Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szellemlanyka

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szellemlanyka 2023.01.21 01:35:24
@szánentáli: mondjuk, a helyszínen kívül a résztvevők is garantálni fogják a színvonalat. Trashnek ígérkezik. ;) Bár én a Luigi gyereket bírtam, amikor még régen párszor tapsoltatott statiszta koromban. :) Valószínű a posztot is miatta láttam, nem a másik három miatt. Most viszont kezdhetek izgulni, hogy kattintottam és lehet pár napig az algoritmus megszór az ő tevékenységükkel is. Ki kell tartanom, hogy véletlenül se kattintsak semmi másra velük kapcsolatban. :D
ValóVilág HogyVolt Félidő 2023.01.12 12:15:21
szellemlanyka 2023.01.13 00:45:26
szellemlanyka 2023.01.13 00:49:44
@Kosztarika: kötelességtudó kísértet vagyok. :)
Üdv mindenki, újra egy rendes hv, mert van időm :)Vandával kezdünk, akiről többen megállapítottuk már a kommentek között, hogy bármikor jobb, mint az aranyásó fosch9-es, uh örülünk. Ráadásul ma szexiben is van: fekete combcsizma, miniszoknya és valami felső, kibontott füleltakaró hajzat.Egy kis izom…..
szellemlanyka 2023.01.12 09:08:22
@Fu Szekh Li: bakker, ettől kiégett az agyam, így nagyon kevés alvás után. De legalább tudom, hogy ettől jobban nem fájhat a foghúzás sem. :(
 Tisztelt Hölgyeim és Uraim, újabb epizódhoz érkeztünk melyben szerencsére Peti köszönt minket, aki kölcsön kérte Ancsától a jaguáros felsöjét.  ..
szellemlanyka 2022.12.25 00:18:14
@evacat: Én ma délben láttam egy anyukát meg a 6 év körüli fiát pizsamában + köntösben a sarki boltban vásárolni. Jó, ez Anglia, itt az ilyesmi előfordul, de én eddig csak sötétedés után láttam köntösben vásárolni embereket. A villában legalább "otthon" vannak. Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Ezúttal csíkos köntösben köszönt minket Ancsa és rá is fókuszál a gyerekvállalás témájára a villában ami hála istennek csak fiktív és csak lufikkal az öltözék alatt van reprezentálva mint ezt már láthattuk.  ..
Bocs mindenki, tudom hogy posztot ígértem, de a tegnapi rész annyira szar és unalmas és értelmetlen volt, hogy annak a hogyvoltozásával nem vagyok hajlandó elbaszni három órát az életemből... De a héten lesz új rendes poszt is, szerintem csütörtökön, mert szerdán ugye kihívás...
szellemlanyka 2022.11.29 20:50:10
@hereverő heverő: @Patria: Köszönöm szépen, így már kezd világosodni a funkciója. :) Most már csak az a kérdés, hogy más- eredeti- kiválasztott ettől hívhatja-e őt párbajozni?

Hereverő heverő, 10 évig voltam ügyfélszolgálatos, és szerintem még most is tudnám csinálni, szóval lehet tényleg egy kicsit mazochista lehetek. :) Mindenképp valami fura alfaja az emberiségnek. Szóval csak így tovább, pörgessétek a kommenteket, hadd olvassak. :)
Indy tehát munka és pénz nélkül maradt, erről panaszkodik Claire-nek a stúdióépületek között sétálva. Valami fiatal csávó messziről odainteget Claire-nek és erre annyira koncentrál, hogy fejjel előre belebucskázik egy nagyméretű szennyestartóba. Claire odafut hozzá és kicsit dumál vele, majd könnyű…..
szellemlanyka 2022.11.25 21:53:06
A nyúlünnep utáni első munkanapon köszöntök mindenkit, végre meg fog íródni a JLB utolsó része, ami igazából nem is JLB, hanem JLGY, mert bizony Vivi itt Jött, Látott és Győzött. Anikó szerint is így van ez, hisz a JLGY az bizony a JLB különkiadása..ám legyen. Könnyebb lesz címet adni ennek a 39…..
Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt.…..
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
   A 89-es számú összefoglalót Ancsa vezeti fel nekünk méretes zakóban - ami ennél fogva inkább kabátnak tűnik - és hatalmas fejű gumicsizmában. Hamarosan kiderül kit hív ki Merci – mondja Ancsa – ám előtte lehull végre a lepel, a hét millió nézőt (LehetEgyVéleményemGábor után szabadon)…..
Néhány óra telt csak el, és már megint itt vagyok, ezek után nem csoda, ha álmomban is a villában voltam, és a dohányosok legvadabb rémálmát éltem át, azt, amikor nyirkos, átizzadt pólóban ébredsz a végén, hörögve kapkodva a levegőért, és utána percekig kell nyugtatnod magad az ágyban ülve, hogy…..
