Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kvarcman

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel két hónappal ezelőtt a Konteóbarátok Körének törzsközönsége meggyőző többséggel amellett döntött, hogy a következő összeesküvéselmélet, amelyről olvasni szeretnének, a Fenyő János élete (pontosabban halála) köré szőtt titokzatos eseménysorozat legyen. Lássuk…..
Ezek a szerencsétlen bambusz páncélos kannibálok nem tudják kivel baszakodnak. Sho Kosugi ugyanis egy halnindzsa, aki kopoltyúkkal felszerelkezve a víz alól indít támadást. ..
Ez a blog nem a napi katonai aktualitásokra szakosodott, de – hosszas vívódás után – úgy döntöttem, nem hagyom ki az elmúlt nap hírét. Arra kérlek benneteket, kommenteljétek ezt a rendkívüli (és szerintem nagyon szomorú) katonasztorit. Biztosan mindenki hallott róla,…..
Titus Pullo Urbino és Nagy Teve barátaimmal találkoztam a minap és dumcsiztunk a harci helyzetről, valamint a frontvonalak állásáról egy kicsit. Feldobtam egy olyan ötletet, hogy indíthatnánk egy sorozatot családi történetekből (mert mindenkinek van egy története), hogy a rokonok…..
A nyolcvanas évek italoektsön filmjeinek felejthetetlen sztárja, aki egyszerre tud barbár és vietnámi veterán lenni. Ja és megvolt neki Bo Derek. Mai sztárunk az amerikai foci tehetség és borosta báró Miles O’Keefe. Tennesse szülöttje és 1954-es évjáratú, szerencséje volt:…..
Kedves olvasónk, Cifu küldte ezt a cikket, amely a hidegháború kevéssé ismert frontvonalait mutatja be. A semleges Svédországnak a szovjet haditengerészet tengeralattjáróival kellett szembenéznie, amikor azok keresztül kasul cirkáltak a svéd felségvizeken. Hogy miért tették ezt, az…..
Az első rész után most a másodikkal folytatjuk Kismy dolgozatát XII. Károlyról, arról a svéd királyról, akinek életpályáját fürkészve (spoilerezés nélkül is) biztosak lehetünk abban, hogy végül nem családi körben, az unalomba és a semmittevésbe pusztult bele. Ukrajna…..
Obsitos kolléga egy kettős időutazásra hív bennünket. Első körben úgy 43 évet repülünk vissza, egy olyan korszakba, amikor (digitális trükkök híján) a magyar filmkultúra még megengedhette magának, hogy a tömegjeleneteknél tényleg tömeget filmezzen. Na és honnan lehetett…..
Igen, jól látjátok: bárhogyan is próbáltam, akármennyire is igyekeztem, ezt sem tudtam elkerülni. Úgy jártam, mint a JFK-gyilkossággal: a téma szerepeltetése nélkül folyamatos hiányérzetünk lenne, hiszen konteóblog szabadkőművesek nélkül olyan, mint disznóvágás pálinka,…..
Percre pontosan két évvel ezelőtt jelent meg a lemilblog első, bevezetőnek és bemutatkozásnak szánt posztja, amelyben elvittük a balhét és bevallottuk, mit is akarunk csinálni. Úgy érezzük, sikerült...   A szülinapi emlékposzt akár itt abbahagyható lenne, hiszen minden…..
kvarcman 2009.11.18 15:20:09
Katonatörténetek 098. - A focista 2009.11.18 08:00:00
Mindig is tudtuk, hogy a rendszeres testmozgás egészséges, de igazából a seregben jött rá az ember, hogy mennyivel többet ér egy góllövő láb vagy valami frenetikus kapusreflex, mint például egy színötös érettségi, vagy akár két felsőfokú nyelvvizsga. Optika kolléga…..
Ha belegondol az ember, hogy ez a film legalább tíz évvel a Jurassic Park után van, akkor komolyan megdöbbenünk. Ilyen szar effektet régen láttam, annyira mű és hiteltelen, hogy az valami félelmetes. Amikor felugrik a dinó azon konkrétan elröhögtem magam. ..
Emlékeztek még az Áder János bajszos benga négerre az Amerikai nindzsából? Na ő Steve James, akit mindannyian nagyon szerettünk anno. Mert nélküle ezek a filmek rosszak lettek volna, hiszen egy vicces fekete nagy izmokkal nem hiányozhat egy jóravaló filmből. Főleg ha olyan…..
kvarcman 2009.11.06 13:53:31
@Spontán Lista:

Nekem is! :))) Óh régi szép idők!

