Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eberti

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már hagyomány, akkor idén sem maradhat el a képriport arról, hogyan töltöttétek a karácsonyt ti, határátkelők a nagyvilágban. Elég szép utat járunk ma be virtuálisan Új-Zélandtól Kanadán át Svájcig és persze az Egyesült Királyságig...
eberti 2016.12.26 17:48:59
Vlagymir Putyin kedvenc magyarországi civil szervezete, a neki Nobel-békedíjat követelő Honfoglalás 2000 egyesület karácsony másnapján megosztotta gondolatait a sportpolitikáról és a nemzetközi helyzetről...
Szegény Kornéléknak a T-Home teljes műsort nyomott az elmúlt félévben hibás átírással, téves kikapcsolással, netto bumburnyák ügyfélszolgálattal és alaptalan számlával. Nem csoda, hogy szakításig vitték a dolgot. Az érdekes rész ott jön. A "Szolgáltatással és…..
A trendi - Amager szigetén fekvő - Ørestad egyre népszerűbb hely a fiatal koppenhágaiak körében. A ma bemutatandó lakás egy panelházban található, ami véleményem szerint egyáltalán nem hasonlít a hazaiakra.  Mint minden skandináv lakás, ez is sok fényt kap, formái…..
eberti 2015.02.01 17:34:15
@Nzoltan: egyetértek! gyönyörű az egész lakás, de attól én is falnak megyek, hogy egyáltalán a fürdő meg a WC egyben van!
Pedig majdnem mindenütt így építkeznek!
Higiéniai, esztétikai szempontból köteleznék minden építtetőt a két helység elválasztására.
Egyik este, a tizenhatodik kerület egyik forgalmas főútján kocsikáztam hazafelé, amikor furcsa fényt láttam villódzni előttem. Valaki azzal szórakozott, hogy egy lézer-pointerrel világít rá az autókra, buszokra, gyalogosokra. Előbb az úton cikázott a piros pont, aztán a…..
eberti 2014.12.02 17:20:50
@Pizso: ezért nem kell! ezért kocsikerék alá tenni a tetveket! többet nem csinálja az tuti!
Széles, kényelmes ülések, 48 centis HD TV, Armani és Dior pizsamák – ez csak pár dolog, amit a Qatar Airways új Airbus A380-as gépének luxusosztálya kínál azoknak, akik szeretnek kényelmesen repülni, és persze meg is tudják fizetni. Egyre több légitársaság próbál meg…..
eberti 2014.10.13 16:28:28
Vajon melyek a világ legdrágább otthonai? Ha eddig azt hitted, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata otthona az etalon, akkor nézd meg a következő 10 luxusvillát, melyek összesen több mint 3 milliárd dollárt érnek.   10. Fleur De Lys, Beverly Hills - 125 milió dollárA birtokot már…..
Az ATV információi szerint előválasztást és tévévitát javasolt Bajnai Gordon Mesterházy Attilának, hogy eldöntsék, ki legyen az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje. Jelenleg döbbenten bámulom a monitort és azon gondolkozom, hogy mennyire szomorú is ez az egész,…..
Mi történik akkor, ha két szövetségben indulni készülő párt közül egyik sem tudja elfogadtatni saját miniszterelnök-jelöltjét partnerével? Hát keresnek egy harmadikat! Ingyenes politikai stratégiai know-how háromezer karakterben. A szivárogtatásokból(?) és a fehér füst…..
eberti 2013.08.20 10:38:33
@E.Csaba: Ha egyszer képtelenek megállapodni,akkor induljanak külön. Ha mindkét párt bejut úgyis összefognak.
eberti 2013.08.20 11:01:10
@E.Csaba: Én nem tudom a megoldást-de ez a kisebbik baj-a nagyobb baj az,hogy a vezető baloldali ellenzéki politikusok töketlenkednek.
Az nem elég,hogy Orbán "mongyon" le,valamit már fel kellene mutatni /azon kívül/,hogy ki legyen a miniszterelnök jelölt.
A tett halála a töketlenkedés...
Csupa szín és vidámság a többszörös Oscar-jelölt Ethan Hawke háza, ráadásul a színész-forgatókönyvíró eladólistára tette a New York-i ingatlant. Úgyhogy akinek van 6 millió dollárja, az nem csinál rossz vételt. A New York City-ben található ház ráadásul két…..
