Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenejunkie

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kisebb kihagyás után (oops) újra itt vagyok, újra itt van a tavasz is, így újra itt van a zenei műsorok-versenyek-fesztiválok(?) gyöngyszeme, az Eurovíziós Dalfesztivál is. /SARCASM/ Tény, hogy akik szeretik az igényes zenét, akik hallgatnak zenét, akiknek van fülük, azok nem…..
A Muse azt ígérte, hogy az új lemezzel elhagyják az utóbbi anyagokon hallott szimfonikus hangzást, és visszakanyarodnak a szikár rockhoz. A most kijött a Psycho című dallal mindenki leellenőrizheti, hogy így van-e. Szerintünk így. A Drones című album amúgy június 8-án jelenik…..
Stay Tuned The Neighbourhood 2014.12.21 01:10:55
A 2011-ben alakult alternative/indie rock-ot játszó The Neighbourhood hamar tett szert kisebb hírnévre, mikor 2012-ben kiadták az I’m Sorry… című EP-t amin szerepelt a már 39 milliós nézettséget elérő Sweater Weather c. dal, illetve egy másik kislemez, a Female Robbery. 2013-ban…..
Stay Tuned John Newman 2014.12.21 01:04:53
Az angliai születésű John Newman 2013-ban Tribute című debütáló albumával berobbant a köztudatba, hatalmas sikereket egymás után halmozva. Rádiókban hihetetlen sokat játszották legismertebb számát, a Love Me Again-t. A hatalmas sikereket mindössze 23 évesen bezsebelő Newman…..