is rising! Szilárd a füves univerzum legpechesebb embere. Nem szívni, nyírni akart pedig szegény, méghozzá igényesen, ezért egy akcióban is 76 ezer forintos modellt választott a Bricostore-ból. A boltban külön a lelkére kötötték, hogy 5 üzemóra után cseréljen…..
Tullamore Dew 2010.08.18 21:58:54
Szubjektív dolog nyilván, de nekem a Zöld Péter volt a favoritom a Millenárison. Van nagyobb, korszerűbb és izgalmasabb játszótér is, de olyan, amelyik egyszerre lenne karakteres, egyedi és közben baromi jól játszható, sehol sincsen. Most már a Millenárison sem. (Aki nem…..
8ker Elcsaptak 2009.06.16 15:26:00
Bringával közlekedem, hiszen ez a leggyorsabb városon belül rövid távolságra. Teljesen szabályosan közlekedtem - igyekszem mindig betartani a szabályokat (nehogy szó érje a ház elejét) - mégis én kerültem a földre. Nagyobb térképre váltás Az történt, hogy a Népszínház…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
Tullamore Dew 2009.05.26 12:27:00
Ausztráliában kötelezővé tették a kerékpárosoknak a sisakhordást. Egy nem kifejezetten prohelmetista holland, Piet de Jong, miközben a Sydney Macquarie Egyetem matematikai tanszékén tevékenykedett, magánszorgalomból gyártott egy modellszámítást, hogy igazolja gyanúját, a…..
A Las Vegas-i CES 2009 kiállításon mutatták be a Horizon Fuel Cell Technologies HMX névre keresztelt kétkerekű járművét (Hydrogen Mobility X-Tender). A mountainbike-ra egy új típusú hidrogéncellás motort építettek.Az első adatok szerint a kis palackokkal táplált villanymotor…..
Tullamore Dew 2009.01.11 20:42:18
A Homár nem talál más racionális magyarázatot arra, miért létezhet jelenlegi formájában a Centrum káefté, minthogy mindenki benne van a buliban. Általában igyekszünk figyelmen hagyni a létezésüket, már annyira uncsi (és úgysem történik semmi változás, autós meg nem fog…..
Tullamore Dew 2008.12.25 22:29:02
@idestova: De. Azonban ez semmit sem számít. Ugyanis az a cég a totális haszonszerzésre van beállva és nem a korrekt szolgáltatásra (ha ez annak nevezhető).Semmire sem ragálnak és borzasztóan nem érdekli senkinek a nyomora. Aki ismeri a polgári jogot bugyrait az túléli, aki kevésbé, az pedig az infarktus szélére táncol általuk.
Forgalmas járatokat kihúztak, de december 24-én késő éjjelig óránként indulnak a szerelvények minden irányban.Szenteste van, az az egy napszak egész évben, amikor tényleg mindenki igyekszik otthon ülni a családjával. Égnek a gyertyák, ragyognak a csillagszórók, talán még…..
A rendőrség szerdán közzé tette a gyalogosok és biciklisek fokozott közúti ellenőrzése negyedik hetének eredményeit. Az akció októberben indult és novemberig tart, ezzel akarják csökkenteni a gyalogosok és biciklisek okozta balesetek számát a fővárosban. A BRFK adatai szerint…..
  6 éve dolgozom Projekt Manager-ként egy multinacionális személyzeti szolgáltató cégnél: Munkaerő-kölcsönzés üzletág, fizikai munkaerő kölcsönzés és közvetítés. Körülbelül 200 alkalmazott, 4 nagy megrendelő, havi cirka 32. 000 munkaóra, gyomorfekély, szaporodó…..
Tullamore Dew 2008.10.25 22:31:23
Schengenné felháborodásának ad hangot, amiért Frankfurtból hazafele több ízben atomjaira szedték a reptéren, mezitlábra vetkőztették, illetve alaposan le is tapizták. Hát vmire mégiscsak jó ez a fenenagy terrorelhárítás.Frankfurtból jönnék haza az éves sales meetingröl…..
"Átsorolunk a pattogatott kukoricás pulthoz, mert világossá vált, hogy hacsak nem nyomok ravaszul csípőmagasságból egy villát a körülöttem feltorlódott sonkarajongók hátába/oldalába/hasába, itt nem lesz hidegtálfogyasztás." Szodoma és Gomorra kategóriában íme az…..
Összegezve: magasról szarom le az egész magyar (és nemzetközi) celebvilág történéseit, de az a sztori, amelyik Hajdú Péter mozgássérült-parkolófoglalási akciójáról tudósít, kiverte nálam a biztosítékot! Nem is annyira maga a tény, hogy tahókám a Merdszójával beállt egy…..