Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kim Dzsong Un

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Charlie Hebdo szerkesztősége ellen elkövetett merénylet két, régóta velünk élő szólamot erősített fel: az egyik az általános muszlim- és most már bevándorló-ellenesség hangja, a másik pedig a cenzúra és az öncenzúra iránti igény. Bármelyiknek engedünk is a kettő közül, a terroristák elérik a…..
Tisztelt Rogán Úr! Belátom, hogy igaza van. Ideje tiszta vizet öntetni a pohárba és leleplezni a kormányellenes tüntetések finanszírozóit, még ha érintettként nehéz is a tükörbe nézni. Az emberi jellem sokszor gyenge, könnyedén elcsábul, ha a karvalytőkések kivetik rá…..
Természetesen középre kellett beállni, ahogy egy jó diktátorhoz illik, hanyagul, kigombolt zakóban, zsebre dugott kézzel - "Itt is itthon vagyok!" - süt a képről, üzenet a híveknek és nekünk, hogy nincs semmi gond, Magyarország jobban teljesít!Már csak a szotyi hiányzik és…..
Kim Dzsong Un 2015.01.11 22:44:26
„Fut Bécs felé Jellacsics, a gyáva, Seregének seregünk nyomába’…”   Petőfi Sándor: A vén zászlótartó – 1848. október 17-22.   1. A csapda - Minden ki fog derülni, ha Corleone meghal, kegyelmes uram! - Húznunk kell az időt, Keinszig! Úgyis mind azt tesszük,…..
A grincses karácsonyi fotó óta nem frissült Orbán Viktor Facebook-oldala, és más csatornákon se jelent meg róla semmi, bő két hétre nyoma veszett Felcsút leghíresebb fiának. A hívek már kétségbe voltak esve, a sajtóban mindenféle konteók láttak napvilágot: Hova tűnt a…..
Kim Dzsong Un 2015.01.10 14:19:36
@Fedor: nézd, zsidó, ennek az epeömlésnek, amit idehánytál, nincs intellektuális tartalma. Téged minősít, ennek megfelelő hozzászólásokra számíthatsz.
Kim Dzsong Un 2015.01.10 21:59:09
@dr kíváncsivagyok: vándorolj ki idegen. Csak előtte ne felejts el lemondani az állampolgárságodról.
“Na végre már drága miniszterelnöke tündérországnak elő tetszett kerülni. Már nagyon hiányozott ám amíg távol volt tőlünk, a szeretett népétől. Bizony mondom már éppen itt volt az ideje, hogy rendet tegyen a kételkedők fejében, hiszen maga az ország megmentője, minden…..
Kim Dzsong Un 2015.01.10 15:31:32
@Hidvégi Mihály: Misi, menj és főzz már a Péternek egy kávét. Tiszta depressziós a szerencsétlen, primkó orbánozásba fojtja a blogját.
Kim Dzsong Un 2015.01.10 17:24:17
@no_successful2: ballibbant.
"Magyarok az utcán a tervezett internetadó, valamint a tiniket, újságírókat és politikusokat érintő drogteszt miatt" címmel terjedelmes cikket közölt a The Independent című tekintélyes brit napilap. A néhány napja megjelent elemzését az alábbiakban teljes terjedelmében…..
1000 leütés Veszett ország 2015.01.08 19:58:37
Két hatalmi játszma frontvonalában szenvedünk. Az egyik egyre evidensebben az orosz-német-amerikai vetélkedés, amelyikben mindegyik félnek a többit metsző igényei vannak, és a negyedikként Magyarország megpróbálja védeni -- nyilván nem a maga, hanem Orbán szuverenitását. Orbán…..
Kim Dzsong Un 2015.01.08 21:37:56
FEJLETT ORBÁNOZÁSI TECHNIKÁK - felsõfokú továbbképzés

