Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makrobi

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézze meg a hátsó rendszámtáblát, lehet, hogy rossz matrica van rajta. Kétszázezer van belőlük. Aki nem figyel eléggé, keményen ráfizethet...
Vasárnap feltörték a Népstadion melletti kerékpárpálya bringaraktárát, az ott található mintegy ötven bicikli és motor közül egyetlen egyet vittek el. Az eltulajdonított gép Nagy György sebességrekord-vadász egyedi kerékpárja volt. A Schwinn-Csepel támogatásával készült…..
makrobi 2011.05.30 10:48:33
@min: "vajon miért nem csodálkozok rajta...
Magyarország én ezért utállak!"
Ne kezdjük már a hungarisztánozást, legalábbis ezért ne. Mert máshol ugye nem lopnak biciklit. Gondolom akkor is hőbörögtél, mikor Lance Armstrongnak ellopták USÁ-ban a bringáját. Kalifornia én ezért utállak...
Zerko a tegnapi bilincses biciklis posztra reagálva írta le saját történetét. Csak remélhetjük, hogy üres fenyegetőzésről van szó, de amióta az eset történt, a barátnője és ő sem tud nyugodtan aludni. Én futár vagyok (furgonnal). Voltam már motoros futár és biomechanikusan…..
Meglepő, de a dízelmotorok fogyasztása jelentősen csökkenthető, gázosítással. Nem tévedés, kevés LPG-t kell tankolni a gázolaj mellé. Mellesleg nincs több korom. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kedves Autódoktor! Az autóm reggelente nem indul. Mi az Oka? Tibor Mai cikkünk blogposztja...
Ruskyy történetéhez hasonlóról már hallhattunk korábban, volt annak idején valami hülye reklámkampány, amikor olyan levehető fóliát raktak a szélvédőkre, ami távolról úgy nézett ki, mintha be lenne törve az üveg. Na attól lehet, hogy én is sokkot kaptam volna. Itt most egy…..
makrobi 2010.10.04 19:56:18
@dukeekud: bazz, ennyire ne legyél már sötét! Ha valami nincs lebetonozva akkor elviszed? Ami a közterületen van az szabad préda? Nálad a magántulajdon az ami szögesdrót mögött van?
m
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
makrobi 2010.03.04 13:40:17
  Már a második biciklimet lopták el a házból. Nagyon ideges lettem, úgyhogy egy kis magánnyomozásba kezdtem. Meg is szívta az orgazda, akinél vagy 180 bringát találtak meg a rendőrök – remélem, sokan felismerik közülük a sajátjukat. Vélemények azonos című…..
Mindig csak olyan sztorikat kapunk balesetekről, hogy nekiment, otthagyta, lelépett. Talán olyan már volt, hogy a közeli újságos legalább egy rendszámot fel tudott írni, de utólag ez édeskevés, hiszen nem tudni, ki vezette épp az autót. Őrszem viszont egy másik autóssal jókor volt…..
Olvasónk Start Klub kártyájával július 1. és augusztus 31. között ingyenesen szállíthatja kerékpárját a vonaton. Él is ezzel a lehetőséggel, bár komoly problémák vannak. Van olyan pénztár, ahol ismerik a kedvezményt, de nincs jegy, amit kiadhatnának, de vidéken olyan…..
makrobi 2009.07.23 11:17:49
@mosógép máté: "kis hazánk :("
Neee húzzuk már ezt szét kis hazánkra. A posztoló is megírta: "... valamennyi vasutas...lehető legpozitívabban és kulturáltan állt hozzá a problémámhoz, tartok tőle, hogy a hiba a gépezet fentebbi szintjein keresendő."
Normális helyen megvan minden munkának a felelőse, őt kellene elővenni, hogy miért csak félig(se) valósult meg ez a projekt. Ha nem szedik elő, akkor meg a vezető alkalmatlan.