Na jó, valljuk be ez így egy ordas nagy clickbait, nemhogy a jelen szériának, valószínűleg magának a műsornak sem létezett soha semmilyen dicsősége de ha az ápoltak kellően hatásvadász címekkel kapták a róluk szóló híreket akkor engedtessék meg ugyanez nekünk is. Ám ha már szóba került, az esetleges…..
szellemlanyka 2021.02.06 17:32:27
szellemlanyka 2021.02.06 18:22:13
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Tudomásom szerint nem ismerjük egymást és a Keresem a családomnak című műsornak se tudnék témát szolgáltatni. :)
Olyan korán vége van a legtöbb "tematikus" hétnek, hogy rendszerint lemaradok róluk, ami a hogyvoltírást illeti, így retrospektíve csak annyit fűznék hozzá, hogy meglepetésként ért Zsolt gazda személye, én azt hittem erre a szerepre is Sztropacsek Gusztávot delegálja majd a szerkesztőség. Az idei…..
szellemlanyka 2021.01.30 23:20:26
@Ármándójózsi: Szia! Sajnos nem tudok kommentelni. :( Nem nézem a műsort, így nem tudnék saját véleményt írni. Maximum másolni valakiét innen, akinek épp szimpatikus a szövege. De akkor meg CopyPaste néven kellene írnom. :D Amúgy szívesen olvasom az összefoglalókat, meg titeket is. Cukik vagytok, meg többnyire viccesek is. Csak így tovább!
szellemlanyka 2021.01.30 23:30:09
@mocskosmacska: Igen, a posztoló kifejezetten úgy írta, hogy légyszi szavazattok a barátnőmre, Fruzsinára. Magamból kiindulva, tutira nem kampányolnék senkiért, akit nem kedvelek és pláne nem is ismerek személyesen. Bár persze akár még rtl-es szerki is lehetett, csakhogy legyen itt egy konspirációs elmélet is. :D
Sziasztok kedves ValóVilág-függő kispajtásaim, olvassuk meg együtt, hogy mit néztünk meg tegnap együtt a villalakók tegnapelőttjéről. Puskás úr a mai porondmester és az eheti sziporkázásai után szerintem ma is hozzá fogja tudni tenni a magáét...
szellemlanyka 2021.01.11 16:25:38
@silvermansarah: tegnapi húsleves, és Brúnó. :D
Titkokat és bűnöket ígér ez a rész, és ha azt gondolnánk, hogy jó-jó, a bűnök csúnya dolgok, és nem is igazán szoktuk kitenni őket az ablakba, de azért mégsem olyan egetrengetően nagy tabuk, akkor gondoljunk bele, hogyan viselkednénk, ha egy börtönviselt kollégát kapnánk…..
szellemlanyka 2017.11.13 22:33:27
Jelentem, nincs fent a neten a teljes adás, ami a körülmények ismeretében (ti. hogy jövő héttel párosával rúgják ki a versenyzőket a picsába) meglehetősen vicces. Persze lehet, hogy csak az van, hogy béna vagyok, és egy bizonyos pont után már nem tudok visszaléptetni a Legfrissebb tartalmaknál a tv2…..
szellemlanyka 2016.10.26 22:22:12
Bár a cirkusz hétnél még az is izgalmasabb lenne, ha bedobnának egy paklit, és napi hét órában kártyáznának az agyhalottak, de azért tartogatott izgalmakat a mai adás is. Evelinnek Soma olyan, mintha a testvére lenne, ezért csak kiveri neki, szex nem lesz. Tivy nem akar dugni, csak ha muszáj. De a…..
Itt vagyunk megint egy livebloggal, pucér emberekről, kendőzetlenül, muhaha. Az új posztok a szokásoknak megfelelően fent jelennek meg, a régebbiek lentebb, tessen görgetni. A múlt heti adás itt olvasható, itt meg pár kép a szereplőkről, mármint az eddigiekről:  szabóZ: A legnagyobb kérdés ugye…..
szellemlanyka 2016.05.02 23:30:41
@Pácsó Ármándó: Uh, köszi. Na majd a céges gépről, ha a kezeim közé kaparintom. A saját gépem szerintem túl prűd hozzá, vagy csak nem bírja a videókat. :)
sixx: Hamarosan elkezdődik a Viasat3 pucéremberes realityje, aminek beharangozó posztjára 1 117 000 alkalommal kattintottak a kedves olvasók a comment:comon, ezzel abszolút blog.hu- és valószínűleg magyar internetes rekordot is felállítva, mármint egy posztra lebontva értve. Köszönjük szépen,…..
szellemlanyka 2016.04.30 01:20:10
@Pácsó Ármándó: Juuuj, ez így csak piszkos fantázia light. :)
szellemlanyka 2016.04.30 17:23:22
@Pácsó Ármándó: na ezért gondoltam volna én is inkább az olvasó közönségre :)
szellemlanyka 2016.05.01 23:42:55
@Pácsó Ármándó: Szerintem hamarosan megtudjuk. Én csak itt olvasok a tv-ről, nézni nem nézem, nem is annyira ismerem fel a hírességeket. Pedig most ebben az albiban még készülék is van hozzá, csak kéne vagy 20 m koax kábel, hogy a kettővel odábbi szobából átjöjjön jel, szóval, marad a hogyvolt. :) Meg néha letörlöm róla a port. És mivel régi, fényképeket is tudok tartani a tetején. :)
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..