I. ALAPFOKÚ ORBÁNOZÁS
Az alapfokú orbánozás fõképpen speciális eszközökkel (születési hely, testmagasság, a személy- és keresztnév, tárgyak, öltözet, megjelenés, továbbá ürülék és vizelet) dolgozik, de egészen általános szidalmi eszközökkel is operálhat.

a.) ALCSÚTIZÁS
Az alcsútizás az orbánozás legegyszerûbb formája. Ezzel már kifejezhetjük fölényünket az Orbánnal szemben, hiszen közismert, hogy az Alcsútról való származás mennyire alantas dolog. Az alcsútizás azonban túlságosan is egyszerû és gyorsan elsajátítható, így önmagában nagyon ritkán használják. Legtöbbször a kombinált eljárások részeként találkozhatunk vele. (pl.: ”alcsúti törpe”)

b.) TÖRPÖZÉS (GNÓMOZÁS)
A törpözés igen kedvelt orbánozási technika. Az alapja az, hogy állítólag az Orbán az átlagnál alacsonyabb. Hogy mekkora a valódi tesmagassága, az nem is érdekes. ”Törpé”-nek vesszük és máris érezhetjük vele szemben a megnyugtató szellemi fölényünket. A ”törpe” bármelyik rokonértelmû szavát használhatjuk. (pl.: ”gnóm(us)”, ”mini”, ”aprólék”, stb.). Erõs szépérzékkel bírók megfelelõ jelzõket is alkalmazhatnak (pl.: ”kerti törpe”, ”dísztörpe”, ”koszlott törpe”, ”ez az ocsmány törpe is tuti bazi nagy kokárdát visel majd”, stb.)

c.) ORBÁNOZÁS TÖRPÖZÉSSEL ÉS BIZONYOS ÁLLATNEVEKKEL
Kifejezezõbb, ha bizonyos állatok nevével törpözünk. Az erõsebb hatás érdekében a majomfélék vagy a hüllõk közül célszerû állatot választani. (pl.: ”törpecerkóf”, ”törpemakákó”, ”törpegekkó”).

d.) NÉVFERDÍTÉSES ORBÁNOZÁS
Ez a technika az Orbán elsõ két nevének nagyon tréfás átalakítása, számos változata van: pl.: ”ovi”, ”orbánc”, ”Orbean”, ”vikkancs”, ”vityak”. Az Orbán harmadik nevét nem alakítják át, a Mihály már önmagában is nagyon vicces. Ha ellenállhatatlanul tréfásak akarunk lenni, akkor használjuk a ”buktor”-t.

e.) TÁRGYHOZ KAPCSOLT ORBÁNOZÁS
Bármilyen tárgy, eszköz, szerszám, jármû, stb. alkalmas orbánozásra, ha az az Orbánhoz kapcsolható. Lehet ébresztõóra (vekkerezés), csavarkulcs ( ”a franciakulcsos”), vagy akár mezõgazdasági gép (”a traktoros”). Új fejlesztés a ”tõgyevõ” (ennek alapja az a mindenkit megrázó hír, hogy az Orbán egyszer tehéntõgybõl készült pörköltet evett külföldön).

f.) ELVISZEZÉS (”EGY VIDÉKI ELVIS”)
Ennek az eljárásnak kivételesen ismerjük a feltalálóját (Debreczeni J.) és neves továbbfejlesztõit (Gyurcsány F. és Times O.). Kötött technika: ”az Orbán egy vidéki Elvis Presley”. Mindössze ennyi az egész, de a fõvárosi orbánozók szeretik.

g.) ”A GUMICSIZMÁS” (HASZNÁLATA ÉS BÕVÍTÉSI LEHETÕSÉGEI)
Ezt csak azért nem soroljuk a ”tárgyhoz kapcsolt orbánozás”-hoz, mert - különösen ”a szaros gumicsizmás” alakjaiban - rendkívül vicces. A magas IQ-val rendelkezõ orbánozók leginkább ezt választják.

