Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Pallagi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van olyan adás, amivel egyszerűen minden klappol. Az énekesek pár kivétellel mind az átlag felett teljesítettek, Tóth Gabi pedig az eddigi három évad messze legjobb teljesítményét nyújtotta. Ezen az sem rontott, hogy Majka álló farkakkal viccelt, Havas kissé sután udvarolt…..
Zsolt Pallagi 2015.10.19 17:26:48
@umidmerchant: kis sumákTG
Nakéremszépen. Az AMC és a comment:com közös játékában a Fear The Walking Dead nézői közül egy szerencsés a párjával/barátjával/klónjával együtt elutazhat LA-be, ahol eltölt majd 3 napot, kap 500 dollár költőpénzt, megmutatják neki a várost, ahol a Fear the Walking Dead…..
A Sztárban sztár az a tévés formátum, ami viszonylag egyszerű elvek mentén működik: ismert énekesek hülyét csinálnak magukból, mi meg röhögünk rajtuk. Az egyes produkciók mellé kellenek persze felvezető kisfilmek a felkészülés nehézségeiről, a magas sarkú cipőben…..
Zsolt Pallagi 2015.09.28 17:26:25
@mézescsók: Laci Jacko lesz jövő héten!
Lezárult a játék, jött vagy 200 jó megfejtés, tíz szerencsés pedig hamarosan kap majd egy csomagot a postástól, és örül, mint majom a farkának, gondolom. Jól is teszik, a plakát is fasza, a baseballsapka is, igaz, rajtam úgy áll, mint tehénen a gatya, de sebaj. És akkor a…..
Zsolt Pallagi 2015.08.31 12:27:15
57-43 volt tán a százalékos arány, a szavazók ezek szerint csak kíváncsibbak arra, hogyan dugja rommá a villa hisztérikáját egy rossz Aurelio-klón, mint arra, milyen hülye kacsatáncot tud lejteni a joghallgatónak mondott budai úrifiú.  ..
Volt nekem egy osztálytársam, becézzük most Töknek, aki az érettségin eléggé kínlódott történelemből, valahogy bármit kérdeztek tőle, soha nem sikerült eltalálni azt a nagyon vékony vonalat, ami mentén a tudása felépült kb. hat tényre és két évszámra. A…..
Sokadjára bizonyosodott be, hogy a villába bezártan, mindenféle visszajelzés és impulzus nélkül élő villalakók teljesen elveszítik realitásérzéküket, és saját maguk szerepet, fontosságát tök másként értékelik, mint a tévénézők. VV Reni például az utolsó pillanatig…..
A villában uralkodó feszültséget meglovagolandó a szerkesztők tegnapelőtt beküldték a bikát, ami acélból volt ugyan, de így is ki híján megmihálylott Maci segge alatt, komolyan, ennyire durván még velem soha, senki nem érzékeltette, hogy mit jelent az, ha valaki túlsúlyos,…..
Nagyon izgalmas rész elé nézünk: vajon Komisz spermácskája betalált Kazal petesejtecskéjébe, avagy sem? Két napja ezért rágom tövig a körmeimet. Nem ezzel a témával kezdünk, naná, majd ellövik az első öt percben a rész legizgalmasabb pontját. Nem, előtte még végig kell…..
Mindenki nyugodjon le a picsábam VV Dennis (nem rokonok) magja csak nem olyan erős. A tesztre azért volt szükség, mert VV Fanni és VV Dennis óvszer nélkül kúrt. A képen a szintén csak névrokon VV Ádám markol rá VV Fanni puttonyára. ..
Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is…..