Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FuckBerry

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Sziasztok!   Tavaly találtam rátok, amikor az én gondjaim is…..
- Szóval a csajnál nem volt pénz, aztán mondta, hogy máshogy is megoldhatjuk – Yussef hevesen dugdossa a mutatóujját a másik kezéből formált lyukba. Az asztaltársaság röhög, én hüledezek, majd egymás szavába vágva lökik a történeteket. Nem értették, hogy miért akarok a…..
FuckBerry 2015.02.22 21:45:22
@Schütii:
Vannak olyan modellek, pl. a Pug 206 Sedan, a régi Thalia-ból kombi, amiket csak ott láttam eddig.
Amúgy erős fenntartásaim vannak azzal a 800E km futással egy francia autónál. Főleg úgy , hogy azt 5 év alatt kell összehozni. Az évi 160E km, havi 13E, heti 3.500.....
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
FuckBerry 2015.01.31 16:54:25
@S.A.:
"Ismerősöm G3 ról váltott szinte rögtön,amikor a kezébe vette a Lumia 830 készülékemet. "

Ugye nem baj, ha azt mondom: hazudsz, vagy nem fogtál még az életben a kezedben G3-ast. A 830-as Lumia nincs egy súlycsoportban a G3-assal.