h.) A ”FORRADALOM/FORRADALMI/FORRADALMÁR” SPECIÁLIS VÁLTOZATAI
Orbánozási eljárásként csakis a ”szaros” és a ”hugyos” jelzõkkel együtt hatásos. Az így alkotott változatos kifejezések (pl.: ”hugyos forradalom”, ”szaros forradalmár”) finom szellemessége garantált elismerést szerez az alapfokon orbánozónak.

i.) ÁTKOZÓDÁSOS ORBÁNOZÁS
Az átkozódásos orbánozás arra alkalmas, hogy a lehetõ legközönségesebb módon fejezzük ki az Orbán iránti mérhetetlen utálatunkat. Ezzel a technikával az Orbán (a hozzátartozóival egyetemben) bármilyen helyzetbe helyezhetõ, bárhová küldhetõ, bárminek elmondható.

j.) KOMBINÁLT ALAPFOKÚ ELJÁRÁSOK
Az alapfokú ismeretek megszerzése után az orbánozó már teljesen egyéni kombinációkra is képes. Néhány szép példa, mire viheti az alapfokú orbánozó, ha szorgalmas: ”gumicsizmás dísztörp”, ”alcsútmezei törpevikkancs”, ”koszlott alcsúti törpe”, ”alcsúti bolháscirkusz csillaga”, ”alcsúti szaroscsizmás traktoros”, ”alcsútpusztai tõgyésztraktoros”, ”alcsúti szektafõnök gnómus magasitott talpú gumicsizmáját, a talpán lévõ 10 centi tehénxarral...”

