Regisztráció Blogot indítok
Adatok
astryle

0 bejegyzést írt és 806 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
Magyar idő szerint vagy kedd, vagy szerda hajnalban dől el, hogy a fenti párosból kit juttatnak be a zsűritagok az élő adásba, ugyanis ekkor kerül sor az amerikai The Voice Knockout Round, azaz egyenes kisesés című fordulójára, amiben az énekesek egy maguk választotta dalt…..
astryle 2015.10.24 21:39:27
@sixx: faszagyerek mód ON. Tudom sixx, hogy neked azért fizetnek, hogy reklámozz és a barnamaci-ig nyalj és nem is zavar, de tudtommal Király Viktor Magyarországon már nyert egy ilyen tehetségkutató műsort (2008 Megasztár).. aztán fel tudnám sorolni a wikipédia oldaláról, hogy mennyi lemeze jelent meg videóklippel vagy, hogy a 2 szériában is ő volt az egyik zsűritag az ének iskolában.. tudtommal sikeres itthon is csak valahogy elfogytak a haknik.. aztán kell fűteni az aranymedencét is valamiből.
Mit lehet mondani egy közpénzből eltartott cég kommunikációs osztályára, ha az abból űz sportot, hogy a nekik írt leveleket vagy minősíthetetlen hangnemben válaszolja meg, kioktatja a kérdező újságírót és/vagy bloggert, félvállról veszi a kérdéseket és tulajdonképpen…..
astryle 2015.07.31 17:23:05
@sixx: ez a poszt szerintem "brühühü a csúnya mtva kitette a faszbúkra a kérdéseimet brühühü" hangvételű de amiket eddig írt a comment blog (m4 fikázás, m1 híradó fikázás stb.) azok után nem csodálom, hogy rühellik a CEMP csoportot. A legapróbb hibát is amit elkövetnek címlapon közlitek és folyamatosan kicsinylitek a munkájukat. Nem kéne baszakodni állami céggel és nem küldenek el az anyádba PONT
astryle 2015.07.31 17:58:19
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: El kell menni választani és akkor olyan lesz a közmédia amit a többség akar (anno Napkelte Darth Wader-rel nem zavart senkit?). Igen igazad van, hogy ez a cég saját zsebből van finanszírozva, csak ki ne derüljön, hogy e mögött is a b'nai brith van, mint a klubrádiónál :D Mindenkinek tudom ajánlani azt a szenzációs felvételt amiben a "drágabolgárúr" köpni nyelni nem tudott :D www.youtube.com/watch?v=1b0zGvCu0AI
Drága mulatság sporttelevíziót működtetni, derül ki a nol.hu cikkéből: egészen pontosan 5,4 milliárd forintba kerül csak 2015-ben az, hogy a köztévének egy újabb csápja nőjön be a képernyőre. Az egy hét múlva induló csatorna előkészítése javában folyik, a Népszabadság…..
astryle 2015.07.12 13:16:49
@Flankerr: ha tudsz szerezni kimutatásokat szívesen kiszámolom.

@kis_kiraly: az tényleg igaz, hogy már meg vagyunk lőve a sok sportcsatornával, viszont a RolandGarros után szívesen néztem volna tovább a Wimbledon-t is a Eurosporton, de valamiért azt csak a digi sport adja élőbe.. az meg pont nincs a UPC-nél. Az m4 et nem tartom fölöslegesnek, pl amikor téli-nyári olimpia van vagy úszás stb akkor totál nézhetetlen szokott lenni az m1-m2 így viszont akit nem érdekelnek továbbra is nézhető marad a többi.
astryle 2015.07.12 14:29:53
@martineden: amíg a baloldal a liberális eszmékért küzd és védené az illegális bevándorlókat meg a homokosokat addig nehezen hiszem. akik meg a fletóért vannak oda 10 év múlva már mind alulról szagolja az ibolyát. egyetemisták körében is a jobboldali pártok dominálnak.. az a 100 akik meg kijárnak tüntetni (dök,hök stb, ellenzék által pénzelt, kiképzett tüntetők) mindig lesznek. ahogyan az indexhez hasonló 10% alatti pártokat felnagyító médiumok is.
astryle 2015.07.12 17:26:12
@martineden: le :D és a jobbik után se lesz baloldal figyeld meg :P
A Magyar Helsinki Bizottság levelét megírta, és az MTVA vezérigazgatójához, Szabó László Zsolthoz, illetve a közmédiát felügyelő Közszolgálati Testület elnökéhez fordultak, hogy ugyan tegyenek már valamit, hogy a közvélemény reális képet kapjon országunk valóságos…..
