Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szellemlanyka

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Titkokat és bűnöket ígér ez a rész, és ha azt gondolnánk, hogy jó-jó, a bűnök csúnya dolgok, és nem is igazán szoktuk kitenni őket az ablakba, de azért mégsem olyan egetrengetően nagy tabuk, akkor gondoljunk bele, hogyan viselkednénk, ha egy börtönviselt kollégát kapnánk…..
szellemlanyka 2017.11.13 22:33:27
Jelentem, nincs fent a neten a teljes adás, ami a körülmények ismeretében (ti. hogy jövő héttel párosával rúgják ki a versenyzőket a picsába) meglehetősen vicces. Persze lehet, hogy csak az van, hogy béna vagyok, és egy bizonyos pont után már nem tudok visszaléptetni a Legfrissebb tartalmaknál a tv2…..
szellemlanyka 2016.10.26 22:22:12
Bár a cirkusz hétnél még az is izgalmasabb lenne, ha bedobnának egy paklit, és napi hét órában kártyáznának az agyhalottak, de azért tartogatott izgalmakat a mai adás is. Evelinnek Soma olyan, mintha a testvére lenne, ezért csak kiveri neki, szex nem lesz. Tivy nem akar dugni, csak ha muszáj. De a…..
Itt vagyunk megint egy livebloggal, pucér emberekről, kendőzetlenül, muhaha. Az új posztok a szokásoknak megfelelően fent jelennek meg, a régebbiek lentebb, tessen görgetni. A múlt heti adás itt olvasható, itt meg pár kép a szereplőkről, mármint az eddigiekről:  szabóZ: A legnagyobb kérdés ugye…..
szellemlanyka 2016.05.02 23:30:41
@Pácsó Ármándó: Uh, köszi. Na majd a céges gépről, ha a kezeim közé kaparintom. A saját gépem szerintem túl prűd hozzá, vagy csak nem bírja a videókat. :)
sixx: Hamarosan elkezdődik a Viasat3 pucéremberes realityje, aminek beharangozó posztjára 1 117 000 alkalommal kattintottak a kedves olvasók a comment:comon, ezzel abszolút blog.hu- és valószínűleg magyar internetes rekordot is felállítva, mármint egy posztra lebontva értve. Köszönjük szépen,…..
szellemlanyka 2016.04.30 01:20:10
@Pácsó Ármándó: Juuuj, ez így csak piszkos fantázia light. :)
szellemlanyka 2016.04.30 17:23:22
@Pácsó Ármándó: na ezért gondoltam volna én is inkább az olvasó közönségre :)
szellemlanyka 2016.05.01 23:42:55
@Pácsó Ármándó: Szerintem hamarosan megtudjuk. Én csak itt olvasok a tv-ről, nézni nem nézem, nem is annyira ismerem fel a hírességeket. Pedig most ebben az albiban még készülék is van hozzá, csak kéne vagy 20 m koax kábel, hogy a kettővel odábbi szobából átjöjjön jel, szóval, marad a hogyvolt. :) Meg néha letörlöm róla a port. És mivel régi, fényképeket is tudok tartani a tetején. :)
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..