Szakirodalom:
Az orbánozás iránt õszintén érdeklõdõknek feltétlenül ajánlott az Indexen a Láttatok már kerti orbántörpét? címû topic. Fõleg alap- és középfokú orbánozás található benne, helyenként profi orbánozók jeles szerzeményei.
Még egy molylepke.....
Kim Dzsong Un 2015.01.08 19:24:56
@OoOoOo: ugyan mi kőzünk egy gyűlölködő cionista újság elleni merénylethez, ami Franciaországban történt? A fagyi visszanyal a gyarmatosító nagyhatalmaknak. És lesz ez még rosszabb is. Legalább addig sem velünk foglalkoznak.
A három egymás után zsinórban megnyert választás ide vagy oda, valami mégis most megbicsaklott a Nemzeti Együttműködés Rendszerében (NER). A közelmúltban sok kisebb botrány tépázta meg a Fidesz népszerűségét, amelyek hatása összességében mégis óriási: 12 százalékot…..
A Polgári Konzervatív Párt -- az elnevezésével összhangban -- a következő célokkal jött létre és politizál:  # szolgáltató, értékteremtő jogállam és kiegyensúlyozott, kiszámítható szabályozási rendszer; -- erős önkormányzatiság és autonómiák; -- a korrupció…..
Kim Dzsong Un 2015.01.05 21:26:36
@kekex: ennek azért számolj utána mégegyszer.
Mikor lesz meg az új SZDSZ, Zsolti? Már alig várom...
Kim Dzsong Un 2015.01.03 23:47:22
@Egy kis porszem: ezt te sem gondolhatod, hogy a CIA annyira ostoba lenne, hogy Várady-t komolyan veszik mint politikust. Hozzá képest Bajnai egy vérprofi. Várady saját magát járatja le a médiaszerepléseivel.
Kim Dzsong Un 2015.01.04 21:32:50
@Egy kis porszem: na Várady-t már le is váltották.
A korrupcióellenes OCCRP vagyis az Organized Crime and Corruption Reporting Project rendhagyó módon, ismét megválasztotta az elmúlt év legkorruptabb politikusait. Az első hely nem jelenthet komoly meglepetést. De a második? Talán az sem. Az első Az első helyen az a Vlagyimir Putyin…..
Van egy homályos, de csaknem általános, és időről időre kitörő érzés a világban azzal kapcsolatban, hogy nem jó irányba mennek a dolgok, amely legutóbb az évezredfordulóról, a dotcom lufi kidurranásától, a tőzsdeválságtól és az ikertornyok lerombolásától ered, amikor a…..
Kim Dzsong Un 2015.01.02 01:44:11
@Khonsu: Hehe. Nem lesz könnyű elmagyarázni a bennszülötteknek, hogy a gondjaik megoldása az, hogy egy birodalom gyarmatosítja őket. "A feladat tulajdonképpen annak a rendszernek a megtalálása vagy inkább kitalálása", amitől elhiszik ezt a hazugságot.
Van itt egy mulatságos cikk – méghozzá a Népszavában. A lap kormánypárti forrásai állítólag arról beszélnek, hogy Orbánnak és rendszerének már csak néhány hónapja van hátra. A párton belül egyre nő az elégedetlenség Orbánnal szemben, már az is felmerült, hogy a…..
Nem azért, mintha bármi jelentősége lenne S. Zsolt megélhetési politikus legutóbbi mondókájának, és nem is az ünnepek miatt, hanem csak úgy teljesen véletlenül jutott eszembe: a KDNP pontosan ugyanolyan, mint a Transformerek! 1. Mára a KDNP és a Transformers is egy valaha…..
Kim Dzsong Un 2014.12.29 15:17:23
Az utóbbi időben nem szükséges Bruce Willis filmeket nézni, és egyéb világösszeesküvős csihipuhikat sem. Elegendő Kövér László doktor nyilatkozatait olvasgatni, és kevés fantáziával túl lehet lépni akár dr. Genyán is. Őszintén, soha nem kedveltem ezt a zavaros tekintetű,…..
Kim Dzsong Un 2014.12.27 18:30:35
@Jules Verne: hihetetlen, hogy ti zsidók, milyen vérszomjasan tudtok gyűlölködni. Azt azért ne felejtsd el. Kisebbségben vagytok.
Sokszor hangzik el, hogy a CBA-t azért kell támogatni, mert a multival szemben ő legalább itthon költi el a pénzét. Rossz hírem van: Ez nagyon nem így van. Jelentős részben azért, mert a multi sem úgy működik, ahogy azt Pistike elképzeli. Egyfelől a többségének nem egy-két…..
Január 2-án erődemonstrációra készül a társadalmi ellenzék, amelyen a mai állás szerint meg fog jelenni a parlamenti hivatalos ellenzék egy része -- konkrétan a DK -- a saját zászlói alatt. A tüntetés fő szervezője, Várady Zsolt, illetve néhány másik szervező is megkérte…..
Kim Dzsong Un 2014.12.24 00:50:24
@integrans: már ne haragudj, de sok butaságot sikerült összehordanod.

A modern jogállamok alapvetően a képviseleti demokráciára épülnek, a törvényeket nem a "nép", ha választott képviselői fogadják el. A közvetlen demokrácia meg egy kivételes eszköz. A magyar jogrendszer is ilyen, tehát nem történt semmilyen "alkotmányossági mulasztás" és "súlyos jogszerűtlenség". Szó sincs tehát közjogi érvénytelenségről.

Magyarországon az, hogy az elfogadott alkotmányt megerősítik-e népszavazással tehát nem jogszerűségi, hanem politikai legitimációs kérdés. Ilyen kérdésekben pedig közmegegyezést kívánni ugyan lehet, de nem reális.
A Polgári Konzervatív Párt azért polgári, mert a nevezettek részvételével és támogatásával (mindösszesen a katarzisa mellett) fog eljutni oda, ahova el fog. A PKP mindig a polgárság adott szellemi, kulturális, anyagi és erkölcsi állapotát tükrözi az országban, ha kicsi (mint…..
Kim Dzsong Un 2014.12.21 23:39:43
@Hidvégi Mihály: nem is várta senki. :)
Kim Dzsong Un 2014.12.22 00:50:48
@PFNA: hehe. Téged hányszor tiltottak már ki innen?
Kim Dzsong Un 2014.12.22 00:51:19
@PFNA: hehe. Téged hányszor tiltottak már ki innen?