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
A Bors online kiadása szerint a Story4 televízió még soha annyi pénzt nem költött egy műsorra sem, mint Vágó István náluk látható átVágó című új vetélkedőjére. A kollektív malacperselyt őrző pénzügyi igazgatót vélhetően a sírás szélére kergető összeg a bulvárlap…..
Laurel Roth ügyesen állít görbe tükröt elénk. Belenézve halk kuncogás közben gondolkodhatunk el saját magunkon. Jó benyomást kelteni muszáj, az emberiségre jellemző egyedülálló eszköztár segítségével díszbe öltöztetve a testünket, mindig a topon indulunk a vadászatra…..
Újabb infó került ki a szeptember 12-től induló Való Világ5-ről: az alfahímek, dörzsölt taktikusok, temperamentumos vadmacskák és gátlástalan cselszövők kategóriája mellé bekerültek "Alekosz exei" is. Mint az már korábban kiderült, a VV4 szexkiborgjának szinte…..
eberti 2011.08.14 10:48:26
A Nemzetközi Űrállomás, Líbia, Szíria és Afganisztán is szerepel a színész bocsánatkérő-felvilágosító körútjának állomásai közt. „Sok a zavargás a világban, Babylon itt van a fejünkben, kicsit nyugodjunk le és tiszteljük, szeressük egymást” - nyilatkozta…..
A Cheers-spinof Frasierrel világhírűvé lett Grammer főleg komikus szerepeiről híres, Gus Van Sant pedig nem arról, hogy kommersz filmeket készítene bárkinek is, így érdemes megjegyeznünk a Starz nevű amerikai kábeladó (a Spartacust is ők csinálták és náluk mutatkozott be a…..
Edouard Martinet mindennapi tárgyakból - konyhai edényekből, autóalkatrészekből és egyéb fémhulladékokból - készít igazán különleges állat szobrokat. Via..
eberti 2010.11.12 06:38:24
Az RTL Klub azt még mindig nem árulja el, hogy kik lesznek a műsorvezetői a hat év után újraélesztett valóságshow-nak, de az legalább már kiderült, hogy november 20-án, celebekkel rajtol a VV4, és feltehetően napi műsor lesz.Az első fázisban hat celeb költözik be a villába,…..
eberti 2010.11.02 18:25:55
Az a helyzet, lassan ott tartunk, hogy egy jól időzített faviccben több a humor-potenciál, mint a Showder klubban. Tény, hogy a kezdések mindig gyengére sikerülnek - bár úgy emlékszem a tavalyi ennél jobbra sikerült - de ez most kritikán aluli volt. Nem értem, hogy miért a…..
"Egy családon belül többen is rendvédelmi szervnél dolgoznak, a kifizetési szalagot látva szembesültek azzal, hogy a rendőröknek és a vám- és pénzügyőrségnél dolgozóknak túlóra szerint, a tűzoltóknak készenléti díjként számolták el az árvíznél teljesített…..
Tudtad? Hülyének is megéri! 2010.07.26 07:05:00
Hogy milyen "beteg" ötletek vannak néha! A mult-kor.hu portál híre szerint elárverezik az Elvis Presley boncolásánál használt eszközöket. És biztos lesz olyan, aki megveszi! Szeretnéd megvenni a cédulát, ami Elvis lábán lógott? Itt a nagy alkalom! Maga a hír:A Leslie…..
Kellett nekünk múltkor rinyálni, avagy a baj mindig csőstől jön. A sanghaji világkiállítás magyar története röviden: kamu közbeszerzésre alapított kft, D24-es ügynök elvtárs, 3.5 milliárd közpénz, offshore cégek, egy keljfeljancsi meg egy sci-fi kisfilm. Ám ez még mind…..
Police.hu: "Hét rendbeli állatkínzás és egy rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett miatt folytat nyomozást a Nagyatádi Rendőrkapitányság azon ügy kapcsán amelyre 2010.06.04-én derült fény.  A kérdéses napon 17 óra 50 perckor Lábod belterületén a…..
Nos itt is egy aranyos történet ami megtörtént, szemtanúja voltam, s mit ne mondjak igen elképedtem…A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat. Rengetegen voltak, éppen csak be…..
eberti 2010.02.17 11:29:31
Tudtad? Adj címet a képnek! 2009.12.07 10:20:00
A képlet egyszerű, adjunk címet a képnek! ..
eberti 2009.12.09 08:45:15