Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandokan66

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelek szerint jövőre is Felcsút fog a legjobban járni a látvány-csapatsportágak támogatására szolgáló társasági adókedvezményből (TAO) lehívható pénzekkel, ugyanis a Magyar Labdarúgó Szövetség 2,2 milliárd forintos támogatást javasol A Felcsúti Utánpótlás…..
Sandokan66 2012.11.21 12:19:10
@Önnek megyünk: valoban jogszeru. Sot az is, hogy egykori szobatarsakbol ma Miniszterelnok, Koztarsasagi elnok es az Orszaggyules Elnoke lehet. Minden arc es gerinc kerdese...
Sandokan66 2012.11.21 12:40:30
@vidi-master: amit leirtal az mind szep, valahol egy normalis orszagban biztosan jol is mukodne. A tobb kommentelo altal felvetett aranytalansagrol a felcsuti akademia javara irnal valamit? Ugyanis errol szol a poszt.
Sandokan66 2012.11.21 14:03:04
@Lurian: Es nem egy ilyen van. Mi hetvegen karateversenyen voltunk, ahol tobb mint szaz ovodas es kisiskolas gyerkoc versenyzett. Az ermekre, oklevelekre mi, szulok dobtuk ossze a penzt... Ennek tukreben egyreszt a 2,2 milliard (vagyis 2200 millio HUF !!!) amit a Felcsut 1 evre kap az felfoghatatlan osszeg, masreszt szegyen gyalazat... Van bor a kepukon.
A Sandy ugyan elmosta a hétfő délelőttre tervezett nagy Android-sajtótájékoztatót, de Andy Rubin (nyilván arra is tekintettel, hogy már nagyjából minden információ és adat kiszivárgott) inkább így is megnyomta a Nagy Piros Gombot, és életre keltette a Google oldalain összes…..
Sandokan66 2012.10.30 10:14:32
Sandokan66 2012.10.30 10:25:09
@Tomi from Space: Gyerekek én is benne vagyok, ha komolyan elintézi vki...
Az előzmények: 2012. májusában jelentette be Orbán Viktor, hogy negyedjére is megkérdezi a népet az úgynevezett nemzeti konzultáció formájában. A kiküldött 16 kérdés azonban nagyon gyengére sikerült. A kérdések 8,2 millió példányban készültek, ennyi levelet és…..
„Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz. Nincs középút.” Ez az idézet remekül jellemzi a manapság méltán felkapott A tűz és jég dala-sorozatot, vagy mondhatnám úgy is, a Trónok harcát, ha valakinek nem a könyvek, hanem az HBO saját készítésű…..
Sandokan66 2012.09.25 14:06:46
Kétséges dolog le nem zárt regénysorozatról írni, de ki tudja megéljük-e valaha is a tizenhat éve tartó hömpölygés végét. Az HBO sorozata nem csak a népszerűségre erősített rá, de új távlatokat is nyitott: meglepően magas színvonalon egyesítette a szöveghűséget a filmes…..
Geekblog Trónok harca, 1. évad 2011.09.26 08:08:00
Bármennyire is magával ragadó a fantasy világteremtő ereje, ha mechanizmusainak köszönhetően adós marad, hogy is mondjam: pont a Varázslattal. Nem kell a jegybank elnökének lenni annak belátásához, hogy a futószalagon fosott dolgoknak biz nemigen nő az értéke; ha a szilfa sem…..
Az új Orbán-rendszer csak egy ruha, valójában a nemzet a test, azon az Orbán-rendszer a ruha. Mielőtt Szalai Anomália rám küldené a gondolatrendőrség rohamosztagát, hogy így belerondítok az alkotmányozás fennkölt ünnepébe, emlékeztetném arra, hogy ezek a szófordulatok…..
A következőkben megfogalmazom azt, hogy számomra mi a gond a Fidesz új alkotmány-tervezetével, továbbá, hogy mások számára mi lehet kifogásolható. Kik azok, akik kimaradnak a "miséből". Hol, mely embercsoportokat idegenít el magától, és miért. ***…..
Sandokan66 2011.03.10 10:36:19
@Csigorin: Hogy miért tartanak igényt a "házasság" megnevezésre? Amiért egy férfi és egy nő, aki nem akar vagy nem tud gyereket nemzeni. Mi a különdség?
