Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Decsi Csiga

242 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Decsi Csiga Ki a felelős? 2015.11.21 08:25:43
Tény: Már két napja, hogy az életveszélyt okozó súlyos testi sértés megtörtént, és a facebookon még mindig megy a viccelődés, a „meg se történt” duma. Kommentár: Erről már megírtuk a véleményünket. Tegnap volt egy pont, amikor úgy látszott, legalább a normálisabb ,…..
Tény: Tegnap este A.Zs. kampánybeszédét meg lehetett hallgatni esztrádműsorral árukapcsolásban. Kommentár: Még szerencse, hogy otthon van távirányító, amivel ki lehetett kapcsolni. Az ottülőknek nem volt ekkora szerencséjük. A meleghangú beszéd nagyja megint a volt poli…..
Decsi Csiga Micsoda támogatók! 2015.11.19 21:27:09
Tény: A fészbukon A. Zs. támogatói közül többen viccelődnek Vaskó Sándor esetén. Vannak jólértesültek, aki azt mondják, meg sem történt. Kommentár: Megadatott mindenkinek a jog hülyének lenni. Ehhez az is hozzátartozik,hogy nem tudja, hogy az. De még ezeknek az áldott…..
Decsi Csiga Ez gyorsan kiderült 2015.11.19 18:34:00
Tény: P.Cs. már késő délután tudta, mi történt a verés ügyben. Kommentár: Szó szerinti idézetek a fészről. P.Cs.:”…felbújtókról beszél, már várom, hogy megvádoljon! Valakit megfognak ma, kezében 100 ezer Ft és azt vallja, tölem kapta. Látványos lenne egy rendőrségi…..
Decsi Csiga Ez Decs? 2015.11.19 18:25:02
Tény: Az egyik képviselőjelöltet hajnalban leütötték saját ingatlana előtt. Kommentár: Ez lett Decsből? Elgondolkodtató. A szóbeli erőszak, az ígérgetés, az anyagi támogatás nem volt elég, jött a tettlegesség. Ízelítőt kaptunk abból, mire képesek egyesek. Van, aki így…..
Decsi Csiga Tanulunk ám! 2015.11.19 15:54:34
Tény: P.Cs. és A. Zs. állandóan ismétel, mert az a tudás atyja. Kommentár: Tanultunk tőlük. Mi is ismételni fogunk. Az elkövetkező napokban újra kitesszük toplistás írásainkat. Nehogy elfelejtsük a 10 hónapos ámokfutást. A legtöbbek által olvasott írás június…..
Decsi Csiga Beijedtek 2015.11.18 18:37:55
Tény: A hazugságok ellepik a falut. Kommentár: P.Cs. , A. Zs. és követői abban reménykednek, hogy a napi agymosással elérhetik , hogy az emberek ne emlékezzenek a 16 év eredményeire. Azt hiszik, annyi agya van a decsieknek, ha valami újat tömködnek bele, akkor a régi emlékek…..
Tény: A decsiek arról beszélnek, írnak, hogy az előző választáshoz hasonló etetés-itatások vannak és szokatlan időben szokatlan pénzcímlettel fizetnek egyesek. Kommentár: A fő téma, hogy nem a programok számítanak, hanem hogy…..TUDJUK mi?! Ettől tartanak sokan, hogy…..
Tény: P.Cs. vette meg saját szavazatával az orvosi szolgálati lakást. A nyolc évvel ezelőtti testület eladta a házat, hiába mondta az akkori polgármester, hogy szükség lehet még rá. Kommentár: Megint neki volt igaza. Most P. Cs. már két szolgálati lakást is akar venni az új…..
Decsi Csiga Kocsmapartizánok 2015.11.16 10:13:35
Tény: Antal Zsolték megtalálták a számukra előnyös kampányhelyet. Kommentár: Na, ezt jól kitalálták, illetve folytatták. Megtalálták azt a helyet, ahova a doktornő és a jogásznők soha nem tennék be a lábukat. Ez a kocsma. Itt lehet igazán nyomulniuk. Mindenkinek ingyen egy…..
Decsi Csiga Sárközi egyveleg 2015.11.15 12:31:59
Tény: Az új őcsényi CBA előtt egy sárpilisi fiatal nő az őcsényieknek a decsiekről beszélt. Kommentár: Az asszonyka azt fejtegette, hogy mije van tele a decsi ismerőseivel (az igazsághoz tartozik, hogy mind nő), mert ilyen egy képmutató bandát még nem látott. Most a facebookon…..
Decsi Csiga Volt pénz,nincs pénz 2015.11.14 08:01:58
Tény: A Pcsazsnemmentel tévés adásban a doktornő szóba hozta a falu pénzügyeit. Kommentár: A volt poli beszélt az egy évvel ezelőtti és a mostani helyzetről. Nem akarjuk fényezni magunkat, de durván jók vagyunk. Mi hetekkel ezelőtt megírtuk azt, amit Biczó Ernő mondott a 75…..
Decsi Csiga Decsi adok-kapok 2015.11.12 20:04:02
Tény: A facebookon egymást osztják az Antalhívek. Kommentár: Olyan ez, mint amikor a kutyákat felhergelik, de nem dobnak eléjük koncot. Aztán az első adandó arra járóba belekötnek, még ha a fészekaljhoz tartozik is. Egymást marják, acsarkodnak. Ha már a támogatók is kapnak a…..
