Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csb

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A petárdázás és igazából a házi tűzijáték is eléggé... túlhaladott szórakozás. Használójuk tudatosan felvállalja, hogy hallótávolságban ezen élményt hátukra sem kívánó embertársainak kellemetlenséget, ritkábban anyagi kárt okoz. Nagyobb népsűrűségű helyeken a terrorbombázásokat vagy ostromokat…..
Jó hír az additív gyártás egyre összetettebb szabványvilágát figyelemmel követők számára, hogy az akcelerátor szerepet betöltő ohiói America Makes és az Amerikai Nemzeti Szabványintézet, az ANSI interaktív online portált indított a területről. Hiánypótló feladatra vállalkoztak, a 3D nyomtatás…..
Karakter Pont, pont, vesszőcske 2019.11.15 10:00:00
Amikor — mintegy tizenöt éve — először kezdtek terjedni, majd burjánozni az úgynevezett szmájlik, a magam részéről azt határoztam el, hogy én ugyan sosem fogom használni őket. Úgy véltem, megvannak a nyelvi eszközeim hozzá, hogy képes legyek jóindulatot, iróniát, jókedvet, dühöt és minden egyéb…..
Ránézésre éppen olyan ez a svéd gyártmányú bringa, mint rengeteg társa, ami miatt mégis egészen különös, az az alapanyaga. A mindösszesen 1000 példányban készült kerékpárt alig pár napja kapni...
Csb 2019.08.19 02:36:19
@Attilajukkaja: epp ez abaj, hogy ez nem feltetlenul jo hir.

Olyan, mint amikor megvedenek a zoldek egy darab fat a kivsagastol. Cserebe az ut elkeruli, tovabb tart az eljutas a-bol b-be, az autok tobbet szennyeznek ezalatt, es a hosszabb uton ki kellett vagni 5 masik fat. De nem baj, mert megmentettunk egyet.

Az a baj a kornyezetvedelemmel, hogy rohadtul osszetett, es ezt az emberek nem latjak at. Pl. azt, hogy egy kisebb szennyezes orvoslasa itt esetleg sokkal tobbet art ott (vagy maskor).

