Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Birtalan Zselyke

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar-szerb határra tervezett kerítés, és az, ahogyan a menekültügyhöz a kormány viszonyul, sokaknál kiverte a biztosítékot. Több száz ember gyűlt össze kedd este a Szent István Bazilika előtti téren,a Migráns Szolidaritás Csoport szervezésében, hogy a menekültek jogaiért,…..
2015.06.24-én a nyolcadik kerületi Mátyás Téren lévő Gallery8-ban jártam egy kiállításmegnyitón. A kiállítás a nemzeti identitások fogalomkörét járta körül, hiszen azért, hogy egy alkotó megjelenjen egy nemzeti térben, még nem kell feladnia saját kisebbségi identitását.…..
  Mint azt bizonyára sokan tudják, Ramadán hónapban, az iszlám holdnaptár 9. hónapjában, a muszlimok napkeltétől napnyugtáig böjtölnek. A hívők a 30 napos böjttől a test és a lélek megtisztulását várják. Ilyenkor nem csak az ételt-italt mellőzik, de a házas életet, sőt,…..
A legendás holland középpályás, Clarence Seedorf is kiállt a sokszínűség mellett    Európa néhány vezető diszkrimináció ellenes aktivistája Barcelonában gyűlt össze egy konferencián, ahol a labdarúgáson belüli rasszizmus volt a téma.  A FARE 38 képviselője találkozott…..