Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Labancz

0 bejegyzést írt és 1143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Labancz 2018.12.21 21:52:53
Észak-Korea az egyetlen hely, ahol olyan szovjet repülőgéptípusokon lehet még megbízhatóan repülni, melyek már unikumnak számitanak a  levegőben...
Labancz 2017.08.23 12:09:49
Ha azt írjuk, hogy Olaszországgal mostanában (?) akadnak problémák, akkor jóformán nem írtunk semmit. A gazdaság évek óta egyetlen hajszálon függ, a fiatalok 40 százalékának nincs munkája, szóval a kilátások nem túl jók. Vagy mégis?..
Labancz 2017.05.23 09:15:55
@Brix: A szó, amit keresel: Soros
Végre új belsőjű Ryanair-gépet fogtunk ki, le tudtuk tesztelni a nagy megújulást. Az eddigi vállalhatatlanul rondánál sokkal kulturáltabb lett,  kétségkívül kényelmesebb is, de a legbosszantóbb apróságot megtartották.  Lassan másfél éve közölték az első fotókat a Ryanair új gépbelsőjéről, nekünk…..
Stockholm egyszerűen zseniális hely. Olyan mint az IKEA. Rengeteg izgalmas dolog van benne és a tájékozódás, köszönhetően a tucatnyi hídnak, kicsit nehézkes. De tanulható. Ha néhány napot odafigyeléssel eltölt itt az ember, gyorsan megismeri a kiskapukat és a páratlanul gördülékeny…..
11 ember igazol vagy igazolt ezekben a napokban a HírTV-hez, közülük 3 az Origótól – írja a 24.hu.  A HírTV Simicska Lajos érdekeltségébe tartozik, és a bővítés azt jelzi, hogy a Fidesz egykori támogatója komolyan gondolja most már kormánykritikusabb tévécsatornája fejlesztését. Az érkezők,…..
Labancz 2017.04.27 22:52:51
@a Nanga Parbat rabjai: Össze. A neve: gnómnyolcas
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
A bakelit lemezek a retró korszakukat élik, újra divatba jöttek. Sokan gyűjtik őket, akár annak ellenére is, hogy nem tudják mivel lejátszani. Az igazán vájtfülű fanatikusok pedig a bakelit lemezjátszóra esküsznek, mondván össze sem lehet hasonlítani az analóg zene hangzását, a modern kor…..
Magyar feltámadás, harcoló honvédek, leventemozgalom, bolsevik veszély, légoltalom és hungarizmus. A dicsőségtől a pusztulásig. Súlyos mondanivaló és művészet. Magyar plakátok egy jövőnket meghatározó korszakból...
Ha már Changshaban jár az ember, illik nem kihagyni. Amennyiben merszünk van hozzá. Hunan tartomány székhelye ugyanis híres erről a gyomorforgató szagú csemegéről.   De miről is van szó? A tofut magát valószínűleg nem kell bemutatni, ma már a nyugati világban sem számít kuriózumnak, a keleti…..
1910. II. Miklós orosz cár gépkocsiját vasúton is lehetett szállítani a külön erre a célra épült vagonban  ..
Évről évre egyre több magyar tanul Bécsben, felsőoktatási intézményben. Bár az államilag finanszírozott egyetemeken az oktatásért nem kell fizetni tandíjat, azért az élet nincs ingyen. Lássuk, milyen költségek terhelik a szülőket, ha gyermekük Bécs mellett dönt, és tudást a fejébe itt…..
Labancz 2016.10.28 09:17:05
@Homo Homini Lupus: Nincs is jobb, mint a diákhitel. :)
A V4-es országok független szerkesztőségei sorra nyilvánítják ki szolidaritásukat a Népszabadsággal. A lengyel Gazeta Wyborcza után vasárnap a szlovákiai Denník N jelentette be, hogy hétfőn magyarul, fehér lapon üzennek címlapjukon a budapesti kollégáknak...
Labancz 2016.10.10 07:18:28
Labancz 2016.09.23 08:18:59
"A címben szereplő mondat jutott eszembe a mai képek láttán. A háború oly távolinak tűnik e képek láttán. Ki emlékszik közületek, miből van az idézet?" - Jtom Max Leonard csodás képei a második világháború után 7-14 évvel Nyugat-Németországban készültek. 1955. Bad Herrenalb  ..
Labancz 2016.09.21 13:08:24
Labancz 2016.09.21 13:09:47
@aegithalos: A Cavintont ajánlom.
  Ha a II. világháborús bombázásokról esik szó, rögtön beugorhat egy régi fotó Hirosima, Drezda vagy London elpusztított házairól, az üszkösödő romokról vagy a hullahegyekről. Tudjátok-e azonban, hogy ebből a csodálatos világbéke teremtésből Miskolc sem maradt ki? Négyszer is a nyakunkba hullottak a…..
Szabó Vivien Neked mi jut eszedbe először Svédországgal kapcsolatban? Fenyvesekből előbukkanó bárgyú rénszarvasok? Volvo kombival közlekedő családok? Szőke szingli csajok, szakállas félistenek? Igen-igen, egészen jó helyen jársz! Mielőtt ide költöztem én is pont ilyen kategóriák mentén…..
Labancz 2016.08.08 16:39:53
@Advanced Flight: Jártál már Svédországban okoska, vagy csak a panelből rettegsz?
Sajnos a vezetékes víz mondhatni mindenhol a kemény, ami ellen elég nehéz védekezni. Látható nyomai leginkább a csaptelepeken és a vizes felületeken észlelhető, ha nem védekezünk ellene szinte napi rendszerességgel. Ha pedig gyakorta elfeledkezünk e felületek használat utáni tisztításáról, a…..
Kihirdették a teheráni Holokauszt-rajzverseny eredményét. Az első díjat egy antiszemita francia karikaturista vitte el, de a többi díjazott alkotás üzenete is egyértelmű. Az először Mahmúd Ahmadinedzsád akkori elnök által 2006-ban meghirdetett versenyt tíz év után rendezték meg ismét, immár az Irán…..
  Szeretek kenyeret sütni,  elsősorban az illata miatt, meg azért,mert tudom, mit teszek bele. Szoktunk persze a boltban is venni, elsősorban baguette-t, amiben persze a pékségek a legjobbak, mert a szupermarketekben sokszor az előregyártott kenyereket sütik ki.  Van kenyérsütőgépem, amit…..
Úgy tudjuk iparági forrásainktól, hogy Dirk Gerkensnél tegnap telt be az a bizonyos pohár, és ugyan ő volt az aki az RTL-es Jakab Ádám (sikertelen) elcsábítási kísérletét levezényelte a háttérből (erről itt írtunk), de a tegnap a TV2 hírműsorához, a Tényekhez felelős szerkesztőként kinevezett Miki…..
Miki Tímeát, az Echo Tv korábbi vezérigazgatóját nevezték ki a Tények felelős szerkesztőjének. A hírt az érintett telefonon megerősítette a comment:comnak. Miki Tímea 1985-1997 között a Magyar Televízió Híradójának rendezőjeként dolgozott, 1997-2006 között már volt a TV2-nél, hasonló feladatot…..