"4 hulla 1 lány kedvéért!"

"Ne mond nekem, hogy az utcán szedtél fel ezt-azt. Én is az utcán nőttem fel..."

" Ő itt a kertész, Sinyuki. Nem sokat beszél, de amint látják, igazi művész!"

:)))
MedIQ Élet az üveggömbben 2009.11.06 06:01:00
Van, aki az akváriumra esküszik, más a terráriumra, de mi a helyzet akkor, ha az élővilágot szeretnénk otthon modellezni? Az Ecosphere érdekes kezdeményezés. Ez egy üveggömbbe zárt élő, önmagát fenntartó ökoszisztéma. 1983-ban Loren Acker a NASA-nál járt, ott látta először…..
Ha a Kubában tartózkodó külföldi veszi a fáradságot és elszakad a minden kényelemmel felszerelt, all inclusive ellátást nyújtó szállodák légkondicionált hűvösségétől, és sétál egyet bármelyik település utcáin, arra lesz figyelmes, hogy a megszokott (a szocializmus…..
Kis költségvetés, kiváló színészek, gáz CGI. Máris úgy érzem haza értem ,amint ennek a filmnek a trailerét megnéztem. A végére azért beindul a gore:) ..
Újabb színésznőcske aki sokaknak nem lesz ismerős, de a Fűrész rajongók valószínűleg tudják kiről beszélek: Dina Meyerről. Aki pedig nem ismeri annak pedig csak annyit mondok, hogy Rico hadnagy két csótány robbantás között őt blokkolta az űrgyalogsági kempingben. Dina…..
kvarcman 2009.10.05 17:33:24
@RetekArc:

azért nem löknéd le az ágyad széléről... :)))
Wesley "Penge" Snipest végül nem egy vámpír kommandó, hanem az adóhivatal vadászta le, ezért egy hatalmas űr tátongott a vámpírvadászos filmek területén. Erre a piaci résre mozdult rá az aikido és a mangalicazsír hivatalos reklámarca: Steven Seagal, aki immáron nem…..
kvarcman 2009.10.05 17:22:06
A múlt heti első részben (melynek látogatottsága annak ellenére rekordot döntött, hogy egyetlen, nemi szervet ábrázoló illusztráció sem zavarta a mesteri összképet) megismerkedtünk Kitty Schmidt előéletével, a harmincas évek Berlinjének érzékiségtől lucskos légkörével,…..
Legutóbb oly kétségbeejtő helyzetben hagytuk magára Robert Bruce-t, hogy az akkori fogadóirodáknál az „a még jól is kijöhet ebből a szarból” verzióra átlagosan 1:1100 lett volna az odds, míg a „még nagy skót király lesz” opció nem is…..
Professor Pizka az elmúlt heteket szorgos kutatómunkával töltötte: orosz kutatóvízumot szerzett, melynek birtokában szabad bejárásra tett szert a Szövetségi Biztonsági Szolgálat és a Külső Hírszerző Szolgálat archívumaiba is. Itt – a Budapestről magával vitt, tetemes…..
kvarcman 2009.08.24 14:29:27
JoeP visszatér, ráadásul úgy, ahogy csak a legjobbak tudnak. A legjobbak, akik a Trehány, Puha - És Olykor Nevetséges - Diktatúrában még azt az előjogot is megkapták, hogy díszőrséget állhattak a legkevésbé találó nevű nemzetközi proletárünnepen. Ha már beigértem, akkor…..
kvarcman 2009.08.10 10:27:34
@europatriota:

a hölgyről többet itt:
en.wikipedia.org/wiki/Debbie_Gibson

és úgy tűnik Lorenzo "Színészóriás" Lamasnak valóban megvolt párszor:

"Gibson has been romantically linked to American actor Lorenzo Lamas..."

:)))