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
astryle 2015.06.25 13:47:01
@csak egy néző:
tudom, hogy nem te fidesznáciztál és bocsi, hogy egy kalap alá vettelek titeket csak úgy betámadtál, hogy nem tudtam hova nézzek :D a nektek liberálisoknak javítom neki liberálisnak :P Az :"egyedül a köztévébe kapok hiteles információkat." okéé elismerem vannak megegyező adatok amit más tv is lead, pl a menekültek számát, csak a körítés más. De pl. menekültügyben minden órában van hír, néha élő bejelentkezés is helyszínről amit érdekesebbnek tartok. Mondjuk a szektATV-be aki a híradót szerkeszti valljuk be, hogy a Bánó András aki anno a közmédiában népszerű riportere volt a Napkeltének, nem véletlenül más a fekvése.
astryle 2015.06.25 13:55:08
@kszanaksz:
Én most csak egy példát hoztam fel, egy olyan oldalt amit millióan olvasnak odakint :D Persze, hogy meg kell nézni a többi oldalt is de elég nagy számban ott is Magyarország pártján vannak a kommentelők.
Amit viszont itt is mondtak már, én még nem hallottam baloldali megoldást a problémára. Hol tudna Mo. ennyi bevándorlót eltartani? Régen itt is amikor szarban volt az ország fellázadtak és elkergették a vezetést, de ezek a bevándorlók telibeszarják az otthoni problémáikat és inkább gyalogolnak kilométereket, hogy eltartsák a seggüket Eu adófizetők pénzéből. Nógrádi György is elmondta, hogy amióta megöltették a Khadafit (amiért kiderült, hogy a Sharkozy kampányát finanszírozta) azóta és a többi területen is ahol az amcsik háborút robbantottak onnan jönnek. Azt is elmondta, hogy Afrika 20 éven belül utoléri a kínai népesség számát és onnantól kezdve özönleni fognak ha most nem cselekednek.
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
De kurvára vártam már, hogy egyszer mindenféle szégyenkezés nélkül elsüthessem már ezt a címet! Na, mindegy. Topolka kapott egy fekete rózsát, ennek még jelentősége lesz, Becks és Norbi a kamerába rázta a pélót, ennek meg nem, nagyjából innen indítunk. A kiégett fűben…..
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
astryle 2015.02.26 22:21:14
@csak mert: @Mirocska: miatta nézem egyedül az utolsó hetet erre sehol semmi.. pedig első nap a Lacinak a beszólása, hogy a wc szokott foglalt lenni :D kár, hogy nem szerepel. szerintem fosik, hogy kibasszák a fodrászüzletből.
Gólem zöld Tommy Hilfiger-ingben és kicsit hipófoltos(?) farmerban áll a villa előtt, az ízületek recsegve tiltakoznak minden mozdulat ellen, ma este fordulat gyön, mondja bárgyú vigyorral, bár lehet ez nála a természetes arckifejezés, az eddigiekből erre következtetek, ilyen fej…..
astryle 2015.02.26 21:16:23
astryle 2015.02.26 21:22:37
@Mók_Ica: ezt a cintikét akkor hozták rivaldafénybe amikor Gáspár Evelinkéről csinált beteg képeket festékkel meg lánccal :D (öhhhm rtlklub)
Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy…..
astryle 2015.02.24 21:16:00
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: script és pár deci alkohol :D
astryle 2015.02.24 21:20:46
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szerintem a timit megcsípte valami XD
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
astryle 2015.02.22 21:47:12
@spinks: nem beteg csak már régen kettyintette meg a férje :D kicsit kanos
astryle 2015.02.22 21:59:47
@Ditti82: jézusom :D még az a szerencse hogy holnaptól ÉH :D
Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint,…..
astryle 2015.02.21 21:16:49
Fokozódik a helyzet, dúl a harc az önző és önzetlen villalakók közt, szaporodnak a beleállásra váró konfliktusok, Edina hiányzik, Dóri köhög, Laci pedig végre kiviheti azt, akit a legjobban rühell. Kiderül, hogy kié lett a jobb videoklip, és hogy mit csinálna Fanni és Dennis,…..
astryle 2015.02.20 09:45:33
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
a gonoszságra visszatérve.. 3 napig max hangerővel kéne valami olyasmit csinálni mint dinkának a DINKA MIKROPORT! de 3 napig 0-24 be.. :D kíváncsi vagyok ki adná fel a játékot :D:D:D:D MUHAHAHAHAHAHAHA
astryle 2015.02.20 18:58:52
Valaki plíz világosítson fel!