A Mr. Skin nevű weboldal 12. éve osztja ki az ún. Anatómiai díjakat, azaz a legjobb filmes és tévés pucérkodásoknak járó virtuális szobrot vagy mi a fenét. A kategóriákat elnézve néha olyan érzésem van, mintha azokat az emlékezetes jelenetekhez kreálták volna utólag (pl.…..
Nem csoda, ha a rendes adófizetőknek böki a csőrét, ha mások a kiskapukat kihasználva kevesebbet fizetnek a közös kasszába, amit aztán persze azokból facsarnak ki, aki amúgy is fizet. Ebből adódóan bosszantó, amikor magyarok furikáznak saját autójukon külföldi rendszámmal, ami…..
Nem is olyan régen, valamikor február vége felé tettünk közzé egy levelet, aminek az írója azt taglalta, mennyire sok a két sáv egy körforgalomban egyes szerencsétleneknek. Scatman emlékeit is ez az írás frissíthette fel, ezúttal nem csak majdnem baleset lett a vége, hanem volt…..
autózz! Ismeretlen ismerősök 2008.11.18 17:28:00
Figyelem, előre szólok, hogy nem lesz se vér, se drog, sem pedig szex a következő történetben, amelyet Álmostól kaptunk, sőt, az egésznek számotokra borzalmas, pozitív kicsengése lesz. Tulajdonképpen a szexnek is lehetne, de az meg nem ez a blog, amíg valaki nem ír nekünk egy…..
Magam is gyakran vetődöm mai dupla sztorink helyszínére, a soroksári madarasteszkó parkolójába, ahol az emberek összeegyeztethetetlennek tartják a kétsávos egyirányú utca és a jobbkéz-szabály fogalmát és totál lefagynak. Plusz zavaró tényező, hogy a jobbról jövőknek is ott…..
Nem egészen bizonyos, hogy Midvegy egy magányos szibériai favágóval, vagy magával Hulk-kal futott össze - szerencsére csak külső szemlélőként -, mindenesetre az alábbi sztori egyik szereplőjét minden bizonnyal nagy meglepetés érte. És nem az a fajta, mint amikor az ember talál a…..
A következő posztra a megfordított mondás a legtalálóbb: Minden jóban van valami rossz. Legalábbis az ország lakóinak nagy többsége így gondolja, ami a közlekedést illeti. Lehet, hogy mi vagyunk túlságosan pesszimista nép, vagy csak elszenvedjük a szervezetlenségből fakadó…..
Legutóbbi parkolós posztunk zárásaként láthattatok már egy a bicikliutat parkolóhelyként hasznosító rendőrautót, tökéletes átvezetésként mai válogatásunkhoz. Sajnos egyet kell értenem azzal, hogy a fővárosban még mindig nincsen elég kerékpárút, ami van, az meg sokszor…..
Akármekkora légyen is a válság, kóvályogjon bár az összeomlás szélén Amerika autópiaca, a Suzuki szekere jól szalad. Legalábbis erről regél a cég sajtóközleménye, melynek címe: A Suzuki sikertörténetének legújabb fejezete No nem valami izgalmas fejezet, de talán…..
Ideig-óráig mindannyian sokkolódunk, ha valami borzalmas balesetről látunk képeket, de sokszor már pár érzékletes sor is elég. Riki úgy gondolta, már kellően jól tudja kezelni az idegesítő helyzeteket, de saját magát lepte meg, mert mégsem. Mint szinte mindenki, aki ide írt,…..
autózz! Szemét szemetelők 2008.09.04 07:14:00
Akárhová megyünk, mindehol találkozunk szeméttel. Bár nem környezetvédelmi blog vagyunk, de autósokról van szó és ez nemcsak szemetelés, hanem egyben veszélyeztetés is, hiszen menet közben akár a szélvédőnkön is landolhatnak a "kedves" kis csomagok. Nyergiberginek is…..
Egy önjelölt rendőrrel futott össze Roland is az M3-ason Pest felé, mint eddig már oly sokan mások is kis hazánkban mindenfelé. A levelét olvasva azért számomra nem ennyire fekete-fehér a helyzet, mert azt leginkább az autó sofőrje dönti el, hogy mennyire mászik az előtte haladó…..