Tény: A. Zs. azt javasolja a doktornőnek, hogy hozza össze a polgármesteri vitát, mert szerinte ez az ő dolga, mint a tévét üzemeltető alapítvány elnökének. Kommentár: Hát ez aztán húzós! Most a jogásznővel is vitázni akar, nem elég neki a doktornő. De ha így lenne, akkor…..
Decsi Csiga Lúzerek kíméljenek 2015.11.10 19:53:35
Tény: P. Cs. és A. Zs. nem jelent meg a doktornő meghívására a vitán. P.Cs. este már válaszolt a fészen a doktornő és B. E. véleményére. Kommentár: Miért nem ment oda, ha vitázni akar? Szánalomra méltó, ahogy válaszolgat virtuálisan. Tudja még hol a valóság? Ekkora…..
Decsi Csiga Cserbenhagyók 2015.11.10 06:27:51
Tény: P. Cs. és A. Zs. cserbenhagyta támogatóit. Kommentár: Egy éve tömik a híveik fejét a különféle hazugságokkal, Decsmentő akciónak álcázva. Most, amikor jól megmondhatták volna , bizonyíthattak volna, oda sem mentek. Ha mi támogattuk volna őket és bennünket hergeltek…..
Decsi Csiga Vesztett a csapat 2015.11.09 20:21:24
Tény: A fogadásunkon azok nyertek, akik azt mondták, hogy P. Cs. és A. Zs. nem áll ki. Kommentár: Kihagyták a lehetőséget, hogy bizonyítsák az igazukat. Meghátráltak.Nincsenek érveik, csak a gép előtt bátrak, amíg nem kell szembenézni. Megfosztottak bennünket attól az…..
Decsi Csiga Akiből kifogy a szusz 2015.11.08 19:59:38
Tény: P. Cs. leírta, hogy azért nem megy el a vitára, mert nem akar egy levegőt szívni B. E-vel. Kommentár: Hát ez parádés lesz. Mi van, ha véletlenül bejut a testületbe Biczó Ernő mellé képviselőnek? Akkor nem vesz majd levegőt, amíg az ülések tartanak? Vagy lehet, hogy nem…..
Decsi Csiga Fogadtunk 2015.11.08 08:39:55
Tény : Fogadásokat kötöttünk egymással, hogy P. Cs. és A. Zs. kiáll-e a doktornővel vitázni vagy kifogásokat találnak úgy, ahogy az elmúlt egy évben. Kommentár: Hát úgy néz ki, azoknak lesz igazuk, akik arra fogadtak, hogy meghátrálnak valami magyarázattal. Mondjuk P. Cs.…..
Tény: P. Cs. közzétett a fészen egy öregnéni véleményt. Eszerint Antal Zsolt, ha megválasztják, Decsen házat akar venni, Biczó Ernő pedig el akarja adni a házát. Szerinte. Az összeget is tudta a „néni”. Kommentár: Patikus bácsinak javasoljuk, hozza össze a boltot. Egy…..
Tény: Felrakták a youtube-ra Gondi doktornő bemutatkozását a civil szervezetek előtt. Kommentár: Ez már valami. Ahogy Mikóczi pestiesen mondaná: parádé! És még azt merte írni valaki, hogy a doktornő papírból beszél és nincs saját gondolata. Nagy a koppanás. Tud és van.…..
Decsi Csiga Hát ez tényleg para 2015.11.06 17:38:47
Tény: Nem volt elég Antal Zsoltnak a facebook, most szórólapján is dől a mocsok. Kommentár: Be kell valljuk, elolvastuk. Megijedtünk. Attól ,hogy lehetőség van arra, hogy egy ilyen ember legyen a falu polgármestere. Mondjuk esély kicsi van rá, de már a lehetőség is durva. Most…..
Tény: A. Zs. megint a facebookon éjjel nyilatkoztatott ki. Kommentár: Hát valaki jól felhúzta. Nem találgatjuk, mi történhetett, de éjjel bármi megtörténhet azzal, aki nem alszik. Legalább kiadta magából sérelmeit. Reméljük, reggel időben beért a munkahelyére megnyugodva.…..
Decsi Csiga Szorul a hurok 2015.11.04 21:38:51
Tény: Nem egyedül küzdünk. Másnak sem tetszik a rágalmazás. Kommentár: A két jogásznő jól megadta a kulturhuszár csapatnak. Intelligensen, nem mocskolva, de határozottan, jogszabályokra hivatkozva. Na, lehet tőlük tanulni. De ahelyett, hogy ez lenne, még nekik áll följebb. Mit…..
Decsi Csiga Aki könnyen felejt 2015.11.03 21:45:23
Tény: Nemsokáig polgármester, Antal Zsolt tanácsokat osztogat a doktornőnek a TISZTA VERSENY-ről. Kommentár: Most vagy rövidtávú memóriazavara van, vagy ennyire nem tudja mi a tiszta. Hát ez tiszta durva. Ő tart kioktatást a tiszta versenyről. Hahahahahaha. Nananananana. Nenenene.…..