tv.hir24.hu/hirek/20150220/eljaras-indul-a-valo-vilag-7-ellen/

"fokozott figyelemmel vizsgálja a reality esetében a hazai médiatörvények betartását, épp azért, mert a műsor médiaszolgáltatója román székhelyű, így a román médiatörvények vonatkoznak rá"

Most akkor az rtl romániából önti a szart ide? :D szegény románoknak mi marad? Dinka?
astryle 2015.02.20 19:20:51
@Majom1Parádé: Köszi ! :D én is valami kiskapu szagot éreztem ez ügyben :D Ennyi erővel az összes kereskedelmi tv kimehetne romániába :D egy valag zsét spórolnának
A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán…..
astryle 2015.02.19 22:23:25
@szerivan: nem :D kurvaunalmas
astryle 2015.02.19 22:26:13
@MacákékIcukája: jaja én is találkozhatnék a KISLÁNYOMMAL :D ott hánytam el magam.. remélem :D olyat nem lehet, hogy mivel kezdődik az ÉH jövhéten most szombaton essen ki egyből 2 és Vasárnap döntő és vége?? :D Mi a tökömről fog szólni a jövőheti rész?? körömvágásról?
Lassan a finisben vagyunk, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy sűrűsödnek a dolgok a villában, azaz itt az újabb kiválasztás. Pedig a lakók, még a DRÁÁÁMAI párbajt emésztik, ahol a két szerelmest éppen csak nem állították ki egy hajó orrába, a Lukács Lacitól kölcsönkért…..
A Révai Lexikont is felülmúló Villa Történelem bőven látott már egy-két keményebb bulit, de olyan szélsőséges arconpörgést, mint ami tegnap volt, na olyat még a fecske alsógatyában és szúnyoghálós trikóban vébékázó  Szexkiborg Alek se tudott. A bent elszállásolt…..
Egy makacs nőt nehezebb rádumálni a faszija elárulására, mint Simicska Lajosból kihúzni, hogy ki a legnagyobb geci a Lajtán innen, mondja az ősi albán közmondás. Robin idegösszeomlást kap Edinától, Laci rapalbumot készítene, de hamisabb, mint az egyszeri fideszes százeurósa,…..
astryle 2015.02.14 22:25:57
@csiri bá: Ádinka amennyi szabályt megszegett már... kurvára nincs egyensúlyba a büntetéskiszabás...
astryle 2015.02.14 22:27:21
@Krétagarbó: a sok értelmifogyatékos lemming közül azért mégiscsak kitűnik :D
Folytatódik Laci és Edina vívódása, aminek keretében mindketten bevallják, hogy vissza akarnak jönni, és felismerik azt a fontos igazságot, hogy egyikük vissza is fog. Hogy mi lesz utána, azt talán csak a telejósdások tudják, az viszont biztos, hogy Dóri rosszalkodott, és ez a…..
astryle 2015.02.13 17:28:26
@kamilla123: haha velvet már csinált interjút is :D velvet.hu/gumicukor/2015/02/13/berki/ de itt még nem ég.. szerintem majd rtl hiradóba élőbe megkérdezik tőle :D Totális megsemmisülés lenne :D:D:D:D:D:D
astryle 2015.02.13 17:38:27
@kamilla123: TE FIGYI MÁR :D 2:16-2:17 nél háttérbe az nem a Sixx?? :D:D
astryle 2015.02.14 09:39:31
@sixx: Köszi sixx :) a benfentes infók mindig a legfincsibbek :D a velvetet meg ne vedd magadra nem rajtad akartam számonkérni :D
A mindig csodálatos Lilu celebrálja az összefoglalót, amitől a mezei néző cián kapszulára is haraphatott volna, annyira cefet unalmas is lehetett volna, de adjunk hálát az aranykezű és sasszemű villaszerkesztőknek, akik ebből a temérdek bélsárból is ki tudták meríteni a…..
astryle 2015.02.12 22:42:34
@Mók_Ica: Dóri mivel nem hallgattad végig az Edináék mártírkodását ezért a héten semmilyen Edina-Laci párbajjal kapcsolatos feladatban nem vehetsz rész :D Legjobb büntetés lenne a villatörténelemben
astryle 2015.02.12 22:44:31
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Győzike unokatestvíre :D hááá mit várol buksi????
astryle 2015.02.12 22:53:21
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): legkevésbé sem erre gondoltam :D a kutyám jobban vonyít autotune-nal :D:D:D Úristen Bence kimerte mondani Lilu polgári nevét élőbe :D:D ebből per lesz XDXD
Harag, gyűlölet, idegesítő kijelentések és nézetek, de mindenekelőtt a felelősségvállalás teljes hiánya jellemzi a villalakók mindennapjait. Talán a szerkesztők is látták, hogy ebből semmi jó nem fog születni (nem hogy normális összefoglaló), így szépen bedobták az új…..