Nem azt mondom, hogy ne legyen kornyezetvedelem, csak azt, hogy lassunk az orrunkal tovabb is.
Finn tudósok, Maki Kaurismuki és Björn Jonagold, fantasztikus felfedezést tettek, amikor egy isten háta mögötti Északi-tengeri szigeten Antasklaskirun-on kutatták a helyi élővilágot. A sziget teljesen elzárt a külvilágtól, ezért is nyújt a tudománynak végtelen tárházát az ott élő fajok…..
Csb 2019.07.26 08:01:45
@István Torma: méginkább: használtautó-kereskedő.
Vannak olyan bloggerek, akiknek zsigerből jönnek a cikkek a blogjára…de ez lehet, hogy csak a látszat! Azok, aki rendszeresen írnak, tudják, hogyan kell előre dolgozni, tervezni, és tudatosan építik az irányt, amely mentén haladnak.   De, hogy lehet előre tervezni?  Egyrészt pontosan tudnod kell,…..
Csb 2019.06.28 02:00:54
@Eugene Horse: a helyesírásod rendben van. Nem akarnál egy "gyakran elkövetett hibák" blogot indítani? Minden bloggernek érdemes lenne olvasnia, mert siralmas, amit ltalaban osszekaparnak...
Csb 2019.06.28 02:02:36
@Csb: korábban elküldte a telefonom, mint akartam, nem tudtam az ékezeteket javítani. Bocs. :)
Írtunk már drónokról és drónépítésről, könyvet is ajánlottunk hozzá. Most fordítok a nézőponton, mivel működés közben láttam egy nagyon nehéz, nagyon profi gépet és kicsit továbbgondoltam a máshol már közbeszéd tárgyává lett drónos kukkolás kérdését. Tehát a magánélet szentsége és védelme közügy.…..
Ausztrália több szempontból is a világ egyik legsokszínűbb országa. Lenyűgöző természete és állatvilága, hatalmas mérete mellett rengeteg érdekesség is kapcsolódik hozzá, amit talán eddig nem tudtál. Az országban 1991 óta nem volt gazdasági visszaesés, még a 2008-as világválság idején sem…..
Megkaparintottuk egy tartós teszt erejéig a Telenor jóvoltából a Huawei idei nagy durranását, a három Leica kamerával és sok más ínyencséggel felszerelt csúcskészülékét, a Mate 20 PROt. Nyilván a legnagyobb különlegességére mentünk rá, így főként a multimédiás képességei felől közelítettük meg a…..
A múltkori cikkem, 'A világ 10 legszebb vasútvonala' elképesztő sikereket ért el: több, mint 75 ezren néztétek meg egy hétvége leforgása alatt, amit ezúttal is nagyon köszönök! Most a világ leggyönyörűbb autóútjait válogattam össze nektek, amelyeken az utazás nemcsak mesés, de minden bizonnyal…..
Csb 2017.09.25 17:18:44
  ...hanem a tudomány nevében. Elmagyarázzuk!..
Csb 2017.09.15 08:01:24
Az ismert vállalatvezetési konzultációs cég, a McKinsey & Company az építőipar – digitális – jövőjéről készített tanulmányában más technológiák mellet a 3D nyomtatás is fontos szerepet játszik. A 3D nyomtatást eddig is használták a területen, teljes potenciálját viszont még távolról sem…..
Emlékszem már tizenéves koromban furcsán néztem a politikai vitákra. Volt szó kommunizmusról, és nácizmusról. Kádárról és Horthyról, jobboldali polgárságról és baloldali ploretárokról. A két oldal folyton csatározott, és mindenki választott magának egy csapatot, pont mint a fociban. És a csapatot…..
Íme néhány közkeletű tévedés és egy érdekesség Ausztráliáról. A kenguru védett állat. Na jó az talán ha nem is gondolja mindenki, hogy védett, de mint Ausztrália egyik jelképe, biztos azért vigyáznak rá. Nos nem. Amíg ez igaz a koalára, de a kenguru jobb esetben olyan mint nálunk a nyulak (cuki, de…..
Csb 2017.06.25 03:31:25
Sok férfi vélekedik úgy, hogy neki nem kell elegánsan, ízlésesen öltöznie. Megfelelő a munkába, magánéletben a mackó és az agyonviselt póló. Ha ugyan azt az életet akarják folytatni, akkor persze. Én azt tapasztaltam, hogy ezzel a gondolkodással, többet vesztenek, mint nyernek.…..
2017-ben szép kerek születésnapot ünnepel az iPhone, ezért biztosak lehetünk abban, hogy az Apple méltó modellel fog örömtáncot lejteni a felhasználók legnagyobb örömére. Rengeteg pletyka kering az új telefonról forma és funkciók tekintetében, amit leginkább azzal tudunk bemutatni, hogy az öltözői…..
Talán sokan emlékeznek még Ardi Rizal nevére. Az akkor kétéves kisfiú 2010-ben azzal került be világszerte a hírekbe, és okozott általános megdöbbenést, hogy komoly láncdohányosként napi 40 szál cigarettát szívott el. Mi lett azóta vele?..
Itt a tavasz, Quake az ég és zöld a fű, ebből az alkalomból meghívtuk az egyik legismertebb esportolónkat, aki saját bevallása szerint a mai ligákban már nehezebben boldogulna - na de ő a kilencvenes évek közepén kezdte, pár hónappal azután, hogy az id Software csodálatos Quake-je megjelent...
Ha volt elbaszott című sorozat a tévében, az a Prison Break volt, aminek első évada azzal ért véget, hogy a címben ígért szökés bekövetkezett, és utána meg nem volt szökés, csak menekülés, legalábbis a második, és ha emlékezetem nem csak, a negyedik évadban, mert az írók, akiknek az agya teljesen…..
Viszonylag ritkán foglalkozom ezen az oldalon magyar belpolitikával. Azonban a ma reggel Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel megjelent interjú egyes kijelentései aktuálissá tették, hogy írjak a választási rendszer változásairól. Miután jó egy év múlva országgyűlési választások lesznek, ez amúgy…..
Csb 2017.03.26 00:43:24
@ogli dzsí: es olyan hiperdemokratikus partok kerulnek hatalomba, ahol 20 eve minden fontos dontest ugyanaz az ember hoz?
Az 1948-ban született Kathy Grove a szakszerű fotóretusálásból élő feminista művész híres műalkotásokat kezdett el átalakítani az 1980-as évek végén. Az Other Series (Másik sorozat) című munkáiban fehérítőszerek, festékek és retusecset segítségével a sötétkamrában…..