Regisztráció Blogot indítok
Adatok
++King.Of.The.Stone.Age++

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjuk jól - hiszen hallottuk már kb. milliószor -, hogy Orbán nem csak Magyarországot, de egész Európát is kivezetné abból a gazdasági, morális (felsorolás hosszan folytatható) válságból, amelybe a gonosz (a többi jelzőt most felejtsük el) kapitalizmus rángatta bele a…..
++King.Of.The.Stone.Age++ 2011.01.12 01:45:43
@manager2008: @MOPO3OB: Valamint ne feledkezzünk meg az Onion Routingról se... Ami még ingyenes is.
en.wikipedia.org/wiki/Onion_routing
www.torproject.org/
Egy hazugság megkerüli a világot, mire az igazság felhúzza a bakancsát. (Mark Twain) Mi újság a nagyvilágban? Képzeljünk el egy embert, aki azt állítja, hogy 20 napig nem vett levegőt, és ennek bizonyítására tanúk előtt 20 percig visszatartaná a lélegzetét. Vagy egy orvost, amint bejelenti,…..
++King.Of.The.Stone.Age++ 2010.06.13 08:01:34
@pounderstibbons: Állítólag a Miskolci Egyetem Dunaújvárosi Főiskolai Karán (ma Dunaújvárosi Főiskola). Forrás: iwiw.

Egyébként én ezen röhögtem be:
www.freeweb.hu/ttgyk/etrend.htm
Mi lehet az a "Hasznosság (%)"? És ha valami 100+% hasznos? Az hasznosabb, mint a 100%? Sőt, egy Vitamin tabletta (sic!) ha olcsó, akkor m lehet jó minőségű... usw.
És a végén jött a kegyelemdöfés: "Csimpánz étrend"!!! Be kéne perelnem, aki ilyet leír, mert leestem a székről. A maradandó mentális károsodásról nem is beszélve...

Egyszer le kéne nézni a Tapolcai Természetgyógyász Klubba (www.freeweb.hu/ttgyk/foold.htm), hátha tanulhatunk valamit az alapítótól, pmikitől.
igazmondo A véletlen bekeményít! 2010.05.05 17:39:00
 Sok mocskolódó üzenet érkezik a blog-ra, és olyan kommentek is, amik olyanokra kérdeznek rá, amit korábban már kifejtettem, vagy önálló gondolkodással is rá lehet jönni a válaszra.Van egy olyan érzésem, hogy ezután, az ilyen üzenetek törlődnek, és a kommentelő örökre…..
++King.Of.The.Stone.Age++ 2010.06.05 08:48:12
@wmiki: Szerintem most (is) olyan dolgokba folysz bele, amikről nem sok sejtésed van, Hívő.

"szal nem értem mit rugóztok, hogy kommentek nem törlődhetnek véletlenül
igazán csak néhány bitről van szó
és több milliárd évről"

1.) A többmilliárd évet túlzásnak érzem, bár sokat nem oszt, nem szoroz.
2.) Nem csak néhány bitről van szó, ahhoz, hogy egy komment (és beismerem, elvetettem a sulykot, talán lehetséges) csak úgy, minden nyom nélkül, magától eltűnjön, ahhoz olyan sok egyidejű és szabályos véletlen kell (valószínűleg egymástól távoli helyeken, bár a blog.hu topológiáját ennyire azért nem ismerem), hogy azt véletlennek tekinteni... hááát, csak elég nagy jóindulattal lehet. Ráadásul ez rövid időn belül többször is megismétlődik. Mivel szereted, tessék: itt lehet alkalmazni a borotvát, és feltételezni, hogy azok a fránya bitek (sok!) szándékos, külső behatásra váltak köddé.

A blogodon pedig van moderálási lehetőség, mivel (figyelem, csak neked, LOGIKAAA):
A: A blog.hu-s blogokon definíció szerint van moderálás funkció. (HA elpárologna, egy karbantartás során úgyis visszakerül)
B: A blogod blog.hu-s.

Tehát: A blogodon van moderálás.

Egyébként ajánlom a "redundancia", "CRC" és egyéb babonák tanulmányozását. Érdemes.

Ha meg valami okból tényleg nem lenne moderálás funkció, és tényleg tűnnének el kommentek, jelentsd a blog.hu-nak, lehet hogy a tapasztalataid alapjaiban rengetik meg az informatikát.
++King.Of.The.Stone.Age++ 2010.06.05 03:37:18
@ThainieL: Tévedsz, Hívő! A véletlen változás igen is feltételez "transzcendens" (bár én inkább ismeretlent mondanék) eseményeket. Tekintve a tekintendő dolgok (számítástechnika, internet, usw.) természetét, nemhogy valószínűtlen, de egyenesen lehetetlen. Mert úgy van kitalálva. Különben igen nagy szarban lennénk, rendszeresen omlana minden össze.

Abban viszont egyetértek hiteddel, hogy a borotva tényleg nem a komplexebb megoldások lenyírására való és nem is használható mindig.

Egyébként az evolúcióban hol a véletlen? Mert asszem amit le szoktak véletlenezni az működésében inkább arra a játékra hajaz, ahol van egy lyukunk, és különböző formájú tárgyak közül kell megtalálni azt. amit át tudunk dugni rajta.

@Rorschach: Azért a "wmiki módra" az túlzás... Tömegesen használják így.

A borotvával csak óvatosan tessék hadonászni, még valaki megsérül.
Azt sugallják a kommentelők, hogy néhány komment eltűnik, sőt a tulajdonosát is kitiltják, utána nem tud hozzászólni. Én erre nem figyeltem fel, de lehetséges, hogy tényleg így van. De vajon mi lehet ennek az oka? A. Van egy láthatatlan lény, aki megnyom egy láthatatlan moderál…..
++King.Of.The.Stone.Age++ 2010.04.15 22:31:04
@wmiki: Én megkérdeztem a Mindenható blog.hu-t, és ő - mint e blog Teremtője és Istene - megsúgta, hogy ott van az a gomb, mivel ő ilyennek teremtette... Amennyiben a gomb létéről a blog Helytartója nem tud, akkor ID-10T hiba lépett föl.

Amúgy szerencsére a számítástechnika érzéketlen az efféle ("hiszen percenként több milliárd bit áramlik át a szerveren") hibákra, hála pl. a CRC-nek, a legmodernebb vóki-tókinak és a szexinternetnek.