Belsőség Gyertyát ingyen 2009.07.22 02:59:00
  Nyitott motorházzal állt a Civic, mellette telefonált a fickó, és mintha intett volna, hogy álljak meg segíteni. Fék. Tolatás.  Vélemények az azonos című írásunkról...
makrobi 2009.07.22 13:21:24
Gyanítom nem az időszakos karbantartást oldotta meg így, csak azért akart osanba menni, mert ott a cimbi, aki kp-re visszaváltja a tarhált gyertyákat. De ha már erősködött a Tibi, jó volt a másik bolt is...:)
Aranygűrűs sztorim már nekem is volt, M5-ön, de nem szoptam be. Pénzt nem adok, viszont segítek akin tudok (telefon, elviszem, vontatom ha kell...)
De még így is meg lehet sz.pni. Pár éve ferihegyin este állt lepukkanva, valami régi olasz, fiatal nénivel, iszonyat kuplungszaggal. Megálltam, mondom elhúzom a pár száz méterre lévő kútig, onnan hívhat segítséget és mégsem a gyorforgalmin vesztegel. Mikor kiszálltam már láttam, hogy kissé szakadt nénink hirtelen öltözködhetett, de ha már megálltam mint papptibi, segítek. Na innen jött az alkudozás, hogy hazáig vigyem már Vecsésre (oks), de ha lehet ne az egyenes úton, mert ha a férje rájön, hogy hol volt lesz nemulass (hááát, na jó menjünk körbe), mert megmondta neki, hogy ne vigye messzire a már döglődő vasat. Aztán hátulról az indexszel navigálva a végén, valami iszonyat sötét utcába(?) akart befordítani, ott megálltam, gyorsan leakasztottam és leléptem (látod Tibi! A boltban még neked sem volt késő! :) )
Nem akartam genya lenni, mondtam, hogy én abban a sötét (és tényleg) szűk utcában nem tudok megfordulni, innen már hívja a férjét, és tolják be. Mikor visszafordulva elmentem mellette, láttma, hogy szenvedi befelé egyedül a kocsit, szal valami nem volt kerek a sztoriban, de nem voltam kíváncs a végkifejletre.
El lehet kezdeni a csomagolást, mégse kell kivárni, hogy ötösünk legyen a lottón, az Xtracycle bringájával végre egyszerűen világgá lehet menni. A kombi biciklire 180 kilót lehet pakolni, és mivel a súly a hátsó kerékre, illetve a két kerék közötti részre nehezedik, a…..
autózz! Kilencvennel a faluban 2008.09.29 12:08:00
Van az úgy, amikor az ember úgy gondolja, hogy csak és kizárólag a másik miatt történik valami. Zsolt leveléből legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy szerinte a kamion kényszerítette gyorshajtásra. Sztori ajándék gyorsulgatós bónusszal a végén. Nézegetvén a teherautós eseteket,…..
Mandiner blog Tesco-Taigetosz 2008.02.19 15:21:00
 Van itt ez a kis magyar hír, voltaképpen olyan nagy hírértéke nincs, mert ebben élünk. Ez a rögvalóság, és ami még rosszabb: ez lesz tíz év múlva is. Csak akkor a vak honfitársunk kap még egy sallert is hozzá, a kutyát ott helyben elaltatják, az elszállítását…..
Új MÁV blog Kimaradt járat 2008.02.13 10:14:00
Úgy látszik néhányan folytatták a sztrájkot... Vagy csak egyszerűen dolgoztak? Azért érdekesek ezek a kimaradások.... szia, kérem juttasd el a megfelelő helyre levelemet: T.MÁV-Start Zrt. 2008. február 11-én a Hatvanból érkező Bp.Keleti Pu.-ra induló vonat (mely Pécelről…..
A legszomorúbb, hogy van igazságalapja a következő levélnek. Ideje lenne nekünk utasoknak is felnőni. De! Az amortizálásnak nem lehetünk csendes szemlélői, ha nem szóluhnk semmit, akkor ugyanolyanok vagyunk mint azon utas, aki tönkreteszi a kocsikat! Bár itt most kisség túlzott…..
Az ilyen vasúti dolgozókat távolítsák el. Nem a blog mélyíti a szakadékot utas és vasutas között, megteszi azt a vasutas saját maga is. Ismét harmadrendű tényező vagyunk. „Tisztelt” MÁV ! Kápolnásnyékről utazom naponta a fővárosba, a visszaút évek óta egyre…..
makrobi 2008.02.01 09:38:40